PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2017 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=282947)

vorda22 28.05.2017. 18:22

nisam se nikad nadao da cu ovo rec, ali vamos alfonso!

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Lewis 28.05.2017. 18:49

Lojzek ubija :), evo ga PRVOM mjestu nakon 36 krugova (nakon starta je pao na 9-to mjesto).

vorda22 28.05.2017. 18:51

haha igra macke i mis(ev)a :)

aski 28.05.2017. 19:04

Tata vodi.
A ovaj sudar je zastrasujuci bio 😐

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Lewis 28.05.2017. 19:05

Uuuuuuuuuu, kakav crash Dixona, letiiiiiii po zraku jedno 50 metar,a motor na jednom djelu staze ostatka auto na drugom. Crvena zastava.

Da ne ureknem ali Honda jos nije krepala a eto vec 50+ krugova :D

zgmmax 28.05.2017. 19:17

Al ove reklame :D

Sudar je brutalan bio

Nesto su spominjali da je honda promijenila 8 (?) motora za vikend

vorda22 28.05.2017. 19:43

svaki put kad uhvati brzinu alonso, netko se skrsi

aski 28.05.2017. 19:46

Da, treba mu par krugova da proradi. Tako je bilo na pocetku pa sad opet. Samo sto bi sad mogao jos izgubiti.

A Takuma Sato vodi :D

Btw danas sam se zalio na pristranost ekipe sa Skya. Vise necu. Bar nema reklama. :D

Lewis 28.05.2017. 20:49

Evo jedna Honda je pukla. Valjda nece i Alonsova.

Brko 28.05.2017. 21:02

E moj Fernando. Odjebi ovu F1 Hondu i pravac USA i jedno 6-7 naslova tamo poberi i bok zdravo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Lewis 28.05.2017. 21:30

Evo i dalje Honda rastura, Crkla i druga Hondaaaaaaaaaaaa, Ni u kosilicu vise hondin motor a kamo li nesto drugo.

draksa 28.05.2017. 21:31

Baš sam razmišljao prije nego što je krenulo sta ako i ova eksplodira :D

aski 28.05.2017. 21:32

O jebem ti Hondu!

vorda22 28.05.2017. 21:35

ajmo sato!!!

Brko 28.05.2017. 21:35

Jebote šta ta Hondu nije onaj cunami 2011 zatopio i potopio da nikad više jedan jebeni šeraf ne izađe iz tog đubra od tvornice.

vorda22 28.05.2017. 21:37

glupa utrka do bola...

Brko 28.05.2017. 21:41

Nema tog boga da Alonso ostane u McLarenu nakon kraja ove sezone. To japanci moraju grde grde novce dati da ostane. Jedino ga novcem mogu kupiti jer očito motor napraviti ne znaju. Kakvi idioti...

vorda22 28.05.2017. 21:56

sato, honda, japaaaaaan...

aski 28.05.2017. 21:57

Sato, gospodine :)

PlayerName 28.05.2017. 22:02

Mislim da ekipa u Hondi trola Alonsa...ovo je strašno ako nije zajebancija...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Brko 28.05.2017. 22:04

Ima sreće što mu motor nije crknuo :)

@PlayerName
Imaš pravo. Budući ga plaćaju 30 milijuna eura godišnje, jamačno je da ga pritom i sabotiraju. Što daje novu dimenzioju koliki su Japanci kreteni :D

Morpheous 28.05.2017. 22:07

Citiraj:

Autor aski (Post 3064947)
Sato, gospodine :)

Mislio sam da je Sato odron od vozača, a kad ono........ Honda power :-D :-D :-D

aski 28.05.2017. 22:09

Sato je bio simpatican i u F1. Ugl je vozio kante. Dobar bolid je imao 2004. i 2007. Aguri nije bio los. Ona preradjena Hondina sasija iz 2006.
Jedino je kurio Hondine motore ko nenormalan :D

SRV 28.05.2017. 23:07

Takuma Sato McLaren Honda 2018 F1 WDC confirmed. :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Gabre 29.05.2017. 06:36

Ciganska posla, ali tako to ide u F1.
Kimi gospodski istrpio, da je slucajno ovo bio kmetel ili hamilton, bilo bi dramatiziranja po podijumu
Gade mi se Sky-evci, ono daj si zalijepite na celo HamiltonsrceMercedes jer mi se bljuje od njih. Jebote konda nema nikog drugog na stazi.
Ricciardo mi uvjerljivo najdrazi vozac na gridu. A verstappen najagresivniji.
Ne vidim da mercedes moze ove godine lako do naslova, bit ce gusto.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Morpheous 29.05.2017. 08:05

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3065006)
Ciganska posla, ali tako to ide u F1.
Kimi gospodski istrpio, da je slucajno ovo bio kmetel ili hamilton, bilo bi dramatiziranja po podijumu
Gade mi se Sky-evci, ono daj si zalijepite na celo HamiltonsrceMercedes jer mi se bljuje od njih. Jebote konda nema nikog drugog na stazi.
Ricciardo mi uvjerljivo najdrazi vozac na gridu. A verstappen najagresivniji.
Ne vidim da mercedes moze ove godine lako do naslova, bit ce gusto.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Slažem se u potpunosti po pitanju komentatora, ali nažalost za sada su najstručniji sa jako dobrim insajderskim informacijama tokom utrke pa relativno brzo možemo dobiti informaciju Što i zašto se nešto dogodilo, tako da ih moram trpiti. Btw. mercedes je ovdje imao hendikep zbog dugog međuosovinskog razmaka što se jako osjeti na utrkama s puno oštrih zavoja, a to je najintenzivnije na VN Monaka, no sezona će itekako biti gusta.

Flood 29.05.2017. 08:18

Brundle je ok lik,Krofti je kenjator pomalo.Od Brundlea se može svašta naučiti...
Honda je zakon!

Prki 29.05.2017. 10:07

Ja vas ne kužim oko komentatora na SKY-u.Imate najbolje i najstručnije komentatore ikad a vi kenjate o pristranosti Britanaca prema Britanskom vozaču.Dajte molim vas, pa jer ste si koji puta priuštili F1 na RTL-u Njemačkom za vrijeme Schumija??? ili čak prošle godine za vrijeme Rosberga.Da vozi kakav Hrvat vi ne bi bili pristrani i navijali za njega.Normalno je da će biti priklonjeni Hamiltonu i McLarenu.Ako vam toliko smeta uvijek imate nepristrane Blažićka i Novaka, samo prestanite kenjati.Tema je F1 a ne da 2 od tri komentara budu kako nekom Ferrarijevcu smeta što im ne hvale njihove favorite dovoljno.Prebacite se na RAI ili Talijanski SKY pa se tamo naslušavajte hvalospjeva o propetom konjiću, pa onda nešto pričajte o neprisranosti.

draksa 29.05.2017. 10:13

Gle razumio bi da malo navijaju ,ali nekad znaju stvarno preći granicu.

Npr prošle godine kada je Ted rekao da bi se Rosberg trebao ispričati Hamiltonu jer je pobjedio :D

Roso 29.05.2017. 10:16

Prki, ne slažem se. Imao sam nesreću gledat sky-ov prijenos (odnonso snimku, zbog obaveza), i oni su mi totalno pokvarili uistinu povjesnu Ferrarijevu pobjedu, 1-2 nakon dugo vremena.
Toliko analizirat i govorit kako su "izmasirali" Vetela da dođe ispred je jednostavno gadljivo i neprofesionalno.

cro_ryder 29.05.2017. 10:21

Citiraj:

Autor Prki (Post 3065034)
Ja vas ne kužim oko komentatora na SKY-u.Imate najbolje i najstručnije komentatore ikad...

Ne bih se baš složio s ovim. Channel 4 ekipa odradi prijenos osjetno kvalitetnije i s manje biasa nego Sky, jedino je problem što nemaju prava za direktan prijenos svih utrka pa smo osuđeni na Sky (ili god forbid Blažička).

Prki 29.05.2017. 10:46

Znači njihov prijenos počinje u petak i pola izjava koje se kažu u nedjelju su zezancija na zezanciju od petka ili subote,pa tako neki njihovi komentari zvuče čudni ili pristran(onome tko ih ne prati od petka).Ali ponavljam gledate emisiju za Britansko tržište i sasvim je normalno da navijaju za Britanca,pogledajte RTL ili RAI ili SKY Njemački-Talijanski i tamo su komentatori na strani svojih sunarodnjaka.Kako bi izgledalo da pljuju po Britanskom vozaču i Britanskoj momčadi a uzdiži švabe,a Britanska emisija koja živi od Britanskih pretplatnika.Zar naši komentatori nisu pristrani kada nastupaju Hrvati???
I garantiram da su SVI koji prigovaraju Ferrarijevci-zar ne?

Brko 29.05.2017. 10:49

Da, prigovaraju oni kojima recimo onaj panj Neven Novak nije smetao dok je lik OTVORENO navijao za Ferrari sve godine prijenosa na HRTu. Naravno, to je sasvim prihvatljivo, ali neprihvatljivo je kad britanci navijaju za svog predstavnika.

Ma sram i stid ih b8lo.

Nikky 29.05.2017. 12:00

Hehe, vidim da se zakuhalo.
Neću politiku u moju butigu :D

Morpheous 29.05.2017. 12:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3065056)
Da, prigovaraju oni kojima recimo onaj panj Neven Novak nije smetao dok je lik OTVORENO navijao za Ferrari sve godine prijenosa na HRTu. Naravno, to je sasvim prihvatljivo, ali neprihvatljivo je kad britanci navijaju za svog predstavnika.

Ma sram i stid ih b8lo.

Novak ni sam nije znao za koga točno navija s obzirom da s Blažićkom nikada nije znao razlikovati bolide na stazi :lol2:

Brko 29.05.2017. 12:16

Dan danas imam mnoge snimke utrka doma, ali izdvojio bi 3:

VN Mađarske 2006:
Alonso vodi utrku i to za više od pol kruga ispred drugoplasiranog. Raspada mu se ovjes i zabija se u ogradu. Iz Novaka curi od sreće.
3 kruga prije kraja Schumacher odustaje. Ovaj cmizdri i opisuje nekakve epske i herojske borbe sa defektnim bolidom koje je Šumi dobivao na toj utrci protiv De La Rose, rezajući šikane jedno 4 kruga za redom. (...but not too many times... by Charlie Whiting).

VN Brazila 2008:
2 kruga prije kraja Vettel prelazi Hamiltona i Nevenko svršava od sreće. Ekstaza, smijeh, podjebavanje. 2 kruga kasnije prvo tišina pa jedva "...što se to tamo dogodilo sa Glockom..."
Kasnije kmečanje "zadnjih 100 metara je Lewis dobio naslov" sa knedlom u grlu i kao da mu se vatrogasni aparat zataknuo tamo gdje sunce ne sije.

VN Abu Dhabija 2010:
Drugu polovicu utrke je čmrljio dok Alonso nije mogao prestići Petrova. Čak negdje imam i audio kompilaciju tog gnjojenja sa te utrke.

Tog se ovako iz glave sjećam. Da se potrudim, još bi se našlo. A da ne spominjem kako postoji i fotografija na kojoj su Nevenko i neki klinac u Ferrari majicama.

Poanta posta nije Ferrari, nego samo molba za malo objektivnosti onih kojima jako smeta SKY prijenos i koji pate zbog toga. Ne volim pristrane komentatore, ali razumijem uobražene britance da drukaju za svoga. Ne razumijem "naše" kojima je Slavica nešto najbliže što je ikad bilo u F1.

Osobno gledam na švabskom RTLu i nemam pojima o čemu laprdaju jer ne znam švabski :D

vorda22 29.05.2017. 12:22

Citiraj:

Autor draksa (Post 3065037)
Gle razumio bi da malo navijaju ,ali nekad znaju stvarno preći granicu.

Npr prošle godine kada je Ted rekao da bi se Rosberg trebao ispričati Hamiltonu jer je pobjedio :D

mozda je mislio da se mercedes mora ispricati hamiltonu, jer je rosberg pobijedio

Nikky 29.05.2017. 12:29

Kad smo već kod bisera, vidili ste tko je sad u Monaco - u bio u ulozi "novinara" za interview nakon utrke,
bilo bi interesantno viditi face da je na postolju bio Ham :)

vorda22 29.05.2017. 12:43

zasto, pa ham se pomirio i njemo je rosberg ok lik. bolje je bilo gledat kimijevu facu i kako je prostrijelio pogledom vettela i onog drugog mehanicara

draksa 29.05.2017. 13:01

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3065099)
mozda je mislio da se mercedes mora ispricati hamiltonu, jer je rosberg pobijedio

Istina krivo sam se sjećao
Sad sam išao točno pogledati, Austrija 2016

Rosberg prošao Hamiltona boljom strategijom i cijelu utrku Ted kada se javlja govori da bi trebao Rosberg ići u box još jednom kako bi pustio Hamiltona
Na kraju su se sudarili i Ham pobjedio Ros 4. zavrsio
Kasnije pita Laudu i Tota "Was there an moral obligation to let Hamilton win"

Jučer na podiju sam se nasmijao na Rosbergovo "I know how that feels" Raikkonenu :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:35.