![]() |
Nisam vidio flickering. I ne vidim razlog zašto bi do njega dolazilo.
|
Moje iskustvo je odlično, prezadovoljan sam monitorom, makar se smatram njubom za monitore.. iliti nisam picajzla.
Ako sam sad nakon guglanja skuzio što je flickering, mislim da ga ima, npr. kad palim neku igru tj kad sam znao palit dotu, pa se na intro videu vidlo kako treba vrem da se postigne stalna svjetlina brightness il šta već. Ali to se dešava samo kod videa, i nigdje drugdje nisam primjetio. meni je brightness 65 a contrast 75, a moja preporuka je da imo ti bilokakav monitor uvijek imaj upaljeno svjetlo... manji je šok za oči.. |
ok hvala, nego baš sam gledao neki dan pa je najjeftiniji bio oko 2000kn i danas gledam i ima cak za 1770kn pa ako se netko isto razmisljao,sada se cini dobra prilika :)
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=u2412m |
Jel ovaj monitor može prikazivati CMYK boje? ako može, da li ga treba nešto posebno podesiti?
|
Citiraj:
|
U prodaji je U2415.
|
Odlično, odlično. Taman sam neki dan uzeo U2412M. Jedino kaj cijena bude veća pa ajde.
|
Odličan monitor, ali i paprena cijena. Zasad ostajem na U2412M.
|
Imao sam sjenu na Dell-u U2412M, pričao sam o tome na jednoj od stranica.
Dolje u desnom uglu kod taskbara .... Javio se par dana prije isteka garancije:D Dobio novi (gara opet 3 godine, ispočetka) :beer: Ali hebat ga, čekao sam ga 2 mjeseca (toliko je trebalo da dođe iz Irske) :nono: Ne znam zašto ali mislim da je malo svjetliji na default postavkama. B/C 75-75 ....nego što je bio ovaj prošli. Tako mi se nekako čini ... Taj monitor uopče nije išao puno dole u cijeni (koliko vidim na nabavi). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |