![]() |
Citiraj:
|
Postoji način (unutar app) da filtriram sadržaj po rezoluciji (tj. naći 4k)?
|
Ako i ima ja ga nisam nasao.
|
Jedino što sam uspio kako-tako flitrirati po 4K sadržaju je preko search funkcije.
Nije nešto temeljito ali šljaka... |
Vidim da se pricalo o problemima netflix a1, ali da li tko ima na tcomu problema..zadnjih par dana mi kvaliteta strasno varira. Gledam peaky blinders i brzine mi vuce od 0.07 do 1.73mbps..testirao i preko speedtedta i fast.com i redovno su oko 50mbps
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
Ja na is koji nemam, gigabox nisam probao jos, mogu bacit oko ako triba
Na hrvatskom minje netflix, fuuuj, ocu engleski |
ako ima netko zainteresiran da podijelimo netflix na 4 ili ako netko ima free slot da upadnem? Plačam 3, 6 ili 12 mjeseci unaprijed, ovisi kak se dogovorimo
|
Citiraj:
|
I dalje potrazi za slobodnim mjestom ili trazim jos 3 dobrovoljca :chears:
|
Citiraj:
Nemam više mjesta. |
Nisu nista poduzeli u vezi trotlanja netflixa pa cu danas pisati Hakomu.Zna netko na koji tocno mail da posaljem prigovor?
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Zašto nema Peaky Blindersa na Netflixu? (HR account)
|
1 privitaka
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/data:imag...BJRU5ErkJggg==http://forum.pcekspert.com/data:imag...BJRU5ErkJggg== |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pravilo je da šalješ prigovor prvo pa kad te odbiju i na dnu odbijenice napišu UOPL onda po tim uputama šalješ drugi prigovor na Povjerenstvo i kad te oni odbiju onda će ti u odbijenici napisati upute da se dalje žališ Hakomu. Ako oni muljaju s tim onda ti Povjerenstvo neće dati odbijenicu jer neće htjeti da to dođe do Hakoma jer ako je istina da muljaju dobili bi velike kazne. |
Da moraš prvo podnjeti službenu reklamaciju operateru i moraš dobiti odgovor i tek onda hakomu možeš poslati prigovor, detaljne upute:
https://www.hakom.hr/default.aspx?id...xqDXfjiAwRQis8 |
Mora i Povjerenstvu poslat prije slanja Hakomu.
|
Citiraj:
Ali Netflix sam u roku 24h nakon slanja prigovora normalno gledao. Evo nekidan, ST: Discovery zadnju epizodu, stream na 7.55Mbps, rezolucija 2160. Uz povremene i kratke izlete na 1080, što je meni gledljivo. I to u prime terminu, u 8 navečer, jel'. Ne sjećam se kad sam to mogao. U svakom slučaju ogroman napredak naspram 0.16Mbps i sličnih leblebija sa popratnom rezolucijom. Koja je nikakva u tom slučaju. |
Citiraj:
|
Planiram po prvi put koristiti netflix pa me zanima da li se može dijeliti account u smislu da ja i šogor istovremeno gledamo svaki od svoje kuće? Ovisi li to o paketu koji uzme ili takva opcija nije izvediva uopće?
|
Ciljajte na Standard (FHD, 2 ekrana istovremeno) ili Premium (4K, 4 ekrana istovremeno) plan i mirni ste
|
Citiraj:
Samo ovisi s koliko ljudi želiš dijeliti. Od 2 do 4. :) |
Basic plan dozvoljava samo jedan ekran istovremeno, šogor će izvisiti ako ovaj upali film. Ali dijeliti ga mogu, samo ne istovremeno ;)
|
Citiraj:
Znači Standard ili Premium mu samo igra. |
Ok...isprobat ćemo standard za početak. S obzirom da ga prvi put koristim bilo bi dobro iskoristiti mjesec dana besplatno. Free ne ide na dva uređaja istovremeno?
|
Koji uzmeš, taj dobiješ, naplate tek kad počne drugi mjesec.
|
Citiraj:
|
Ma super je, pogotovo kada ne plaćaš punu cifru, 30-tak kuna niti ne osjetiš mjesečno, a uvijek ima nešto za gledati.
|
Da...cifra je smiješna ako podijeliš na dvoje. Jučer malo gledao (ne previše detaljno) i sve šljaka ok, ali mi se čini siromašan sadržaj koji se nudi sa hr prijevodom. Nema Breaking Bad, Better Call Saul, Fargo i tih nekih top serija, a volio bi ponovo pogledat. Nisam pitao šogora kako je postavio account...pretpostavljam lokalno pa valjda zato ne prikazuje potpun sadržaj.
|
Citiraj:
Ni jedne od tih 3. :) I meni bezveze, ali eto, tako je. Sve novo što dolazi će imati prijevod, ali ove starije nemaju. |
Citiraj:
|
Prebaci aplikaciju netflixa na en jezik i onda imas sav sadrzaj koji spominjes (post 574)
Zanimljivo, Better call saul je imao hr titlove do sezone 3 ili 4 prije godinu dana... Sta ce biti da su ih maknuli? |
Ma nije da nemam šta gledat, ali ima tih serija koje bi još jednom izguštao. Baš ću danas postavit aplikaciju na engleski...čisto da vidim koliko sadržaja ima.
|
Citiraj:
Citiraj:
Prevedeno, neprevedeno, popisi i ostalo. |
"Ovisno o tome gdje živiš, uz cijenu članstva može se naplaćivati porez".
Naplaćuje li se ovo kod nas? Uzeo bih premium, platio paypalom. |
Naplaćuje se u smislu da Netflix plaća porez državi za tvoju pretplatu, ali iskazane cijene pretplate su s uračunatim PDV-om od 25%, što je navedeno i na računu.
|
Citiraj:
Šta,uzeo bi na firmu da riješiš pdv? :D |
Citiraj:
Citiraj:
Hvala na pomoći:dobar: |
Dobio odgovor na prigovor o brzini netflixa na A1 od 20:00 do 00:00 sati.
Molimo da postavite google DNS servere, trebalo bi biti sve u redu nakon toga. Start> Control Panel: 1.Network and Internet > Network and Sharing Center > Change adapter settings. 2.Local Are Connection > Properties 3.Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) > Properties 4.Use the following DNS server addresses 5.IPv4: 8.8.8.8 ( Preferred DNS server) / (8.8.4.4 Alternate DNS server ) 6.Ok Želimo vam ugodan dan. Lijepi pozdrav, Vaš A1 |
Ne bi trebalo utjecati (Google-ovi DNS-ovi). Ali probaj, sretno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |