![]() |
Dokaži:D
Idemo sad? |
ajmo
Ljudi dolazite |
Move out :)
|
za 5min stizem.
|
Ja sad idem gore :)
195.29.221.245 |
bote al je bilo tarapane sad na kraju:clap:
|
Mene bole oči od onoliko suzavaca :D
|
i ja bi DOZU !!!!!!
kad sma prvi put instaliral igricu mi je MP nortmalno radil .. nakon kaj sam reinstaliral windowze samo SP sela normalno dok kod MP me trazi key da upishem prilikom spajanja na servere .. mi more ko poslati na PM kak da to resim ..pliizzzz |
Citiraj:
|
Citiraj:
i onda bu svizac zamotal čokoladu .. prije me to nije tražil tak da mi nije jasno zakej sad traži ... jer ... ja mu nemrem "pomoči" |
hocemo svi sa pce staviti isti prefix PcE, da ne budemo bash svi razliciti. npr iste boje i tako...
|
Citiraj:
|
Dajete ocemo se selit na neki drugi server, ova Doza me ubila veceras, ping skace ko lud, i nemogu normalno igrat.:confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako vidish ja stavih [PcE] plavom bojom.
vidio sam da netko ima (PCX) ako je to uopce oznaka za pcexpert. :D a veki ima (PCE). nije bitno kako, samo da svi budemo ujednaceni. ;) oznake za boje idu ovako: ^1 = red, ^2 = green, ^3 = yellow, ^4 = blue, ^5 = cyan, ^6 = purple, ^7 = white ^ (alt gr + 3) suggestions? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
spawn, ne izvlaci se. islo ti je kao i iance,dakle cesto si lezao na podu.
;) |
arghhh .. ja se nisam ni stigel praf nadozirati a vec su svi presli :(
|
Citiraj:
|
|
Za nevjernog tateka:D
http://img327.imageshack.us/img327/5...00132er.th.jpg Nego jel ko iskopo neki bolji server |
Citiraj:
|
salim se ja samo dechkovi.... ;)
dakle onda neka bude npr. .:: PcE ::. atha ? ili sa uglatim [] zagradama? pa nek svatko pichi nick u svojoj boji, a da prefix bude svima isti? |
Citiraj:
|
|
i hate russia. sto se uvijek uredno vidi i po mojem rezultatu na tim mapama. :D
|
ovo ide bolje uz tvoj nick :P
.:: PcE ::. atha ? |
isuse. :D :D
|
Citiraj:
|
Nisam nit ja za odbaciti, inače cw server je dobar, pass vam je nonstop cw tak da pez frke možete unutra, isto je Hrvatski.
Ako treba mogu ga i posuditi pa promijeniti password samo za pcekspert membere. Inače Doza ide preko carneta pa valjda zato toliko sere! |
Ona je bila dobra 250 naprema 244 za dlaku smo izgubili. A za sve je kriv MRKONJA, nikako da on mirno stoji kad ga gađam, stalno skače i trči i na kraju me još i ubije. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ok, evo ja si prebacio, tamnplavi dakle prefix i svijetloplavi nick.
come one pcekspert team! come into new clan! :D ;) |
Nego kad cete isprobavati nickove ? :rolleyes:
|
Baš bi mogli napraviti neki klan koliko sam vidio mogli bi napraviti neki veći uspijeh!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:52. |