PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Uveden Pizza zakon (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26582)

2 die 4 28.07.2014. 09:29

Point ti preko puta ;)

Bubba 28.07.2014. 13:33

Citiraj:

Autor trouble (Post 2636332)
BTW,jel ko zna di ima za kupit onih snickers/bounty/mars/twix slatčaka u okolici? Baš smo jučer u cugi raspravljali da bi to idealno išlo nakon chella :D

Ne znam za okolicu, ali imas ih u svakom Billa ducanu, pa ako nadjes njega u okolici, to je to.

BTW, meni najjebeniji "konzumni" sladoled od svih kojih sam probao.

Dottore 23.08.2014. 21:31

Znam da je tema o pizzi. Mene zanima gdje ima veliki kebeb u Zg, mislim u nedelju dostupan?

syss 24.08.2014. 09:57

alikebaba na kvatriću je meni bog i batina dok netko ne dokaže suprotno :D

panda505 24.08.2014. 10:49

Citiraj:

Autor syss (Post 2648997)

bogtemazo koliko ti on mesurine natovari u kebab :D

syss 24.08.2014. 10:51

ma i mesine i toppingsa i okusa... vrh su mi tamo.

Dottore 24.08.2014. 12:03

A u Maksimirskoj 100? Tamo ima isto kebab

Juice 24.08.2014. 14:34

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2649041)
bogtemazo koliko ti on mesurine natovari u kebab :D

"Mesnog dorucka" :D

Kod nas svi ti kebabi imaju istog dostavljaca tih rolanih mesnih dorucaka.
Kod nas nisam jos naletio na ono naslagane snicle u komadu jedna na drugu.

syss 24.08.2014. 14:38

niti ćeš naletiti ;)

panda505 24.08.2014. 15:01

Citiraj:

Autor Juice (Post 2649166)
"Mesnog dorucka" :D

Kod nas svi ti kebabi imaju istog dostavljaca tih rolanih mesnih dorucaka.
Kod nas nisam jos naletio na ono naslagane snicle u komadu jedna na drugu.

Znam :D
Pojeo ih dovoljno kod turčina po švabiji da znam kak bi trebalo izgledat i šmekat :D

Lud76 25.08.2014. 21:32

Citiraj:

Amen :D

Mommistake 26.08.2014. 21:24

Evo, nakon nekog dužeg vremena bio u Oro-goru (nakon jedno godinu dana), prije sam bio 2-3 puta mjesečno, i tako 2-3 godine, i mogu reći da mi je pica bila izrazito fina danas..

Image and video hosting by TinyPic

Pola zagorska (lovačka salama, sir, vrhnje, špek, šunka, paradajz) i pola urnebes (sir, salama, čili, češnjak, paradajz). Ovaj češnjak je nešto najjače na pici :)

Ovo je jumbo verzija navedene pice, prilično velika.

Halos 27.08.2014. 00:00

Znači imamo thumbs-up za Oro-Goro? Hm, zadnja 2-3 puta sam im davao šanse i odlazio "povrijeđen" :D.

Kroz par dana idem vidjet baš kako stoje sa Zagorskom. Nadam se da neće biti ona uber ales k-plus kvaliteta svih sastojaka. :p

Mommistake 27.08.2014. 10:55

Citiraj:

Autor Halos (Post 2650526)
Znači imamo thumbs-up za Oro-Goro? Hm, zadnja 2-3 puta sam im davao šanse i odlazio "povrijeđen" :D.

Kroz par dana idem vidjet baš kako stoje sa Zagorskom. Nadam se da neće biti ona uber ales k-plus kvaliteta svih sastojaka. :p

A gledaj.
Nije to kaj je nekad bilo. Ali nakon nekog vremena kaj ne papaš tam, čisto je ok :)

1v@n 27.08.2014. 14:00

Ima li netko iskustva sa Spizza?

Prvi put u životu dobio dobro dizajniran letak pizzerije i odmah snimio biftek pizzu :P
Pošto nemaju velika/mala/jumbo, a cijene su dosta visoke, zanima me koliko su njihove pizze uopće velike/male i jesu li vrijedne tih novaca.

Preporuka za pizzeriju Zagabria i pizza Ilica.
rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika, vrhnje, masline
Mala za 28 kn je meni bila sasvim dosta prije spavanja. Super cijena za pizzu te veličine s toliko namirnica.

MAGARAC 27.08.2014. 17:12

Moja od danas..

Domenico, Borovje. Standard dobra pikante. 37 kuna. Meni dosta za cijeli dan do navecer.

mamutarka 27.08.2014. 17:23

3 privitaka
Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2650785)
Ima li netko iskustva sa Spizza?

Prvi put u životu dobio dobro dizajniran letak pizzerije i odmah snimio biftek pizzu :P
Pošto nemaju velika/mala/jumbo, a cijene su dosta visoke, zanima me koliko su njihove pizze uopće velike/male i jesu li vrijedne tih novaca.

Preporuka za pizzeriju Zagabria i pizza Ilica.
rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika, vrhnje, masline
Mala za 28 kn je meni bila sasvim dosta prije spavanja. Super cijena za pizzu te veličine s toliko namirnica.

Privitak 13692 Privitak 13693 Privitak 13694

1v@n 27.08.2014. 18:24

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2650902)

Veličinom ništa ne odskače od male u Zagabriji, a i čini mi se siromašno nadjevom prema rubovima. Okus i ukupan dojam?
Zasad mi se ne čini da je cijena opravdana.

mamutarka 27.08.2014. 18:28

ništa spektakularno

trouble 30.08.2014. 20:57

Citiraj:

Hesus...pa to je isfurano već 3 godine za lokalnu populaciju. Kebab Paradise u Vlaškoj kod Petrove crkve...bolja lepinja,bolji umaci i općenito finiji kebab koji se ne svodi na količinu natrpanog mesa.

Drugo ako OS bolji kebab...odi kod originalnog Alija(bivši kebab guru,prvi u tkalci,skalinskoj i na kraju u alikebabi) u shopping centar Prečko ... Pa probaj s njegovim umacima :)

Dobavljač svima isti...city kebab u sklopu Gavrilovica a naslagane snicle na stapu imate u Sesvetama sta ja znam.

Nazad na temu. Pizzeria Galija Krk...veri gud pizza pogotovo uzevši u obzir da je na obali....

syss 31.08.2014. 17:06

thnx for teh tip, danas baš bio u prečkom, a bit ću još češto tako da ću probat ;)

Thoroughbred B 31.08.2014. 17:37

Citiraj:

Autor trouble (Post 2652396)
Hesus...pa to je isfurano već 3 godine za lokalnu populaciju. Kebab Paradise u Vlaškoj kod Petrove crkve...bolja lepinja,bolji umaci i općenito finiji kebab koji se ne svodi na količinu natrpanog mesa.

Drugo ako OS bolji kebab...odi kod originalnog Alija(bivši kebab guru,prvi u tkalci,skalinskoj i na kraju u alikebabi) u shopping centar Prečko ... Pa probaj s njegovim umacima :)

Dobavljač svima isti...city kebab u sklopu Gavrilovica a naslagane snicle na stapu imate u Sesvetama sta ja znam.

Nazad na temu. Pizzeria Galija Krk...veri gud pizza pogotovo uzevši u obzir da je na obali....

Na obali su najbolje pizze :D Ne sad ozbiljno,u zagrebu su pizze katastrofalne...u 7 godina nisam ni na jednu pizzeriju naletio...visoki kriteriji poneseni iz Rijeke :) u RI su stvarno vrhunske pizze u dosta pizzerija...

Inače na krku je najbolja pizza na trajektnom pristaništu valbiska...

A trenutno u RI jedna od naj je u :

https://www.facebook.com/pepi.hr

pa ako se netko nađe...

https://www.youtube.com/watch?v=Z9aCmdiwitk#t=39

pripaziti na peć...koliko sam skuzio on je prvi u HR uzeo tu peć,skupu za poludit...krušna u kojoj pizze kruže:)

a brašno direkt iz ovog mlina

https://www.youtube.com/watch?list=U...l50LR58zE#t=10

trouble 31.08.2014. 17:41

Iskreno...evo već sam 3. mjesec na Kvarneru i ljudi mi veličaju pizze u ZG ko da su boga vidli...sad ko je tu lud neznam. Zagreb ima uvjeren sam najbolje pizze u hr samo ih treba znat locirat...sto zna predstavljati i problem posto ih ima na stotine. Za Krk pričaju da je najbolja na bengi iznad Malinske,potom Galija koja mi bolja...a posto sam na Krku još koji tjedan obići cu i tu pa da vidimo :)

Thoroughbred B 31.08.2014. 17:51

Citiraj:

Autor trouble (Post 2652686)
Iskreno...evo već sam 3. mjesec na Kvarneru i ljudi mi veličaju pizze u ZG ko da su boga vidli...sad ko je tu lud neznam. Zagreb ima uvjeren sam najbolje pizze u hr samo ih treba znat locirat...sto zna predstavljati i problem posto ih ima na stotine. Za Krk pričaju da je najbolja na bengi iznad Malinske,potom Galija koja mi bolja...a posto sam na Krku još koji tjedan obići cu i tu pa da vidimo :)

:lol2: moram se nasmijat na ovo...

Probaj pizzu :

Ružmarin opatija,paris trsat,spagho centar,pampas trsat,Delfin lovran,rustica kastav...sad se nemogu sjetit vise...

U zagrebu sam u 7 godina pojeo dobru pizzu u maslini u cvjetnom,a i oni su se pokvarili...no ipak su talijani izmislili pizzu,a znamo tko je onda u Fiume donio picajole i majstore zanata :D

Volim pojest svaka 3-4 dana pizzu,ako ne i 2:D i u zg-u sam se hvatao za glavu doslovno svugdje...

P.S. u ugostiteljstvu su ti najveće plaće na obali,razumljivo zbog turizma...bas sam ove godine upoznao tipa iz zagreba,picajol u jednoj pizzeriji u mandrama (na pagu)...od 4. mjeseca do 10. radi u sezoni,ostatak ladi doma jajca.

syss 31.08.2014. 18:17

maslina je valjala prije valjda 7-8 godina, jeo sam nakon što se orginalna postava tamo raspala i zakupila onaj birc na opatovini di je drvo usred birca... ne sjećam se imena... sjećam - sakristan.

to je tamo bila tiha jeza, bojim se na šta to danas liči (mislim u maslini).

Halos 31.08.2014. 19:30

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2652688)

Probaj pizzu :

Ružmarin opatija,paris trsat,spagho centar,pampas trsat,Delfin lovran,rustica kastav...sad se nemogu sjetit vise...

Google maps

Ovdje sam jeo najbolju pizzu mislim, Hotel Flanona. Poslje toga doma radim 2. najbolju koju sam probao(:D :D ), 3. mi je sad pizzerija Glorija u Zaboku, Chello mi je 4.

trouble 01.09.2014. 14:16

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2652688)

Probaj pizzu :

U zagrebu sam u 7 godina pojeo dobru pizzu u maslini u cvjetnom,a i oni su se pokvarili...no ipak su talijani izmislili pizzu,a znamo tko je onda u Fiume donio picajole i majstore zanata :D

Volim pojest svaka 3-4 dana pizzu,ako ne i 2:D i u zg-u sam se hvatao za glavu doslovno svugdje...

P.S. u ugostiteljstvu su ti najveće plaće na obali,razumljivo zbog turizma...bas sam ove godine upoznao tipa iz zagreba,picajol u jednoj pizzeriji u mandrama (na pagu)...od 4. mjeseca do 10. radi u sezoni,ostatak ladi doma jajca.

Maslina? Sve smo si rekli i sa pričom o pizzama smo završili. Možemo o nogometu,wotu,kokainu i pickama....al o pizzama ne :)

Guls 01.09.2014. 14:18

Samo ovakve zvijeri priznam, izuzev Chella :)

Princ288 01.09.2014. 14:24

Ja u zagrebu najcesce jedem u staroj savi , tamo mi je najbolja picante i special, makar su se dosta pokvarili u zadnje vrijeme, a sto se tica mora, jedina pizza mi je valjala u pizzerii barbara na murteru, vrijedilo je cekat 40 minuta zbog guzve

adaksinjo 01.09.2014. 14:26

nije ni tungare losa pizzeria, al je pizza prepremala.

Halos 01.09.2014. 17:19

Citiraj:

Autor Guls (Post 2653085)

Dobro, to je već plata... :D

Sad kad krene sezona divljih šampinjona, hjoj, tko nije probao pizzu sa divljim šampinjonima nezna šta je šampinjon, tj., šta je pizza :beer: :offtopic: .

syss 02.09.2014. 09:40

kaki je to divlji šampinjon? misliš šumski?

pa ako bi htio nekakvu gljivarsku pizzu sigurno bi radije je nafilao "divljim" vrganjima, lisičarkama i crnim trubama nego divljim šampinjonima jer je to i dalje mali šampinjon :D

Guls 02.09.2014. 09:57

Nikad u životu nisam probao divlji šampinjon. Koja je uopće razlika u okusu?

s4vgR 02.09.2014. 10:01

Citiraj:

Autor Guls (Post 2653085)

Wau :goood: Koja je to pizzeria?

Guls 02.09.2014. 10:05

Ma nije to pizzerija, doma sam pekao kao pizzu s rukolom, mozzarelom i pršutom. A na kraju je bila pizza šunka/gauda/mozzarella/rukola/pršut/kuruza :)

Halos 02.09.2014. 10:37

Citiraj:

Autor Guls (Post 2653406)
Nikad u životu nisam probao divlji šampinjon. Koja je uopće razlika u okusu?

Ma divlji, jbg., ja ga berem na Odranskom nasipu recimo kod sebe. Ma razlika je dan noć, izgled je isti, divlji je rozi od ispod. Prefin je, strašno nešto, pogotovo na pizzi.

@syss - ma nije šema u tome, mada ja gljivarim inače da, ja sam ostao paf kad sam probao, razlika je dan noć, i svatko tko voli šampinjon kad proba "pravi" skuzit ce kaj pričam :D.

c/p

Raste po livadama, dvorištima i šumama od proljeća do jeseni. Bolji od umjetnog, jer nije prskan protiv insekata. Međutim, treba biti oprezan, jer ima i otrovnih šampinjona vrlo sličnih oblikom i bojom. Ali ove dve jestive gljive prijatno mirišu.

syss 02.09.2014. 10:43

ima ti malo dat da probamo :D

joj šta bi ja dao za beskonačni supply tih prefinih gljiva... na placu vrganje nać je već advanced misija, lisičarki ajde još ima, trube isto tako na kapaljku, šampinjoni beli/smeđi, portabello sve iz uzgoja.

sušeni vrganji koštaju negdje ko tartufi.

tuga :(

Mommistake 02.09.2014. 11:20

Mislim da je bio taj divlji na akciji u Lidlu nedugo... I naravno, nisam kupil :)

:hitthewal::hitthewal:

syss 02.09.2014. 11:22

baš glavom u zid :D

Mommistake 02.09.2014. 11:28

Definitivno :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29.