![]() |
Našao sam na bbc one ali mi kaže da nije dostupno.. a instalirao sam expat shield.. no nema veze, hvala na linku
|
Ovo sam tek sad skuzio. :D
Citiraj:
|
Tko ima satelitsku ima na RTL-u ORF i njemačkom ili zemaljska Slovenija 2.
Live stream klasika "sporckaTV". ;) Falim te bože šta nisam bacio stari NeotionBOX 501. :p I bio dovoljno ljen da ne skidam antenu. :D |
još linkova za stream ako kome treba, samo rezolucija nije iber HD
http://www.streamhunter.eu/free-live...-1-166332.html |
Ricciardo u Red Bullu. Webber potvrdio James Allenu :)
|
Nek sad netko kaze da Red Bull nije uvjerljivo najbolji bolid..
Edit: brutalan start Alonsa, sad se vidjelo sa njegove kamere. Dobro Ferrari zasad izgleda, Mercedes bas i ne. |
Tocno to. Ode utrka u k!
Ostvaruje se moja prognoza od par postova iznad... |
jedino se Alonso bori ko lav, očajan start lotusa
|
Brko, pomogao bi da mogu...
Massa ce spusiti kaznu. Ako sam dobro vidio, nagazio je liniju na izlasku iz boksa... |
Citiraj:
Šteta, znači krastavko je siguran ako im bolidi budu top sljedeće godine. Već je zamorno gledat što masa neradi s bolidom koji ima. Perez :D |
A zato Kimi i nije imao izgleda hhh :D
|
Citiraj:
Red Bull ima strašan bolid, kako oni to podešavaju svaka im dala. Alonso se bori svaka mu čast, šta je Kimmiju s diskovima? nešto zapelo, hebote ja mislio da će mu rastopiti cijelu prednju stranu :D i kako je sutil prešao gitereza svaka mu čast, ja se uzhebao kad sam vidio :D :D I mislim da kazna Perezu nije bila potrebna |
Druže brkati nisam siguran da li ce ti pomoci ali probaj...stavi VLC player na mob i onda otvoris ovaj link: http://mali-ekrani.blogspot.com/2013/07/slo-2.html
Ja tako sada gledam ali na kompu...VLC player ima za android ali je beta jos...probaj |
mislim da je Kimi s ovim odustajanjem definitivno otpao iz utrke za naslov, čini se da je ferrari dosta napredovao kaj se brzine tiče
|
Citiraj:
Sori, ja sam zabrijao da si rekao da nisi skinuo pa sam to napiso! :D Pa što ne možeš gledati preko ovih linkova koji su na forumu? |
Ja sam peh pravi, u sred utrke mi je vrisnuo net i telefon. Valjda je Optimi negdje geom spicio u centralu.
Sto se dogadja? Kako je Kimi odustao? |
Kocnice riknule
|
imao je problema od počekta utrke sa kočnicama na prednjoj lijevoj gumi. Nakon prvog ulaska u boks kao možda rješili su probleme, ali je prilikom okršaja s Massom i jakog kočenja samo produžio ravno, vratio se na stazu i parkirao u boks
|
Citiraj:
kako napreduje utrka? je stigao alonso fetla? |
Citiraj:
|
Nemoguća misija. Vettel danas prebrz. Možda kiša još nešto zakomplicira..
|
Bilo bi super kad bi pljusnula kiša, da zapapri stvari, da bude izvrtanja, haha :D
|
Žao mi je kimmija jer je ostao bez bodova i ode onih 39 utrka u bodovima.
Kako je rekao jedan komentator na streamu, vettel nije neki pretjerano dobar vozač, zahvaljujući svojem bolidu i ljudima u boksu on je prvi :D |
To je neki idiot rekao. Pravi stručnjaci ma što mislili nebi takav proljev rekli za trostrukog prvaka.. Nebitno.
I ok, mogu razumjeti Massu da je loš u ovakvom ferrariju, ali šta Weber radi u ovom prebrutalnom RBu? |
Samo kaže, što su rekli. Weber odmara, boli ga đon za sve, mogli su oni njega hebat toliko dugo, sad on malo njih hebe
|
Šta se dešava na presici? buuuukanje.....fučkanje....
Netko izvisio nešto? Kamere nisu ništa prikazale. LOL zalili su Davida sa šapanjcem... |
Ma neki lik se spustio dole skoro do njih sa užetom.. :)
|
Nevjerojatno je da mi je torrentstream sa wiziwig linka bolji nego što je sptv bio :D. Problem je što je ruski pa sam gledao preko http://firstrownow.eu/sport/motosport.html.
|
Ja lično Fetla svrstavam i shvatan kao trenutno prvog-drugog najbržeg vozača. Izjave pojedinih novinara su baš smiješne. Džaba mu fakultet novinarstva ako nema osjećaj da sportski događaj shvati-procijeni-predvidi. Alonso je osjetio i izjavio da će biti brz i borbu za prvo mjesto, ali je isto tako shvatio da je Fetl danas prebrz, te ga nije ni pokušavao pratiti 15 krugova do kraja. Rajkonen također traži tim gdje je redovno plaćanje, a po mogućnosti da je brži od timskog kolege, što bi u RB tek trebao dokazati. Rikardu u RB želim sreću i brze vožnje i da ne bude kao Barikelo, iako mi se čini da je za sad njemu uspjeh i čast biti i vodonoša u jakom timu.
|
Vettel je osjetno mladji vozac od Alonsa i Raikkonena i sigurno ima zelju jednog dana sjesti u crveni bolid ;)
Ricciardo trazi priliku, a bas zbog moje prethodne recenice jednog dana mozda i profitira. A mozda i bude novi vozac br. 2 tipa gore navedeni Barrichello, Webber, Massa, DC... |
Vettel i RB rade odličan posao. Strašan team su.. i da, vjerujem da će Vettel jednog dana voziti crveni bolid.
|
Citiraj:
|
Sto se tice Vettelovog obilaska Hamiltona, Ham je iskoristio svoj kers na startu, a Vettel sacuvao do obilazenja na onoj ravnici.. a i imao je puno riskantniji prolaz kroz Rouge. Hamilton je tu zaspao isto kao sto je i zaspao kad ga je Alonso obisao.
Ostalo neću komentirati.. |
Aha, sorry. Nisam razumio.Meni jedino nije jasno zašto Hamilton nije zagrijavao svoje gume u uvodnom krugu kao svi ostali?!Sve nešto naopako.
Ma necu komentirati jer samo podjeb.. Ne da mi se.. |
Ma svejedno me nećeš nagovoriti.. :)
Ajde budi drug pa postaj video Vettelove metle Hamiltonu iz prvog kruga iz njegovog bolida.. Nemogu nigdje naći. |
Ma Vettel je mašina.
@dean evo video vettelova starta onboard |
evo link
samo ja nevidim to klizanje, osim sto je hamilton otisao siroko a vettel to iskoristio. Kao i kad ga je alonso prosao, greska hamiltona. @realmadrid nije bas masina, ali nije ni takav kakav ga brko prikazuje, mozda nije u top tri najbrzih, ali u top tri najboljih je. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
jos samo domecem kako mi (brko, aski, ima nas :)) ne volimo vettela jer nema karakter. webber mi s druge strane se cini puno pristupacniji, kvalitetniji covjek, nekako odrasliji........ iako vozi (jos uvijek) RB. naravno, kimi je car :no2drug:. |
zato kimi ima karakter :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |