![]() |
Pula Staro Češko-Slaven Belupo x
Kamen Ingrad-Zagreb 1 Međimurje-Hajduk 2 Cibalia-Varteks 1x Rijeka-Osijek 1 Dinamo-Inter 1 |
Međimurje - Hajduk 1X
Međimurje igra doma, Hajduku ne ide. Nadam se pobjedi domaćina. U svakom slučaju nadam se da Hajduk neće pobijediti. Pula Staro Češko - Slaven Belupo 2 Kamen Ingrad - Zagreb 1 Cibalia-Varteks X2 Rijeka-Osijek 2 Dinamo-Inter 1 Na to bum stavil 10 kn. Tek toliko da vidim koliko su točne moje prognoze. |
I eto, kiks Dinama :D i prosječno izdanje Hajduka :(
Vidljiv je pad dinamove forme. Vidit ćemo večeras Rijeku i Osijeka, ja se nadam pobjedi domaćina :D A onoga bisera sa Hrvatskog Radija - pri kraju utakmice - "Ako Dinamo ne zabije pogodak Inter će biti prva momčad koja osvaja bod u Maksimiru ove sezone" :confused: |
Citiraj:
Pula - Slaven 1:0 |
Citiraj:
Da sam očekivao nulu-nisam, ali ni bod nije loše. Malo je falio i Eduardo. Nije bilo ni Chage i Buljata. Valjda bude bolje sa Varteksom. |
Ne bude, ne bude :p
|
Citiraj:
|
Bio sam na tekmi, loše su igrali-mislim Inter se samo branio, ali nije bilo neke želje i trka kod plavih da nekaj odigraju.
|
Ma za dinamo se znalo da će dat interu bod, mogli su oni dobit al su im pustili. Ta dva kluba imaju dobar odnos (čitaj Mamić i Laljak), dinamo im daje igrače na posudbu, oni su druga momčad dinama, dinamo ima nedostižnu prednost a ovima gori pod nogama.....
...i još kaj je najbolje, dan prije tekme u bircu di ja visim dolaze dva interova igrača i na kladionici stavljaju x |
Citiraj:
Ma pusti lovacke price i rekla kazala... |
Međimurje je dobilo bod. Svi zadovoljni. Gotovo sam pogodio na kladionici i dobio lijep iznos, ali Chelsea baš sad mora izgubiti. :fuming: Koji sam ja pehist.
|
Goran Ljubojević, Dumitru Mitu, Mario Lučić, Ante Tomić i Silvio Marić na otkaznom roku....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nisu dovoljno dobri da bi igrli u dinamu,kao ne mogu pratit taj tempo.... |
Al glavno da je ovaj drugi bio dobar da zabije Rijeci:fuming: :grrr: :rambo:
A kod nas se bata Žile ozljedio,prava prilika da se Radman iskaže,ili potone još niže,al neće valjda... |
Citiraj:
|
Nakon male stanke-prvenstvo se nastavlja:
19.11.2005. Inter-Rijeka 19.11.2005. Slaven Belupo- Cibalia 19.11.2005. Hajduk-Pula Staro Češko 19.11.2005. Zagreb-Međimurje 19.11.2005. Varteks-Dinamo 19.11.2005. Osijek-Kamen Ingrad Mislim-bio bi red i da se malo Puljani i Zaprešićani trgnu:p :D |
Citiraj:
A kaj bu u Varaždinu, hmm-sve je moguće. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja se nadam najboljem;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Joj, nemojte mi ni spominjat to...kad se sjetim samo one tekme u Bg...ufff...:fuming:
|
Citiraj:
|
8-0:clap:
Linić 5 komada Novaković 2 Anas Sharbini 1 |
Citiraj:
|
četvrtfinale Kupa
http://www.sportnet.hr/Stranica_v2.a...jest&ID=295022 |
Citiraj:
Ako ono nije bio jedanajsterac onda ne znam kaj reći. A da ne pričam o startovima s leđa po obadvije noge... Glavno da smo na kraju prvog mi završili sa dva žuta: suicide mali edit-sad kad je završila tekma, ne mogu se oteti dojmu da Eduardo ne može sve sam i da nam fali jedan normalni napadač. Da budem jasniji-jedan klasični "centarfor" |
Citiraj:
Jebiga uz sve one centarsuteve bilo bi dobro da je Ljubojevic igro:( |
Inter Rijeka 0:2
Slaven Belupo Cibalia 4:2 Hajduk Pula Staro Češko 1:1 Zagreb Međimurje 1:0 Osijek Kamen Ingrad 1:0 hhahahah...bod, bod! :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije loš bod, pogotovo kad se pogleda da ste ga uzeli Ajduku. |
Žao mi je Međimurja. Tak su bezveze izgubili. A nisu tak loši.
|
0:2 u 10.-oj minuti...pwnage! :eek:
|
Citiraj:
|
eto, 2:5 na kraju
|
Citiraj:
|
u jebo.... što nam napravili! ah, opće se više ne živciram zbog varteksa,ovaj dalic je postavio postavu "boli glava"!
|
hvala Vranjicu .
|
Svaka mu čast na obranama :D Jos je Dalić razmišlaj dali da ga stavi na gol!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |