![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
I tako... a vi kako te? :D
|
LOL na Amdiju :D
Nego,brzi Terry crveni...ajd u penziju,bogatimiloga.... |
Citiraj:
Još će čelzi i izgubit:D |
Dobro za Favregasa sam mu objasnio da bu imali 150X više asista neg Lamps. Ovog Pedra nisam preveć doživljavao dok je igral u Barci....
|
Citiraj:
Ali, sereš po čovjeku bez nekog iole dobrog razloga konstantno. Više je kritika u zadnjih 2 i pol godine dobio nego Hitzfeld i Heynckess zajedno, iako su obojica imali i većih gluposti za vrijeme svojih ugovora u Bayernu. Kod Juppa je dovoljno spomenuti sezonu 2011/2012 - o onome iz 90ih ne treba ni počinjati. Isto vrijedi i za Hitzfelda. |
Fabregas je bio ok neko vrijeme i onda opet zaqurac. Lamps je po meni i dalje 10x korisniji igrac.
|
Lol komedija od lige, pedro zamjena u španjolskoj a u engleskoj trpa :D
|
Baš trpanje..dao jedan gol i asistenciju protiv WBA. :D
Glavno da je Falcao unutra, a Remy na klupi. :) |
Citiraj:
|
Toliko ih je lamps sam davao po sezoni + asistencije. Fabregas nikada nece biti institucija i legenda kao sto je lamp bio u ostao.
|
U kojoj sezoni je Lamps dao 21 asistenciju i stvorio 4 šanse za gol po utakmici?
Opet se ponavljam,može biti institucija Chelsija i Engleske...ali nikad neće biti toliko dobar igrač nogometa ko Fabregas. Uostalom,čovijek je asistirao za pobjednički gol u finalu svjetskog prvenstva....to je za neke institucije nedosanjan san. A i po prosjeku golova Fabregasovih napadača i Lampardovih se da nešto iščitat... A pogotovo kod Manchesterovih,gdje vlada jedan Carrick,koji ima manje golova al više asistencija...a kad se čovijekova riznica trofeja usporedbi s Lampardovom....lupiš si samo facepalm. |
JUVENTUS (3-5-2): Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pereyra, Padoin, Pogba, Evra, Mandzukic, Coman.
A disposizione: Neto, Rubinho, Isla, Caceres, Rugani, Alex Sandro, Sturaro, Vitale, Dybala, Zaza, Llorente. Krećemo :zdero: |
Dobro je počela ta vaša šetnja, uvijek neugodni Udinese :D
|
mod: dogovoreno je bez vrijeđanja igrača, trenera, klubova i slično... i općenito takvo izražavanje |
Prekinut Juventusov niz od 47 tekmi bez poraza :D
|
Uhhh, United jučer 0-0, Juve danas 0-1 protiv Udinesea. :(
Treba malo vremena da se mašina zahukta ... :) |
Ovaj Isco je koma...
Kova nije za zlatnu loptu, al od ovog je definitivno bolji :D Mislim da ide van na poluvremenu, James unutra. Možda i Kova dobi priliku. Pričalo se o Ronaldu u špici, kad tamo osvanuo Jesse :D |
Znalo se da Jese igra špicu.
Real loš, igra bez glave i repa i da Modrića nema to bi bila katastrofa. Edit: Benitez digao Kovu sa klupe :D |
Citiraj:
Jese i Isco van,kova i Hames unutra,i Danilo van dani unutra. |
Jese-a ostavit a Bale-a van, vec je uspio shebat 100-postotnu šansu.
|
Pa nije da samo Jese igra špicu, izmjenjuju se.
|
Citiraj:
Ne kuzim zasto tip pocinje s Jeseom ,a plan je bio Ronaldo u napadu,zar ne? Onda bi bilo mjesta za đejmsa! Slazem se s tobom da jedino Modric nesto vrijedi. Ne kuzim odkud toliki nedostatak kreacije,da se ne mogu sloziti dva dupla pasa. Treba staviti Kovu,on barem zna s loptom. |
Izgleda da je to to od Beniteza, remi sa klubom koji je tek ušao u primeru..
|
plakat cemo mi jos za ančelotijem
|
Eto.što da kažem?
Jad i bijeda! Primera s ovakvom igrom ostaje san! |
Uf taj gijon :D
I onda kažu da dinamo ima problema sa realizacijom, 8 udaraca u okvir od 15 prema golu uz posjed 69% jednog reala :D |
Citiraj:
De, odigralo se P-R-V-O kolo. |
Citiraj:
Ja sam aludirao da s ovakvom igrom primera ostaje san! I to stoji! |
A ja ti i dalje kažem da se odigralo prvo fuckin kolo.
Nit se knjiga sudi po koricama, nit se sezona sudi po prvoj utakmici. |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016
Slazem se
pogle bilicev west ham, po emilblomskyjevoj teoriji, westham je prvak engleske nakon prvog kola, a vidi ih |
Lol, sad ga vec seruckate :P
Čovjek je samo rekao da se s ovom igrom ništa nece postic a i nece, da ste gledali vidili bi. Igra bez glave i repa, Gijon zapravo i zabio gol, po meni je lopta prešla crtu. Bezidejni ubačaji među 6 protivnickih je sve sto je Real danas polazao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eno, po toj logici je Barca prošle godine u LP trebala ispasti u grupi, jer su, vidi vraga, spušili od Pariza 3-2 u prvoj tekmi. |
Ma gle,panda,ja samo kažem da s ovakvom igrom nemaju šanse biti prvi jer ne mogu pobjeđivati u serijama ,a to ti treba pored Barce.
Ja ne bi ni riječ rekao da su igrali pa ih nije išlo,ali ovo je bilo strašno.Nebitno jel to prvo kolo ili 30-to kako kažeš,rezultat bude isti. A glede west hama,meni nije neočekivano ovo posrtanje.Oni su protiv Arsenala bili autsajderi ,odigrali dobru tekmu,ovi podbacili,i to je to.Ja sam i očekivao da budu lošiji kad treba nešto prema naprijed odigrat protiv sebi sličnih! Ne kažem da Real neće biti prvak,ali s ovakvom igrom,neće garant! Ali nebitno,idemo dalje! |
Pa neće tak igrat uvijek, vjerojatno se još uhodavaju.
|
Citiraj:
|
Nece, nazalost :( :D
|
Meni osobno je Ronaldovo dajvanje i mlataranje rucicama nakon istoga play of the day. Odlican pocetak sezone :D
|
http://www.index.hr/sport/clanak/ron...m-/837811.aspx
Unti komedije :D Trebao je zuti dobit za ovo.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |