![]() |
|
tko ceka, taj doceka xD
DAYZ (standalone) early access alpha je vani https://store.bistudio.com/dayz http://store.steampowered.com/app/221100/ |
Early access je vani, i totalni je piece of shit.
ARMA 2 DayZ će se igrati još 100 godina. |
Citiraj:
|
Ne pratim ovo baš jako, ali dali je to SP kampanja?
Jer inače volim sve što je open world i survive :D |
Citiraj:
Kolko vidim i ekipa na steamu javlja da je bolja od moda...Naravno, ima bugova....ali, očekivano... |
Citiraj:
U svemu je inferiorna modu ARMA-e 2. Ja sam ju kupio dok je još jeftina jer će joj cijena samo narasti, ali tko zna dali ću uopće igrati dok imam DayZ Epoch mod. Citiraj:
Ne postoji SP u DayZu. |
Op iziso Alpher, Pipsi svima! \o/
Kupio, skino, pokreno - prvih 10 min mogu rec samo da ce trebat malo navikavanja na definitivno bolji UI. Potpuno drukciji, ali vise friendly. Osim toga loada unutar 10 sec, ima preko 700 servera (!!!). BI site je crko odma, Steam radi ko grom, skino u 16 min (5 MB/s+, steam rula). 2.5h nakon releasa.. jedno 70% servera krcato :-) Hammer, slazem se da ce se igrat i mod, al' mozda do bete. Kad ovo ispeglaju, mod ce polako kopnit... al' je bio j..en dok je trajao :). Sad, dal' je inferioran ... ne znam, tek pol sata cepam, al' dobio sam onaj "prvih mjesec dana" feeling kad sam igrao :-). Epoch je je_en, al' samo ako imas squad od 3+ ljudi, solo gotovo nema smisla. A imam filing da ce community od Standalonea napravit jos vecu mrcinu ako Rocket/Bohemia bude fleksibilan s modanjem. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Je li tu itko spomenuo armu 3? Po tvojoj prosudbi o hackerima dalo bi se zakljuciti da nisi nikad igrao dayz. Ovo sto je trenutacno van kao early alpha je zali boze na prvi pogled. Za sad je mod jos uvijek bolji. Za 2 tjedna cemo zapravo znati valja li ovo ista ili ne.
|
Ne bih rekao da ce se dugo igrati mod. Sto se standalone bude vise peglao mod ce polako izumirati. Naravno mislim na sluzbeni DayZ mod a ne ove "DayZ" modove moda tipa Epoch koji ce ionako uvijek biti drukciji od ideje sto bi DayZ trebao biti pa ce stoga i imati svoju publiku i nastavit se razvijat.
|
Evo skidam :) btw epoch lol hrpa invalida si napravi bazu i čući u njoj cija dan i gradi gluposti nebi da je minecraft dali je to DAYZ?di je tu gušt to mi nikad nije islo u glavu.fuj
|
Svakom svoje, jel' :) Ima Epoch dosta dobrih featurea ali to vise gotovo da nije DayZ, nema previse smisla usporedjivati sa standalone.
Uspio sam odigrati 2h do sada i po ocekivanju, potencijal je ogroman. Vecina negativnih strana do sada su samo bugovi, kojih ima. Ocekivao sam rusenja igre, servera itd ali za sada sve stabilno radi. Novi sistem inventorija je odlican :) |
Citiraj:
Za sad je dobro, bugova ko u prici al' ne kvare dozivljaj u tolkoj mjeri. Doduse popi*dio sam kad sam dobio batina od zombija a meni u ruci lopata, jer je djubre zbugano pa ne mlati po Zedu kad joj kazes :D |
evo baš gledam na dayzcomanderu epoch ima najviše servera ako se ne varam.
valjda i to govori da valja pa da se igra na njima. ima na steamu dayz early access jel netko probao to? |
Trolas ili samo nisi imao volje citat zadnjih 2 stranice threada? :stoopid:
|
Citiraj:
Na bilo kojem poštenom private hiveu cheateri su iskorijenjeni a sve ostalo mogu biti njihovi blijeskovi koji se brzo poprave. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ono što si je Dean zamislio? Čovjek koji bana u igri crvene i pink smoke granate a ne bana M1A1 Abrams i Apachea, ili TWS... :) A ako je trebao biti harsh survival sandbox, to više sigurno neće biti u SA. Barake posvuda, od Balote do Zelenogorska ima 7 baraka i 2-3 one velike high military loot zgrade. M4-orke posvuda, a ni ammo nije rijedak kad imaš toliko baraka. Citiraj:
|
Citiraj:
Ne brine ne previse broj baraka jer je broj oruzja u igri trenutno vrlo mali pa je logicno da su M4-orke posvuda. Svidja mi se ovo sto pokusavaju sa lootom koji se ne respawna. Hrpa ljudi se zali da ne mogu nista naci a malo gore sjeverno loota k'o u prici :) Ljudima je jednostavno navika trcat ravno u Elektro ili Cherno i nikamo drugdje. Istina je da se jos duze vrijeme nece imati puno sto raditi u Standalone ali mislim da kad bude dovoljno sadrzaja, igra ce biti odlicna. Ako ju ne upropaste modderi i privatni hiveovi.... |
kako se nema sta radiit u standaloneu?
istrazuj i reportaj bugove, nisi valjda kupio alphu igre da se zabavljas? |
Ima se kaj radit u standaloneu.
u jednom pištaću su mi ostala samo dva metka jer sam 10 komada potrošio na jednog lika kome sam uzeo masku koju nosim. Nisam htio pucat u glavu jer bi oštetio masku...kasnije sam našao još takvih maski. Bilo mi žao metaka. moj lik tek sam počeo skupljat stvari ali ono bitno je tu... nego do sad sam vidio samo zeca.....Jel zna netko jel ima većih živina u alpha verziji? Trebam mesa jer mi je krv nisko. Il ču čekat frenda s infuzijom. Sad sam kod Elektra i idem prema Chernu. Sviđa mi se kaj je lootat puno teže nego u modu... |
Samo je zec tu, ali on je besmrtan :D
Krv možeš obnoviti tako da se preždreš i prepiješ do sitosti, mora ti izbaciti poruku "My stomach feels full" ili tako nešto. I tada ti u inventoriju pored glave napiše healing. Ako ne piše onda znači da imaš pun blood ili nisi dobro izbalansirao prehranu. :P Nemožeš se samo prepiti jer onda nećeš moći jesti bez da lik povraća, i vice versa. A trebaš hunger i thirst dovesti na 100% |
koliko je igra velika, čist me zanima ak kupim koliko ću dugo morati čekati da se skine :D
|
6GB
|
Čujete li vi u igri zvukove otvaranja limenke, krikove zombija, a da nikog nema u blizini ili sam počeo halucinirati ? :)
|
Citiraj:
|
:chears:
|
Ako kupimo ovu alpha verziju, jeli dobijem full verziju besplatno kad dođe?
|
Jok, alpha-še ostavljavljaju da i dalje trunu u moru bugova :rolleyes:
naravno da dobiješ sve :wtf2: |
|
Dali ima neka grupica ovde i da koristi TS??
Dosadilo mi je ginut, kad se 2-3 debila zalete na mene i ubiju boga u meni bez riči :( |
Citiraj:
Neki sam dan smaknuo dvojicu od 3 kampera kod Balotinog aerodroma...srce lupalo ko blesavo jer nisu bili njuberi....uglavnom, dayz is back....čak i u ovom krnjem izdanju.... |
|
neku večer mi je neko počeo šaputat u blizini dok sam lootao po Černu. I ja se okrenem kad ono neki lik u gaćama mi se šulja...I baš kad sam ga mislio pustit jer nije imao niš na sebi on meni počne "Hit me in the face...hit me please...in the face!". Rokao sam ga sa sjekirom (smijući se ko budala) samo da začepi...
ali kaj su doživjeli obi ljudi e još jače: LINK |
http://forums.dayzgame.com/index.php.../#entry1677908
Najava za novi patch SA.. Šo mislite o beta branch -u ??? I dolaze full oke stvari... |
Ne znam ali Frenkijeve ep. od SA su mi dosadne dok Rhinocrunch ima prepredobre ep. pogledaj si : http://www.youtube.com/user/RHINOCRUNCH
|
Citiraj:
hvala na gornjem linku..odlično |
Citiraj:
|
Igra se ovo još?Se kaj popravilo u zadnje pola godine koliko nisam pipnuo...?
|
Citiraj:
Sinoć smo baš skinuli DayZ Overwatch i prezadovoljni smo kakvih sve novih stvari je došlo. Što oružja, vozila do novih odijela vojnih. |
Tehnicki dosle su kozmeticke promjene u obliku vozila, skinova i ostalih kerefeka. A i svaki od modova je popravio nekoliko gresaka u vidu da zombiji mogu tuci ljude u krosnjama stabala i ostalih stvari vezane uz zedovi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |