![]() |
Citiraj:
prije mi proc bio stabilan na 4ghz sa 1.45 V, sad ga dobil stabilnog tek na 1.5 V i temperatura se popela na 71 °C. reko fuuuck me, ajmo dolje stim clockom :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
Oke oke....neznam, jednostavno radi. Battlefield 4 na win 7 x64 s 4gig ram na ~60fps...can't explain that. Citiraj:
Obrnuto je prava nakarada... Anti air beats air...rock beats scissors...shocking!!! Al nebrinite ovo je kratki period nakon sto pukne brana na forumu s suzama attack chopper pilota i gunnera opet ce nerfat aa i onda cete opet moci pumpat ego na god mode vehicle-u... Ali onda ce bit brod, pa jet, pa stingeri.... pa bilo sta sto moze ogrecat boju s helija:fiju: http://cdn.meme.li/i/phcjs.jpg http://http://cdn.meme.li/i/phcjs.jpg |
Bas sam odigrao sat vremena BF 4 singleplayer i zadovoljan sam sa preformansama.
Igram na 1680x1050 i sve na high. Frameovi su u prosjeku oko 30.Za phenoma x4 955,8gb ddr3 sa gtx 460 768mb to je cist zadovoljavajuce. Igra mi je dobra,ali grafika mi nije nesto impresivna zasada,cak i losa mjestimicno. Nijedan bug ili crash nisam imao,a driveri su mi stari 306.97. |
Citiraj:
Baš je super kad polijećeš sa Lancang Dam u chopperu, a iz njihove te baze gađa AA. To je po tebi normalno? I kad netko zbog toga rage-a, onda automatski znači da želi pumpat ego, pa zbog toga ne može? I kakve to veze ima s tvojim trollerskim izjavama tipa "Anti air beats air" i sl. ? |
Hellhound ne se ljutit. Samo kažem što ti stvara probleme u igri.. Gotovo sigurno i točno redom kojim sam napisao. Nisam ni rekao da je tvoj komp loš, mislio sam reći da je igra jako žestoka i za gpu i cpu.
Moj komp u multiju sa 64 igrača @1200 rezi i high postavkama uzima 6,5gb rama, 1800mb vrama i sve jezgre na 60-70%. Na stranu detalje , ali meni ovakva igra nije igriva na 20-30 fpsa a za sve preko treba vrlo dobar hardver.. Recimo ni moj komp nemože tjerati ultra postavke preko 35-40fpsa. |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2o/l9/zWLfnuB/winmtr.jpg http://www.pohrani.com/t/1W/ZJ/3fgnAEfq/jebeni-bf4.jpg Pun mi je qrac i i3d neta i bf4orke i H1 u paketu... |
imaš pun k. hop-ova, ping ti je u banani i imaš nešto packet lossa.
Ništa, pitat ću ih pa ti javim. |
Ovdje ko se docepa neceg sto vozi ili leti ima 99% sansu da ce ownat sve ostalo. Bezveze..
Nemam nikavih problema kaj se tice bilo cega. Ide kak ide, zadovoljavajuce na Ultra i vjerojatno ce bit bolje s updateovima i driverima. |
es smo dobri ! :D
igra odlicna isplatila se kupnja iz mehika a ekipa s ovog foruma s kojom sam igrao nema sta, gazimo sve redom :D v jos moram odluciti koji cu headset uzeti al poslije vikenda ga imam sigurno Solista153 |
Citiraj:
Ako se ne varam, igrač tantrum_hr nekako čini poznatim i budi uspomene. Naime, zajedno smo igrali CS u doba 56k modemaša :) Jak je na AK-47. Kad ga sretneš njega i pozdraviš ,a on na to uzvraća "Živijooooo". To je njegov orginalan pozdrav. ;) on topic Da pridonosim zahtjevnosti BF3. Kad je bila beta, imao sam 8800GTS 320Mb i žarko želio odigrati. Bila je slabašna radi gpu memorije ( neki sa 8800 sa 512Mb radili sasvim normalno ). Bio sam strpljiv i pratio review-ove GPUa pa odlučio uzeti 560Ti 1Gb. Tada sam počeo upoznati ekipu od Jopisa, Neo, Striko i Deadmana. Igra je glatko išla sa 560Ti pri 23" Dell 1920x1080 na automatskoj postavci u kojoj je stoji Ultra. Možda ću zvučati kao lud ali iza BF3 imam preko 500h igranja a bome vjerujem i ekipi koju imaju preko 1000h. Ajmo reći, TDM Norchair Canal sa 64 igrača vrti 40-70fps. Caspian vrtio 30-50fps ( ponekad ide 60 ) BF3 nikada nije bio savršen ( uvijek bugova) ali pružao je sati zabave sa ekipom. Radili smo psine , usavršavali teamplay. Neki iz ekipe znaju koliko sam puta srušio Nea stingerom i iglom na blef. Ipak, splitsko čudo je postao bolji i bolji pa ne nasjeda više na blef. :care: BF4 beta ( još ne mogu presuditi punu verziju jer nisam kupio ) imala bugove gotovo kao BF3 u početku. Ali, dalje uz timskim igrama može pružati zabave. Sa 560Ti igra na istim rezolucijama išla ponekad kao krepana mačka. Sa patchom je poboljšalo. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja nabavio samo da se skinem i ukljucujem se u igru :) g2play 286kn +china rising :) dobar deal kasnije mozdaaaa uzmem premium :)
|
Citiraj:
ti si bio samo na chatu ako se ne varam :) |
Citiraj:
Slicno ko i ti kad si napravio disable mic. :D |
u koliko sati krecete sa partijama da se prikljucim?
|
@Neo
Gdje da naručim? Citiraj:
|
Bem mu sunce ovim diceovcima!:fuming:
Sta su to naravili s tenk i ifv tipovima municije. Totalni slucaj kad game devovi rade 'vojne stvari' Pocetna s tenkom je 'AP shell' a zapravo je HEAT. Onda ona sto radi puno dmg je HE a ta se koristi za rusenje zgrada, bunkera itd. te protiv pjesadije. I onda ima Sabot koji jedino pise ide brze wtf???:stoopid: Trebalo bi: 1.HEAT(High explosive anti tank) startna i imati sve srednje(dmg,eksploziju,brzinu) 2. HE(High explosive) velika eksplozija, puno dmg pjesadiji malo oklopu, spora brzina 3. AP aka Sabot(Armor piercing aka ogromni metak) bez eksplozije, brz, velik dmg na direkt pogotke. Pa onda IFV oni ADGFSG rounds...opet eto idu malo brze i nemaju eksplozije. A sto je smjesno je da sam testirao na streljani i imaju eksploziju...znaci i tekst laze.:kafa: Kak su to zeznuli kad su u BF 3 napravili kak treba???:stoopid: Nego koja je po vama najbolja municija za tenk i ifv? S ifv zato sto text laze ASDFGFD je cisti upgrade spram pocetne a canister unistava pjesadiju i dipove...bas rastura ali nema nikakvu eksploziju pa nemos splashat iza kutova i nista ne radi tenkovima i sl. I evo link s official foruma na korisnu temu s bf 4 trikovima http://battlelog.battlefield.com/bf4...18161358535/1/ Stvari vrijedne spomena: 1.U vozilima koja imaju po vise municije u clipu(ifv, attack heli,brod..) ispucajte jedan metak...to ce potaknut reloadanje i dobit cete extra clip u ammo pool-u. VRLO korisno! Narocito u attack heliju koji zna brzo ostat bez metaka. Primjer: Pilot ste attack helija imate 14 hidri i jos 14 u rezervi. Puknite jednu da imate 13 i pocet ce reloadanje te cete zavrsit s 13 spremnih i 2x14 u rezervi. Isto tako gunner umjesto 30/60 ce imat 29/90. Nekad je ovo razlika izmedu zivota i smrti. Ne pali s tenkovima i navodenim raketama(heatseekers etc.) jer cim se opali jedan pocme reload al za upotrebu pa se ne stvori zaliha. 2. Ak se pitate kako izaci iz broda u jet skiju pritisnite f5 ili f6 3. Ako vidite poruku ' Heavy enemy presence nearby' to znaci da ce za par trenutaka tu pasti Tomahawk...bjezanija!!! 4. Ako ste odabrali granatu(f5) i izvukli osigurac kad vas ubiju na pod pada aktivna granata. 5. Ak 12 i njegova carbine verzija imaju brži rpm u burst modu. Ak 12 680 auto , 750 burst. 6. Kad si commander i imas boost dobijas extra bodove al ti ne ide vrijeme. |
Citiraj:
Samo pazi koju verziju odabireš ;) |
Citiraj:
EDIT: :lol2::lol2::lol2: H1 je kupia link u UK tako da sav promet iz HR prema van prvo ide u UK, a tek onda dalje u ostatak Europe. Ili se igraj po UK serverima ili minjaj providera. |
Danas sam probao BF4, iz aviona se vidi da je avion za BF3, a EA i bugovi su kao prst i nokat.
|
Ljudi, jel ima u B4 nešto kao mapa "Metro" ili ona sa brodskim kontejnerima?
Čisto da vidim jel da uopće uzimam u razmatranje u nekom budućem vremenu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako bi samo radi toga uzimao igru, možda je bolje da uštediš novac za nešto drugo i ostaneš na bf3 mapama ;) |
Citiraj:
A što se tiče performansi evo kako meni radi s konfiguracijom pod moj komp. Lancing Dam Attack Heli Pilot: Frames: 10920 - Time: 120000ms - Avg: 91.000 - Min: 63 - Max: 143 Paracel Strom Pješadija: Frames: 8468 - Time: 120000ms - Avg: 70.567 - Min: 52 - Max: 95 Postavke Commander mod je zarazan(onaj osjećaj da utječeš na ishod igre je neprocijenjiv),ali i dalje ovisiš o kvaliteti svog tima(inače ti ostaje samo da nadigraš njihovog Commandera). Šteta što nemam neki tablet pa da mogu iz fotelje. Chaos2100 |
ma nema problema :) bodovi su išli ko ludi :)
|
pitanje , da li se kome od vas dogodilo da kad je kupio key pa da mu je govorilo invalid key ?
ja sam uzeo premium bf4 ali ne radi ili ja krivo upisujem no probao sam sve kombinacije |
Citiraj:
Koliko ja znam jos nema BF4 Premium Edition koji uključuje i igru i Premium Membership, nego samo BF4 i BF4 Premium u kompletu. Negine ti uzimanje jos i BF4 igre za ~280kn. Vidimo se u igri. |
@thundercool slobodno stavis antialising post na maximum, imat ces mozda 1fps manje
|
imam ja igru vec sad sam samo kupio premium key
|
@trpi Nisam ti ja zahtjevan što se grafike tiče. Ali ako kažeš 1 fps budem probao.
@pdx Neznam onda, da te nije netko spalio za premium. Prijavi to Key-Storu od kojih si uzeo onda pa vidi što dalje. |
Ja se sjebao i kupio premium bez osnovne igre,nisam gledao. Omg !
|
Jel netko zna kako da se rijesi problem zvuka stalno ga gubim na neko vrijeme pa se vrati i danas sam osjetio uzasan lag na serveru. UFFF uvijek ista prica kao sa svim proslim nastavcima.
|
Citiraj:
Inače da se pohvalim od petka navečer do danas nisam imao niti jedan crash u igri, samo ponekad kad izlazim iz igre pa se sruši, a zvuk mi se ponekad i dalje gubi samo puno manje sada. |
Bem mu sunce ljudi mora pisat 'PREMIUM EDITION' aka ( Osnovna + premium)
Ako to nepise dobijate samo premium.:amen: |
Ja sam danas probal malo igrat i problemi sa zvukom. Odigro sam ukupno 12 partija solo od pocetka i svih 12 su porazi.
|
Citiraj:
|
Ja upisivao crtice za oba koda tocno kak sam na skenu dobio i sve je prihvatio. Kolega bi trebao reklamirati to sto je kupio
|
decki posto nemam mogucnosti adsl u zgradi nema mjesta. e sad jel bi bilo 30gb sticka dovoljno mjesecno znaci samo za igranje BF4 nikakav youtube jer bi stedio na tome
|
Također, samo copy/pastao kod sa crticama i prošlo sve...
|
Citiraj:
EDIT: Jel radi Mehiko za premium ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |