![]() |
death cam nikad nije bio za vjerovat. tehnicki nekakav skill based matchmaking postoji tako da nista cudno da vam postaje sve teze (ako je vjerovat blueholeu)
|
Nekad i ja posumnjam....skine me link jednim metkom u glavu s daljine od min 300m dok sam u punom trku cik cak (puška na leđima). Probajte to napravit u igri, gotovo nemoguće s te daljine. Da je opalio još koji metak prije, čuo bi ga.
|
A gledaj, može biti cheat, može biti skill, može biti sreća.
Samo što se kod mene to nikada ne dešava. Skilla imam nešto (ne previše), ali jebiga 170h. Sreće očito nemam jer nikad nisam tako nešto pogodio. I ono što najviše smrdi je cheat. Pitanje... Da li ima netko sličan problem, da kod FPP se koji puta vrata vizualno ne otvore (mada sam ih otvorio), i kada kliknem F još jednom onda se zatvore (zatvore se zatvorena vrata, vizualno), ako to ima nekome smisla. :D |
Citiraj:
|
OK, samo sam to htio znati.
Nije do mene :D |
Sinoć u squadu dva wina za redom...nakon par dana totalne suše 😁
S tim da smo nas trojica bili.... Ovo s vratima mi se pocelo dogadati sve cesce zsdnjih dana.....i cesto mi znat biti da me lik ubije jednim metkom ( tako meni izgleda ) , a kad pogledam deathcam ubiti on mene pogodi s vise metaka ali zvuk meni ne prode...ima netko takvo nesto ? Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Izgleda da je počelo hapsiti...zanimljivo
|
enivej idem ja još jednom pitat, igra tko sa slabijom grafom tipa 660ti? igrivo?
|
Ja sam na 960 2Gb (ak je ona po performansama slicna 660TI) i imam nekih 50-60 fps, konstantno, mozda cak i vise. Nisam mjerio sa FRAPSom kolko mi je tocno avg
Konfa iz moj komp. |
kaj nije 960 dost jača/novija? :D
|
Citiraj:
|
a kak funkcionira ovaj refund na stimu, 2h gameplaya ili 2h od kupovine možeš povrat tražit?
inače, kak radi na 1060? al nije čak ova igra mjerilo neko..baš i nije optimizirana kolko sam ja shvatio |
2h gameplaya, od kada prvi puta pokreneš igru (ne računa se download itd.)
Na 1060 radi ok. Ja imam preko 120 fps-a zadnje vrijeme na 1070. |
2h gameplaya.
U rijetkim situacijama možeš i dobiti i refund iako si više odigrao, ali to su veoma rijetke situacije. |
aha, ma bitno da je 2h gameplaya a ne 2h od kupovine, najbolje da tak probam ovo čudo od igre koje je tolko popularno pa da vidim dal to meni imalo napeto
|
Računaj nekih 10 FPS-a manje nego GTX960. Nije igra više neoptimizirano govno, bolje radi nego prije svakako, ali da grafički nije zahtjevna, to nije istina.
|
Citiraj:
|
sve MP igre pucaljke online ratne su se uvijek na low najbolje igrale, što manje gluposti to bolje, jel to i ovdje slučaj?
|
Citiraj:
|
sad je bitno dal se trava njiše, nekad se gasila potpuno :D
|
Sad je isto bitno da foliage stavis na low
Trava ti se renda samo ~200m, iza toga ju ne vidis pa nemoj prone-at ak je neprijatelj na +200m |
Izgeda da je neki stability patch danas izašao.
|
Prvi čiken dinner od službenog izlaska igre u solo q... Pet sveukupno.
|
kupio, skida se pa ćemo vidjet kak se ponaša na mojoj konfi
ima nekih editiranja il nečeg da se poveća fps? ak netko naleti nek me doda steam: mamutarka |
dobro je, radi sve na low
najbolje za sada sam među 12 zadnjih ostao..malo su mi refleksi zakržljali :D |
Dodam te kad dođem doma. :)
Meni je sada cilj doći na 2100 rating u FPP, u TPP sam to uspio, ušao u top 0.16% @mamutarka Pogledaj si http://indieobscura.com/article/1086...-battlegrounds + ReShade je meni must have. |
Ti si bas ovisan o tim brojkama.
Od svih igara nasao si bas PUBG za ganjat ladder :D |
Citiraj:
Meni je sa reshade naspram vibranceGUI-a bilo 12FPS manje. A imas isti efekt kaj se boja tice, jedino nemas clarity da je slika malo ostrija. |
Citiraj:
Ako igram online, natječem se u svemu. Da li to bio COD, CS, LoL, WoW ili PUBG, ako zagrizem, borim se. Citiraj:
Ja sam iskopirao Shrouda, on koristi reshade :D |
Kazem, koristio sam reshade i probao sam to i kad sam skuzio da imam vise FPSa bez reshade-a sam ga unistalirao.
Dobio sam desperado i biker crate :D I sad bi trebao dat 5$ da ih mogu otkljucat, a prek steama ih ne mogu prodat jer ne znam zasto nemam pristup. |
jel igrate tpp ili fpp?
|
Jedno i drugo ja.
|
Citiraj:
Nego, brijem da sam te dodao na steamu pa možda odigramo koju. |
Ma jedno je zajebancija, što je i meni, ali jedno je želja za pobjedom. Laž je ako ne igramo svi da probamo bar biti prvi. Meni je cilj biti prvi u što više mečeva.
Da li to znači da se živciram ako me netko ubije šakom u prvih 1 minutu, ne. Da li se živciram kada me ubiju u top 3 a tako sam blizu čiken dinera, ne. Ali lijepo je biti prvi, i to je svima cilj, bar mislim. Jebeš brojke slažem se, ja nisam te brojke ni vidio do prije mjesec dana, i kada sam prvi puta skužio leaderboards sam skužio da sam u top 5% odmah :D Pa onda svaki dan provjerim poneku :) |
Konačno će malo usporiti kretnju plavog kruga. Al će zato uzimati malo više healtha ak se ostane u zoni.
|
Meni nije smetalo, iskreno. Taman da meč traje max. 30min, meni idealno.
|
Meni su čak ok bile brzine tih zona, eventualno tamo 3-4 prije kraja da se može jos stići pješke ako si boostan ne bi škodilo
|
Navukao sam se na ovu igricu da je to strasno. Nisam gejmo 10 god. i propustio sam hrpu naslova ali ovaj PUBG mi ne dozvoljava da ista drugo igram :lol2:
Koja su po vama oruzja najbolja? Ja nikak da si nadem pravu kombinaciju!! |
Sve ovisi od igrača do igrača.
Meni je ovako (tim redom): M416 GROZA SCAR-L AKM uz naravno red dot ili 4x scope Od snipera meni je SKS najbolji nekako. SMG pokušavam izbjegavati. Ako me netko pita za najbolji kombo: M416 s red dot, silencer, grip i extended/quick magazine + SKS s silencerom 4x ili 8x scope i sve što već ide uz njega. Top 5 zagarantiran |
Ja preferiram Scar/M4 + KAR98. AR za na close/mid range, KAR za long range ili ako je mid ono jedan metak brzinski pa spray sa AR
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:41. |