![]() |
|
Citiraj:
@JordanHaworth against qpr at home aswell amazing fact @JordanHaworth @TSBible My feelings exactly. Thought they meant since 92' but 5th this season? Wtf!! :D |
Real je jednostavno šugava ekipa sa šugavim trenerom .Ne tak davno napisal sam da mora bit frustrirajuće Di Mariji kaj je rezerva u takvoj šugavoj ekipi.Jučer je pokazal u dresu MU kak se igra, a ovima vezna linija nek i dalje trćkara po terenu.Bravo za Atletico.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citaj danas sportske ,ima veliki clanak o Realu od Mateonija.Covjek je sve napisao kako je. Razlika izmedu Mourihna i debeljka je u tome sto je Mourihno otisao kada mu se Perez poceo mijesati u posao,ovaj da ima karizme bi napravio isto,ali njemu je draza lova. |
Citiraj:
Ali ,ima vremena! Nece ovaj dugo,a Conte bi mogao uskociti,nije repka sada 24-7. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Razlika je u tome što je osvojio nešto za razliku od murine. Iskreno,mene je bilo sram gledati onakav Real pod vodstvom spešl vana.A trebalo je biti sram svakog ko iole voli pogledati dobar neogomet :) |
Citiraj:
|
Navijaj za Kelso frende :)
|
Citiraj:
Kratak osvrt na majstoriju od Meneza...svaka cast... |
Citiraj:
Uostalom mi obicno pricamo u petom mjesecu ! |
Neka pehari pricaju umjesto nas.... :D
|
Ako imate kaj za pricat :)
|
[QUOTE=emilblomsky;2661293]Ma čestitam! Prvak europe,šugava ekipa.Tebe bi trebalo izmisliti da te nema,samo ne znam sto su onda za tebe druge ekipe?
Citaj danas sportske ,ima veliki clanak o Realu od Mateonija.Covjek je sve napisao kako je. Aha , sad mi jasnije, još jedan koji čita hr novine i vjeruje.Jednom sam pročital da je N. Kranjčar pretrčal 13 km na tekmi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onaj tko misli da su sportske novosti ozbiljne sportske novine nema 2 zdrave u glavi |
Citiraj:
A jesi li uopce procitao? Nisi,i kaj onda komentiras? I daj nas prosvijetli,koje su sportske novine po tebi relevantne? |
Citiraj:
S obzirom da ja nisam sportski novinar, izbor nije čitati SN ili mene (a ja to nikad nisam niti tvrdio :kafa: ) A to koliko su u SNima stručni dovoljno govori činjenica da ne znaju razlikovat Leverkusen i Bayern, često ne znaju koji igrač igra za koju ekipu kad rade analize i slični gafovi. A koje su to meni novine relevantne, od domaćih Sportnet, jer koliko god da je Sportnet propao odlascima Pacijenta, napačenog Packa, Jurišića i ostatka ekipe i dalje su svjetlosnim godinama ispred ostalih žutilo kvazi novinara iz Sportskih Novosti i sličnih kvazi novina. Od stranih tu su i definitivno Kicker, BR, Guardian, BBC, ESPN |
Citiraj:
govori se o losoj transfer politici Reala,i nije napisano nista krivo,i sada ja po tebi nemam dve ciste jer citam novine koje cita 90% hrvatske koje zanima sport. Mislim ne kuzim napad na moje citanje sportskih novosti,ok,napisu gluposti,ponekad,ali i mi ih pisemo pa forum i dalje zivi! Al sve 5,ja nista ne pisem s losim namjerama,nadam se da je to univerzalno ovdje! |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hala! |
Citiraj:
Prije semi-final one. :) |
Vidim da ga je Manđo stavio :) Kakav je gol jel tko gleda?
|
Citiraj:
|
Carlitos zabija za 1-0 :goood:
|
Citiraj:
|
Arsenal :roller:
|
Opet Carlitos iz slobodnog udarca za prvo mjesto u skupini A.
Ajmoooo Juve... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čitam po internetu i hvalospjeve za Modrinja. Nisam gledao tekmu, ali asist Baleu je fantazija. Valjda još jedini Modrinjo koristi vanjsku za dodavanje i to kako :lol2: |
Asistencija je bila bogovska ali bog i bogme Baleova reakcija. :)
|
Modrić rutinski,svaka čast.Mandžo car zabio sa puknutim nosom...
|
Roma 2-0,Chelsea 1-0....Cesc :)
|
fabregas! :D
|
Da da. :)
AJDE DIDI! :D Samo nek on zabije pa da to opet bude to! :) |
Bate i CSKA na pragu istorijske katastrofe :D
|
Joj, fabregas ajme...
Baš sam htio komentirati za CSKA šta se dešava tamo :D |
Događa im se Costa Concordia :D