![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
I već je rootan i ima hrpa romova http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1533 I ne znam zaš se ekipa pali toliko na te benchmark testove? Ako mob radi fluidno, sve pokreće bez beda uopće me ni dira jel postiže 6459 ili 6754 na testu. |
Isprobao jučer One X, mobitel je stvarno odličan, pogotovo ovo što kažu za ekran, nestvarno dobar.
Biti će 2500 kuna u Vipu (eksluziva naravno) u tarifi Bez limita 200 i dvije godine ugovora. Trebao bi biti dostupan od srijede, a koliko sam čuo HTC će u petak imati službeno predstavljanje/pressicu u Hrvatskoj. |
One X kupit i odmah rootat i stavit ARHD od mikea. Kako vidim htc i dalje fura cpu grafičko rendanje umjesto da grafiku obavlja gpu. Ne vidim logiku u tom. Što se tiče bootloopa, nisam ga uspio postic na Senzaciji, tako da sumnjam da će biti problema sa One serijom. ICS nema tih problema.. jednom sam čak uspio stavit i krivi kernel, ali nije bilo potrebno vaditi bateriju.
|
Citiraj:
kak drugacije zakljucit koliko ce samsung galaxy S3 CPU biti jaci od S1 CPUa osim po tim benchmarksima (dobro ajd i po tome sto ce snimati 1080p@30fps video bez problema:D)? to sto mob "radi fluidno" je cisto subjektivno i ne mozes na to staviti neki broj, tj koliko fluidno je zapravo fluidno doduse naravno da ce sad ovo ici u krajnost i vjerojatno mozemo ocekivati 3D Mark mobile krajem godine. Citiraj:
otkud ti to da HTC forcea CPU rendanje 2D elemenata, tj sucelja? taj feature je dio samog ICS kernela i ne vidim zasto bi HTC to isao gasiti.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo sam ovdje na Huawei temi(karikiram- meni je samo na 4500, kak si dobio na 4700). Po meni su to krajnosti već. Citiraj:
|
Citiraj:
Isti taj feature ce imati i ICS kod samsunga, ali kladim se da ce samsung to pogasiti i imati xx puta fluidniji i naizgled brzi mob. @Juice Upravo je sense ono zasto kupujem htc. Nesto genijalnije nisam vidio u mobilnom svijetu.. Apsolutno po mojoj mjeri i to verzije 3.6 i 4.0. A i sto se tice performansi mob nista ne dobiva bez sensea, eventualno 100bodova u quadrantu; govorim o senzaciji.. Huawei ti ima 4500 bodova na cemu?? :) |
Citiraj:
Kombinacija koja mi je odlična je ADW Ex sa HTCovim aplikacijama za kalendar, dialer, muzika zbog Beats Audia, kontakti; odnosno sve osim Launchera koji mi jednostavno ne odgovara, ne sviđa mi se. |
Citiraj:
Znači stižu već kod nas? Odlično. 2500 kn je ništa za takvu zvijer, makar mi je previše pretplata 200. I još je VIP, kod kojih sigurno ne idem. Jedva čekam da i sam vidim taj ekran, mislim da će upravo on presuditi između One X i One S. Već se pojavio fini broj ROMova, ali trenutno je jedina opcija otključavanja bootloadera preko HTCdev-a, a pitanje je onda garancije, dali će vrijediti. No sigurno će uskoro biti i drugih opcija za otključavanje, da se ne ide preko official HTCdev-a. |
Hammer vrijedi garancija ako ga otkljucas preko htc deva za sve osim za mrtvu matičnu. Primjer, ako ti zapadne prašina pod ekran neće htc pravit probleme zbog otkljucanog bootloadera. (provjereno)
Ja čekam cijene na oglasnicima i nadam se ne više od 3.500 kn. Ovo u Vipu mi ne zvuči primamljivo.. |
Već ga ima na Njuškalu po 5,5k kn. Još uvijek me buni da od 32Gb interne meme, korisniku je dostupno samo 26Gb. Ok, i to je puno, ali opet, čemu tih 6Gb? Ne vjerujem da su u pitanju OS, aplikacije i bloatware.
|
Citiraj:
Ništa novo kod htc-a. Moj Evo 3d je došao sa 4gb zauzeća memorije - os, 3d igre i dosta appova već instaliranih gore. |
Citiraj:
ako imas ROM sa relativno novijim HTC Senseom (mislim da je to podrzano od 3.0 pa nadalje?), registriras se online na HTCovom Hubu (kako li se vec zove ta usluga) i onda mozes preko HTCovog sajta aktivirati remote zakljucavanje moba, slanje SMS poruka i lociranje putem GPSa Citiraj:
prvi put vidim One X u sivoj boji.. a tih 6gb je rezervirano ko fol za sistemske fileove, tj android (ne znam po kojoj logici im treba 6gb al ajd) - appovi/bloatware zauzima preostalih 26gb btw ako je one x toliko novaca, koliko ce onda tek biti S3 i iphone5 - 6k kn? |
iP je uvijek bio o 1k EUR u slobodnoj prodaji kad je dolazio na tržište. Past će cijena i One X-u, jer ih trenutno ima malo na tržištu pa nabijaju cijene. Kad ponuda bude veća i cijene će pasti. Sumnjam da će u prvih par mjeseci biti ispod 4,5k kn obzirom da je vani 600 EUR.
|
Što se tiče interne memorije to je ok. Uzima sistem 4 gb i nesto se gubi na format. Ni microsd od 32gb nije 32, već 30..
|
Od tih 6GB vjerojatno nešto ode na sistemsku particiju i onu drugu, za aplikacije, aka data particiju (dosad su svi HTC-i imali 1-2GB za aplikacije). Preostalih 26GB se ponaša kao korisnička SD kartica i prostor za A2SD.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da na stock romu nemaš trenutno izbora.., kad htc nije razvil neku drugu vrstu zaštite kod pokretanja uređaja. |
Da, Tele2 je u pitanju i znači u tome je fora. Hvala :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...mNvbS5wcmV5Il0. - SIM change detection. Samo što je ovo aplikacija Mana tvoje solucije je da je moguće samo na rootanima(s-off) uređajima |
Citiraj:
|
Oće l' biti kakav popust za forumaše na gugl pleju za tu aplikaciju? :D
|
Citiraj:
ostaje ti jedino da izbacis puno bolju aplikaciju od one postojece :lol2: |
Citiraj:
Nije mi prva aplikacija, znam već kako to ide. ;) A merđu već imam :D |
Citiraj:
|
Koji bi onda trenutno HTC-ov mob mogao biti najbolji u rangu do 3k kuna?
|
Evo 3D u Tele2 za 1995 kn :)
|
Neznam koliko je ovo još aktualno, ali lagano upozorenje za vlasnike HTC androida (neki Sensationi, EVO 3d, Evo 4d i sl..)
Nemogu vjerovat šta sve curi van iz HTC mobitela..treba rootat mob pod hitno i brisat loggere..damn HTC!! Jel uopćeizašao kakav patch u međuvremenu?! http://www.androidpolice.com/2011/10...ses-much-more/ |
Tko zeli da se trejda sa mojim unique HTC G1, tatom svih vasih smartphonea :D ... za neki Evo 3D, ako netko ima love na bacanje, a jos je dobra duša, usput kolekcionar :roller:
|
Citiraj:
|
Nema više Evo na stanju, ja čekao tjedan dana da bi mi javili da je nedostupan. Pasmasters :(
|
Citiraj:
Više neće ni dolaziti vjerojatno. |
Zovi okolo pa kad nađeš možeš se dogovoriti s nekim forumašem da ti ga pošalje.
|
Ma problem je jer plaćam kreditnom...
|
|
čak nije ni tako velika cijena...još samo kad bi tarife pretplate išta valjale :D
|
Ima u njuskalu za 500 eura.. :)
Piih, vipove tarife su genijalne!! 100=200, 200=350kn One S će biti best buy mob do 2500kn, sigurno!! |
Pozor! HTC One S ima problema sa bojom kućišta.
http://www.theverge.com/2012/4/11/29...pping-response |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |