![]() |
HVALA TI TRIVKE, kapa do poda! :chears:
stavio sam na postavke koje si napisao i sad mi konacno mob radi normalno, ne puca mi data connection, cak mi i facebook lite radi normalno, bez da ga moram svaki put killnut ako hocu da mi normalno radi! :) :chears: http://image.prntscr.com/image/8383f...d9b867ca2e.png odozdo prema gore... pro ping kucni net, mobilni paket u 4g modu, mobilni paket dok me zaje... i pucao, i mobilni paket na H+ nakon slozenih postavki (kudos to Trivke ;) ) |
Radi i meni za sad, puca puni signal na H i H+, dok je prije gurao na E. Nadam se da će i dalje biti ok. Hvala!
Sent from my Redmi 3S |
Kupio kumu redmi note 3 pro prime i gore je došao developer global rom, skino updejt ali fingerprint id ne šljaka tj radi otvori mu na kratkocca sekundu i odmah zaključa mobitel. rom je miui 8 beta jel to bug ili zna u čemu kvaka? stavio bi stable ali zbog hr jezika morao developer rom staviti!
|
eto drago mi je što sam uspio pomoći, znam kako je meni bilo... što se tiče pucanja signala dešava se i kod mene ali ja sam tele2 tako da mi je ta pojava gotovo pa normalna, ovo je treći mob na kojem puca signal tako da to nisam pripisao mobitelu, na ovom je to čak rijeđe nego na prijašnjima
|
Citiraj:
također razmišljam o kupnji Redmi 3 Note i mislim se između narudžbe preko Ali-a (~1200 HRK) i Instar Informatika (~1900 HRK ali na rate). Instar daje garanciju na 24 mjeseca. Koje je vaše mišljenje tj što kad se nešto pokvari a kupio si preko weba? Iako, što se dogodi ako se pokvari a daš ga Instaru - tko uopće radi Xiaomije u RH (ili u blizini)? hvala! |
u neutrinomobile.com su mobiteli s engleskim menijem na akciji... mislim da se isplati zavirit ;)
|
Razmisljam o nabavci jednog od ovih mobitela. U uzi krug su mi usli redmi note 2, 3 ili 4... kakve su kamere i baterije na ovim uredajima ? Vidim da je to otprilike slicno...
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk |
naletio na jos jedan bug.... skopirao sam si na sd karticu prvu epizodu westworlda... dok otvorim u exploreru , kliknem na videos i prikazuje mi 1:68:10, a dok pokrenem video onda normalno pokazuje 1:08:10 :)
apdejtao mi se mobitel sam od sebe na miui 8... bio se skinuo apdejt i nisam htio restartat mob jer sam zadovoljan sedmicom... jutros se probudim i pise apdejt napravljen... jbmtmtr.... i kaj sad, ne mogu revertat bez flashanja roma, ili? |
Jučer si je stara kupila Redmi Note 3 pa joj ja sad pokušavam malo sve posložiti. Koja je zadnja verzija softvera? Meni je 5.0.2 LRX22G (sa zakrpom od 02/2016) i piše mi da je MIUI 7 by xiaomi.eu 6.1.21 beta.........
Jel treba sa apdejtom čekati par dana il je fakat zadnji službeni apdejt bio sa zakrpom od 02/2016? Tvrdi da nema dodatnih ažuriranja (odn. kad idem ručno ažurirati onda ko fol neš skida al se ništa ne ažurira)......... THANKS :-) |
OTA ne radi baš u zadnje vrijeme ako je xiaomi.eu ROM u pitanju
ručno možeš napraviti update ako želiš skineš ROM na mob, ideš u updater, klik na ..., select update package i odabereš ROM zadnja verzija je 29.09.2016 http://miuif.celogeek.com/6.9.29/xia....29_v8-5.0.zip |
|
Citiraj:
Ima nekakvo jednostavno rješenje osim mozda instaliranja twrp-a il neceg slicno (kazem, nije mob mob pa ne želim previše kemijat)? :fala: |
moja greška
trebaš TWRP za flešanje multi ROM-a pretpostavio sam da ga imaš |
Citiraj:
|
na 7-ci se još mogao flešati multi kroz stock recovery (dok xiaomi nije digitalno potpisao svoje romove + zaklj. bootloader)
za flash multija 8-ce potreban je otključan bootloader + TWRP i to je po "must" ako ideš sa dev --> stable, global i obrnuto, obavezan je full wipe ako radiš samo update postojećeg ROM-a, ostaju ti sve aplikacije koje si imao ova caka s preimenovanjem u update.zip vrijedi samo za stock ROM-ove i probaj |
Citiraj:
|
(Jel normalno da Redmi Note3 2gb/16gb nakon flasha na 8020 stable rom ima samo 8,91 GB slobodno bez ijedne aplikacije instalirane nakon flasha?)
Nevermind... našao sam odgovor |
|
Da li je netko imao problem sa GPS-om i sportskim aplikacijama? Niti jedna aplikacija mi ne izmjeri aktivnost do kraja, gps obično stane nakon par minuta i na kraju imam samo vrijeme, bez udaljenosti i bez mape tj. ucrtano mi je prvih stotinjak metara. Sva dopuštenja su mi uključena, preciznost na najviše... neki prijedlog?
|
iskljuci miui app battery management
ovak ja imam na runtastic http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e856f8fe1b.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
slike vani super, kao sto je kolega rekao, a unutra lose. |
Citiraj:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f3d1bf33ec.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ljudi jel ima tko ideju kako evente iz kalendara dobiti kao obavjesti u notification screenu?
|
Ljudi da li ima neki dobar razlog da ne kupim Mi5s? :D uzeo bih 3/64gb verziju.
Jedini razlog koji mi pada na pamet je Mi6, ali kad ce on doci i koliko ce kostati..... Ono...na jedan klik sam da ne kupim Mi5s :D |
Citiraj:
nekako mi je to promaklo, a vrlo vjerojatno je do toga.. |
Citiraj:
LJudi definitivno trebaju zaposliti nekog tko zna šta radi u području kamere. |
Na Mi5 stave OIS, i onda ga na Mi5S maknu :D
|
Moraju nešto ostaviti za Mi6 :)
|
Ma mogli su hrpu drugih stvari promjeniti. Smatram da bilo koji flagship bez OIS-a jednostavno nije flagship jer mu kamera onda ne može nikako biti na toj razini
|
Citiraj:
|
OIS argument je ok ali nije toliko presudan, nije da svaki dan trcim i snimam video uratke.
Vise mi je bitno da su fotke dobre... |
Citiraj:
|
@mitra
Pa nije samo za video OIS bitan, ima utjecaja i kod fotografija. Puno su mi oštrije slike na mobitelima koji imaju OIS. Pogotovo kad se radi o low light situacijama i slično |
Citiraj:
Mi5s ima bolje fotke.... |
Citiraj:
|
Ubo ja u DE sad Mi5 Prajm za neku siću,čudo od telefona za tih 250 jurića :D
|
Citiraj:
a osim toga :) http://wccftech.com/xiaomi-mi5s-camera-sample-shared/ Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Evo na nižem linku ima dosta materjala pa sudite koliko su dobre/loše fotke i snimke :D
1080p snimljen DIS je sasvim pristojan, takodjer ima usporedba s edge 6+ http://techtablets.com/2016/10/xiaom...-video-review/ |
Dakle zaključak je da DIS radi dobar posao ali digitalno vs optika nije isto odn. low light i video je bolji s OISom. Iskusno oko će primejtiti da kod videa s DISom slika nije stabilna kao kod OISa. Logično. S druge strane mob radi odlične fotke kako god se uzme. Ja i dalje mislim da je sad običan Mi5 best buy s ovih 250 evra....neznam jel se nađe još S6 edge novi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |