![]() |
Citiraj:
:fiju: Citiraj:
:fuming: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Od jučer mi sad stalno još i ovo traži kad se idem logirat, jel još kome tako?
P.S. Pay opet bilježi rast. |
jok
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:roller: Doslovno ista situacija u mene! Izašao iz Paya sinoć dok je bio na 1.02 i uložio sve u ANS. ANS prestao rasti, a PAY počeo. Pa da to nisu Murphyjevi zakoni na djelu ? Ali mislim da neće još puno Pay rasti, ovako je bilo i s prošlom vijesti. Nagli rast, pa opet na stare vrijednosti. https://twitter.com/tenxwallet/statu...56036864909312 |
vratit ce se pay ispod $1 pa cu ga tad uzeti nazad, samo sad treba dobro procjeniti kada ans prodati, 8.7. i dalje dolazi NEO 2.0, znaci potpuni rebranding i neke pizdarije "ispod haube", no bojim se dumpa sad uskoro tako da mislim da cu staviti pola prodati na 405k sat, a pola onda drzati ako slucajno jos ode gore, ako pocne tonuti naci dno i dokupiti ans/neo pa cekati taj 8.7.
|
Na bittrexu jos uvijek nemogu staviti buy order za BCC
|
|
Konačno mi je prošao BCC transaction
Za dlaku mi je prošao ZCL bounce.... |
Crvenilo pred i za vikend?
|
Mislim da da, zato sam kupio ANS(NEO) po 0.00366, OMG mi je previsok trenutno, nisam siguran kako će se ponašati
Postavio sam sell order ANS na 0.00387, nadam se da će već danas biti riješeno |
Citiraj:
|
na kojoj burzi se to igrate ?
|
koliko traje bcc transakcija? Stavio san depozit prije sat vremena sa walleta na bittrex
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ovaj BCC je instant cancer! Bittrex traži 20 confirma za depozit, lol. Uz trenutno stanje BCC networka, to je 12-24h :D Ima neki exchange gdi traže 6 ili neki normalni broj?
vorda22, bittrex oće 20 confirma, 12-24h ćeš čekat |
onda sam voda :) 1.6 BCCa je lijepo izgledalo prije par dana, a sad ako ulovim 100$ bit ce dobro...
Citiraj:
|
nemogu trejdati BCC-om na bittrexu ni slati ga na coinbase.
|
Ja mogu trejdat na bittrexu, slanje traje nekih 20 sati... Imam jos 0.8 nepotrosenih, to cuvam...
Navodno ekipa namjerno ne majna da difficulty padne, kad padne, pocet ce majnat i vrijednost ce se podici pumpom, zivi bili pa vidjeli. Edit: ovo je vezano za bcc(bch) |
@2slow nije problem 20 confirma, cak i uz 10min blocktime. ALI uz random blocktime na BCC trenutno jer je jos sve u povojima... f$ck no, not cool. Meni 20 confirma trajalo 17h! Ne kuzim dal to namjerno rade ili zaš zapeli za 20 confirma. Pa niti BTC mislim da više niko ne traži preko 6 - cca 1h!
@jed2i ili ne majna jer je 2.73x profitabilnije majnanje BTC-a :D Pametnom dosta |
Diff pada ako se ne majna, da me ubijes nemrem naci di sam procitao da je cilj srusit diff, izmajnat i napumpat...
|
Da al mora biti manje od 6 blokova u 12 sati taknes. A ok, ionak ak ostanu na BTC se ne majna BCC i diff ocito pada i ekipa zaradjuje vise na BTC i onda samo čekaju dok BCC postane profitabilniji ko što kažeš
|
Citiraj:
Onda bum cekao taj pump edit, sad pogledao od 1 popodne jucer, znaci 12h, 4 potvrde mreze haha Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Dobro jutro, u odmoru od postavljanja fasade na vikendici, malo trgujem
ANS kupio po 357, sell order na 385 postavio |
dobro jutro!
Wow kaj se desava sa Stratisom, pogle tu svijecu. U njemu sam najvise pa mi odgovara:goood: |
Lol bitcoin preko 3200
sto sam rekao, gdje udem tu pada, gdje izidem tu raste...dakle u ans usao, iz pay izisao, pa koji k vise
|
Da da, zato sam iskoristio pad tecaja naspram btc-a, kad btc skoci, ostale valute potonu vise nego btc skoci, i tu treba ocijenit kad treba uletit... Ja sam malo kasno uletio sa ANS-om, ali i dalje ce se isplatit
@vacs - budi strpljiviji |
Citiraj:
Moram ti priznati da mi je malo lakše kad pročitam tvoj post Znaš šta nam je činiti? Kupit Pay, tako da opet padne :D |
Kupio sam eth. Eno ga pada...
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
satoshi gledaj, sad je u dolarima veci jer je btc narastao
|
Citiraj:
|
@vacs izgleda da nam se sreća vraća :D
|
Citiraj:
Moja filozofijq je da radje prodam ranije nego sekundu prekasno ;) |