![]() |
Citiraj:
A i neznam šta taj Frimpong radi u nogometu, balavac je bahat i glup, odvratnog ponašanja, te poprilično ograničen što se igre tiće. Wenger je poludio, šta njemu još prolazi pod "nogometaš" |
Frimpong je do crvenog kartona bio daleko najjači Arsenalov igrač na terenu :O
|
:stoopid:
Ili možda :roller: Nije recimo bio Nasri koji je ipak tu i tamo znao unjeti malo kaosa u obranu? Ovaj debil je u svojih 60ak minuta na terenu dobio 3 duela, za razliku od Lucasa koji je u tom vremenu imao 8. Za jednog zadnjeg veznog to je prilično jadna statistika. Nit zna igrat, nit se zna ponašati, bahat je, debelo pregrub u svakom startu, mogao bi nabrajati do sutra. |
Nismo gledali istu utakmicu... Istina, Nasri je bio najbliži pogotku ali ništa nije napravio. Najbolji je bio Vermaelen, a poslije njega Szczesny i Frimpong.
Frimpong je pokazao da je tehnički potkovan i da će biti nešto od njega ako se opameti. Na svakom je portalu dobio 7 ili 7.5, a da nije bilo crvenog kartona 8 mu nebi ginula, jer je odigrao stvarno dobro. Možda i nije za zadnjeg veznog, više za nekakvu MC poziciju gdje ima više slobode jer zna s loptom, ali je i unatoč debiju odlično odigrao. "Top class performance overshadowed by his eagerness to impress and the red card as a result. I love Emmanuel but his red made Liverpool’s task easier and in fact they went on to win the game. As said in the introduction, someone is to speak to this young man and help him mature this aspect of his game." "Combative and robust but his temperament was questionable as he could've been sent off long before he was." "Despite behaving like a schoolboy and collecting a yellow card10minutes after kick off for squaring up to a Liverpool player, Frimpong certainly has a bright future ahead of him. His technique was sound and he looks so comfortable on the ball. However, he is an unpolished diamond - he never should have got the first yellow card for squaring up to a Liverpool player and his late challenge on Lucas was rightly a second booking. A red card ruined an otherwise flawless display." |
city vodi protiv boltona 3-1
po meni najbliže naslovu ove godine |
Citiraj:
|
evo mata je navodno potpisao za čelzi ;)
|
Sad će Đo potpisati za Dinamo, rekla mi ptičica u brišućem letu :kafa:
|
http://sportske.jutarnji.hr/luka-mod...lavnom/967683/
šta ga ne puste da postane modrich realno ni ne vrijedi više od 30mil a imaju kranjčara koji bezveze sjedi na klupi |
Citiraj:
http://www.chelseafc.com/page/Latest...427914,00.html |
Kad je uzvratna, Malme - Dinamo?
Ljen sam kopat po netu :D |
Sutra, ljencino :D
http://www.tvhr.net/default.aspx?datum=2011-08-23 |
Damn, a tako lako bilo nać, samo sam se posrao sad :(
thx nino :) |
I prognoze za tekmu?
Pretpostavka je da će Dinamo igrati na nulu. Svi iza lopte, zadržavanje igre, kilavljenje onoliko koliko je potrebno da prođe 90 minuta bez primljenog gola. |
Mislim da nece znati tako odigrat. Ovi ce igrat otvoreno, va bank, a tu ce se kontre otvorit za Sammira i co.
Nadam se pobjedi ili nerijeseno. :) |
Rekao bi 1:1. :)
Danas igraju United i Tottenham. :) |
3 komada Dinamo zabija ko iz šale :)
|
Biti ce na tekmi puno golova, ovi moraju ici na sve znaci moraju se otvoriti, bude tu svega ali mislim da dinamo nemoze kiksat ...valjda :d
|
Ne sjećam se kada je Dinamo spojio dvije dobre tekme zaredom...
Citiraj:
Ima li gdje prijenos, MaxTV? |
Malmo i Osijek, dvije fenomenalne tekme za redom, a sad će biti i treća :D
Ja gledam EPL na Sky Sportu, ne znam jel ima toga na maxtv-u.. |
Osijek je van konkurencije :D
SkySport, o tome mogu samo sanjati. Možda ulovim nekaj na Areni ili Sport1... |
Citiraj:
Dinamo ide u ligu prvaka, osim ako nije tekma prodana.. No moje mišljenje je slijedeće, Mamić i co su ove godine sredili stadion jer je to bilo potrebno da bi se dobila licenca za ligu prvaka, tako da trenutno imam para, stavio bi na Dinamo bez ikakvog razmišljanja.. 50kn mi se ne isplati stavit.. btw, koji su koeficijenti? (opet ja ljen, ali ajde idem se pokrenut).. |
Citiraj:
"Prema pisanju The Suna, Modrić je na posljednjem treningu uoči puta u Manchester otvoreno rekao menadžeru Harryju Redknappu da ne želi putovati s momčadi na gostujuću utakmicu protiv Uniteda, ali i da ne želi više nikada zaigrati za klub." |
I sa pravom se duri ako je Levi dao riječ da može u bolji klub (priču znamo svi) a onda ovaj debil to izigrao.
Ljudi se drže za riječ, magarci za uši... Ako je to istina onda podržavam Modrića, a ako nije... Ma da mu ne služi na čast ovo: http://www.index.hr/sport/clanak/red...ca/567610.aspx |
Hahahahaha, mali se počeo boriti za sebe. Ali nije Čelzi sredina za njega, to je pravo usran klub.
Što se Dinama tiče, ja bi okladu bacio samo na prolaz Dinama u LP. |
Trebali su ga pustiti u čelzi i bok. :)
@guls.. dobro bi on došao u chelsea. :) Guls ti bi bacio okladu za prolaz. Nema beda. Koeficijent ti je 1,01. :) GL. :) Super sport jelte.. |
Citiraj:
Čelzi kao takav je klub koji sam sebi skače u želudac. Dobro bi došao, no kako bi mu tamo bilo? On je igrač koji tom klubu treba, no uvijek je tu faktor ŠBBKBB. Vidim ga radije u ManUtd, ili u Barceloni, da malo unese akcije u njihovu igru :D |
Modrić bi dobro došao Man Utd-u, ali je glup i dabogda cijelu ovu sezonu proveo na tribini
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naravno da ne ali mi je nekako bolje staviti da će danas United dobiti Tottenham te da će Bayern sutra dobiti Zurich. Dobijem za gajbu. ;)
|
Držim fige. Schalke će u četvrtak tući Helsinki, to je zicer zicer. Nemam pojma kaj im se onda desilo.
|
Ma Kranjčar daje gol, i 3 asistencije. :D
NOT |
3 asistencije Naniju i Rooneyu :)
|
Citiraj:
|
Da i Raul razočaran dolazi u Dinamo igrati LP :goood:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ma vidi vidi :) http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...#ixzz1VlRu2dYD Graham Poll - Suarez was not offside. Čak i kad misliš da su ti progledali kroz prste opet nisu. Gol skroz regularan. SUarez nije nastavljao akciju. Iskreno više bi volio da je bio ofsajd, pa da i nama koji put suci pomognu. Kad ono ipak... |
Ko ima sportklub moze pratit Man UTD-Tottenham u 21 pocinje prijenos.
Ocekujem dobru tekmu sa dosta golova :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |