![]() |
101 things to do in GTA V fun fun fun :)
|
Konačno mi došla danas igra za PS3 pa sam odigrao kojih 5-6 sati.
Početni dojam je bio vrlo osrednji, veće zadovoljstvo je uzet ciglu i lupat si šaku nego aim-at kontrolerom, vozila mi nisu nešto užitak za vozit. Grafika je srednja žalost ali to se ni ne može uzeti za minus na konzoli, vozila su nekako čudna za uočavati kad mi dolaze u susret. U drugu ruku grad je dobar i pun života, mapa je ogromna i ima što za raditi. Plus je što su pokušali replicirati dosta stvarnih auta, pa tako imaju Jaguar F-Type, Ford GT, propali Veyron koji naprijed izgleda kao original a nazad pljunuti Aston Martin One 77 :D Na frejmrejt se isto ne mogu žaliti jedino mi je smeta ta neka nemogučnost razabiranja što slijedi na cesti (nije do view distancea koji je ionako nizak) već jednostavno neka nepreglednost. |
Evo i ja odigrao malo kod prijatelja na PS3. Emocije su podijeljene- je, to je GTA, ali baš zato-to je GTA. Misije nisam probao jer nije bilo vremena, ali divljanje po gradu nikada ne dosadi. :)
I čini mi se da je policija dosta inteligentnija od GTA IV, svaka cast. |
Igra izlazi 22.11. ako je vjerovati ovim glasinama...
http://www.ibtimes.co.uk/articles/50...s-graphics.htm |
Ma stize sigurno do kraja godine, nema brige oko toga. Nego sve te stranice, nekako je to klimavo. Dok se ne pojavi na sluzbenim stranicama ja ne vjerujem :)
|
GTA V Online Multiplayer
|
Meni se uope neželi već 2 dana na online spojit :stoopid: konstanto mi je nakon animacije waiting for other players...:hitthewal:
|
Forever alone? :D
|
|
steta kaj su izbacili paramedica, vigilante itd. nema valjda ni base jumping
|
Otkrio netko nesto s ove liste? Ima fora stvari
http://thechive.com/2013/10/10/a-few...o-v-26-photos/ |
Ja sam otkrio smrznutog vanzemaljca, lika Jesse, Big Foot-a, onu veliku kuglu i Supermana. :)
|
|
GTA5 Steam preorder na Kinguinu (G2Play). Kinguin i G2Play su je jedne od rijetkih stranica kojima vjerujem.
Pao je preorder :) http://www.kinguin.net/category/3077...paign=27.10gta |
evo par lokacija koje su meni zanimljive
http://img7.imageshack.us/img7/9365/75uv.jpg 1 tu su dost velki valovi, super za djarat gumenjak ili jet ski 2 hupser na koji se moze naletit sa svake strane, letis ko debil s ove strane di je trafo su i dva drvena stupa koji sluze kao field goal :) 3 hupser izmedju dva autoputa, idealan za prestrojavanje, pogotovo kad vidis da ide kamion s prikolicom pa mu se pozelis sparkirati na prikolicu u voznji, dobro mjesto za zajebanciju fotka gore u kutu je bolnica u siromasnijem dijelu grada, tu je dobro za soru, ak se neko voli mlatit sa 4 tipa odjednom idealno, fora je kaj ima dosta gang membera al tajna je u medicima, medici ce stalno izlazit iz zgrade da pomognu a kad zasoras jednom svi se okome na tebe, i dolaze po dva tri cetri, tu se stalno mora koristit sifra za smanjit wanted lvl inace banana, al da se zasorat i do tridesetak tipova prije nek te neko sredi... btw ja kazem vlak je saveznik, kad si blizu pruge uvijek naleti i znam ga ganjat prek pol mape sa quadom i preskakat to su recimo sitnice kaj meni cine igricu zabavnom jos uvijek a igram ju od kad je izasla |
Ima li jos kakvih saznanja u vezi izlaska GTA V za Pc?
Nemogu nac nigdi nista konkretno |
Kad ni nema ništa konkretno.
|
Ako bi gledeali vremenski period izdavanja kakav su imali San Andreasa i IV rekao bih tek 6. mjesec. :)
|
dugo nisam igrao bolju igru :)
|
Nakon toliko odugovlacenja i cekanja moram priznati da mi se vise i ne ceka da izdaju ovaj naslov za PC, frend mi je nadogradio PC u 11 mjesecu s novim napajanjem i grafikom samo radi ove igre i moram priznati da se sada kaje zbog toga.
|
Pa koji bedak nadograđuje za nekaj kaj još nije ni stiglo, ak niš drugo bar je mogel počekat da potvrde datum i specifikacije...kad imaš novce lako kupiš hardver...slatkih li briga!
|
mislim da su sve manje šanse da izađe PC verzija ili sam u krivom ?
|
Citiraj:
|
Nekako mi se čini da bi mogli saznati više nakon sp u nogometu. Nitko normalan ne bi izbacio igru prije SP-a. Tko će igrati nešto uz toliko utakmica svaki dan.
|
nadam se da sam u krivu :D
|
Citiraj:
|
Možda da i oni ne sudjeluju u SP i još su s Portugalom i Njemačkom u grupi. Nije nogomet toliko nepopularan sport tamo da bi GTA napravio toliki hype kod izlaska.
|
nek nam ga barem najave do SP čisto da budemo sigurni da izlazi uopće, jer i tako kontam da neće najaviti 2 tjedna prije izlaska nego ćemo se nakon najave načekati još koji mjesec :D
|
|
Ništa ne vjerujem dok ne dođe pouzdana informacija od strane Rockstara, po kojekakvim nagađanjima igra je već trebala biti vani...
|
Citiraj:
Iako, slažem se sa slavoncem, mogli su zucnit barem nešto, ovak nam ne ostaje ništa nego nagađat |
Kad sam bio gore prije 3 godine, nisam sreo niti jednog jedinog amera koji je to pratio. Znaju za veće klubove prek bare, ali znanje o nogometu staje na imenima tih klubova. Ekipica koju sam upoznao a koja je pratila nogomet u Bostonu i Pittsburghu sastojala se od dotepeneca, Engleza, Indijaca, Rusa i Meksikanaca. Domicilno stanovništvo isključivo prati hokej, košarku, baseball, njihov domaći nogomet, UFC i neke "manje" sportove kao lacrosse i kečere (WWE). :D
|
koliko se ja sječam verzija gta 4 je puno prije izašla nego sad ovo... a osim toga još nema nikakvih službenih informacija....
oni gledaju na profit. pa si očito računaju dali će toliko primjeraka i prodati. |
Citiraj:
|
Radi i za next gen konzole tak da je to malo veci posao nego zadnji put..
|
onda ako rade ili budu radili verziju za pc, za taj posao trebaju platiti svoje ljude... e sada oni trebaju imati veći prihod od prodaje za pc, da bi imali profit.
dali će doista imati toliku prodaju za pc, tko zna ? |
Citiraj:
Vjerojatno čekaju da izbace s boljim texturama i još s dodatnim điđama za next gen konzole sve, pa ćemo onda mi to još par mjeseci kasnije dobiti. A sada za iz despeta što je dosad nisu nama dali ču je kupiti "direct to drive" .... jednom kad izađe. A gta 4 sam kupio na dan 1 original kad je izašla. Eto. :chears: |
Mogu portat na PC sa shity grafikom itd ali si isto ne mogu priustit na "next gen" konzolama.
Mada i PC gaming trziste raste poprilicno u zadnje vrijeme, kolko sam uspio procitat.. |
Citiraj:
iako nevezano, ali pogledaj EA, koliko zaradjuju i kradu a recimo otkazali su 2 dobra C&C serijala (Tiberium MMO i Generals 2) zato sto im nesto ocigledno nije novcano pasalo ulozeno znaci obicno srktarenje, a obje igre su bile blizu stabilne Beta verzije |
čak postoji i za Commodore 64 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |