PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Guild Wars (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=20420)

h3lld 03.09.2006. 14:13

Meni je interesantniji Champion title, sad ako predjem u CIR idem po to, jos si razmisljam dal da predjem ili ne, skupila se dobra ekipica tamo pa cu vidjeti...

Darth Revan 03.09.2006. 16:04

gle svi su ti title fora samo sta su endless, tako da i kad dogrindas to recimo champion iili gladiator, uvjek ce netko imati veci lvl. recimo vec vidim lvl 5 gladiator i tako, a oni sami po sebi nemaju kraja.

h3lld 03.09.2006. 21:18

da, ali meni znaci vise taj rank...

SniperWolf 03.09.2006. 21:59

Jucer sam bio rank 2 sad sam rank 4. Kak zakon :D
Inace, farmam rank samo jer mi treba za neki kul gild za gvg/ha i tak..

h3lld 03.09.2006. 23:00

ispod ranka 6 neces naci osim ako se ne potrefi neka super r3+ ekipa koja tek krece igrati a ima potencijala...

Cataphract 04.09.2006. 08:49

Citiraj:

Autor h3lld (Post 513105)
Meni je interesantniji Champion title, sad ako predjem u CIR idem po to, jos si razmisljam dal da predjem ili ne, skupila se dobra ekipica tamo pa cu vidjeti...

CIR opet? koja im je ovo inkarnacija? Četrnaesta? Thryma je opet primilo? :beer:

Meni treba 33 fejma do 1337 : goood : , to budem kada maxam 4 titule.

h3lld 04.09.2006. 14:09

Da, preso sam u CIR i saura je tamo pa ima dobre high ranked ekipe, r9, 10+ ekipicu je tirim dovuko, budemo poceli s aktivnim gvgovima ovaj tjedan...

Darth Revan 04.09.2006. 18:56

Citiraj:

Autor Cataphract (Post 500123)
IWAY je build koji je ubio svu zabavu u PvP dijelu igre, dakako uz svestranu pomoće aNeta koji nerfa sve živo i neživo osim IWAYa. To je build za nemaštovite ljude kojima je važniji "fame" i "rank" od zabave. Naravno da je sličnih buildova bilo, ali IWAY je jedini koji nikada nije bio nerfan i koji ne zahtjeva nikakav skill. Ovo što će ti Darth, Hopeless i njima slični reći da je skill potreban, je samo zabijanje glave u pijesak pred činjenicom da su zasljepljeni samo "fameom" i "rankom", te da im uopće nije problem igrati totalno lame i retard-friendly build kako bi došli do što većeg ranka. Ima još par sitnica u koje ne bih ulazio trenutno. Svemu ovome je najviše kriv aNet kojemu je daleko važnije monsterima dodati "flee AI" da bježe od area damagea, henchmenima NE dodati taj isti AI i ne nerfati IWAY iako ljudi pizde zbog njegove masovnosti. Isto tako, visoki prioritet je imalo i uklanjanje dvaju chestova iz jedne teško dostupne mape, a koji su (s jako malom šansom) dropali rare-skin iteme. U konačnici, ne-nerfanje IWAYa sve ove mjesece je samo podilaženje američkoj maloumnoj "I R L33T, URE NOOB" publici koje ima i na našim prostorima. Ali opet, amerika nema favor baš zato jer samo znaju igrati IWAY i ništa više. Europa ima favor stalno, a gubi ga protiv Koreje i Tajvana. Ameri ga dobiju ako se skrumpaju.

teh noob song

Hey noobs, I'm going to like totally like pwn you noobs
Cause I pwn you, like I pwn you like pretty hard and stuff right
I'm going to give you some spanks
Just like you're like Kyle and you suck ass at all the games you try to play
Cause I pwn you, I pwn you like pretty hard and stuff right
(nice) Pwn you.. I pwn you like you're like somebody's mom trying to play the games
I pwn you (Is that on? I dont think)
I will pwn you.. sometime.. maybe when we play the game

[Hey Noobs la la la la la la la la la la
I pwn you la la la la la la la la la]
Noobs.. I just like, kind of want to let you know,
That like I totally like pwn, like you.. and ahh,
You know you may think that like maybe one day like maybe I won't like anymore,
But that's wrong..I'm always going to pwn you, cause I'm teh_pwnerer, it's just what I do

[I pwn you la la la la la la la la la la
like you're someone's mom la la la la la la la la la]
I pwn you like pretty hard and stuff right, oh you want some of that?
You're someones mom.. Oh you begging for the mercy now

I'm gonna give you some spanks.. Cause you're total noob and you'll suck ass at every game you try to play
I pwn all.

sry morao sam. :)

LuXor 04.09.2006. 19:39

Ja sam prestao igrat Guild Wars, ali mogu reci da sam iway samo 1 (citaj: jednom zaigrao, i to mi je bio zadnji pvp prije prestanka igranja), i nikako nisam mogao shvatiti zasto je taj build tako lagan.

A onda se sjetih sto su mudri ljudi govorili: IWAY je za noob fame farmere: bonker :

I evo jedan : finger : , ma pet za svakog fame farmera (osobito moga dobroga prijatelja Runju aka I Hopeless)
: finger : : finger : : finger : : finger : : finger :

SniperWolf 05.09.2006. 13:31

Ba sam neki dan sam razgovaro sa Danni i skuzio da nisi ti.. :(

LuXor 05.09.2006. 21:21

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 514754)
Ba sam neki dan sam razgovaro sa Danni i skuzio da nisi ti.. :(

Ma jednostavno dosla skola (planiram zadrzat peticu i u srednjoj :) ), vise se nema vremena za GW, pa onda ne mozes ekipu napustit, kafa tamo, kafa ovdje.

Jednostavno da bi bio u toku s igrom moras izdvojit barem 3h na dan, a to mi je sada too much pa sam odustao...

Cataphract 06.09.2006. 10:59

Citiraj:

Autor Darth Revan (Post 514158)
teh noob song

Hey noobs, I'm going to like totally like pwn you noobs
Cause I pwn you, like I pwn you like pretty hard and stuff right
I'm going to give you some spanks
Just like you're like Kyle and you suck ass at all the games you try to play
Cause I pwn you, I pwn you like pretty hard and stuff right
(nice) Pwn you.. I pwn you like you're like somebody's mom trying to play the games
I pwn you (Is that on? I dont think)
I will pwn you.. sometime.. maybe when we play the game

[Hey Noobs la la la la la la la la la la
I pwn you la la la la la la la la la]
Noobs.. I just like, kind of want to let you know,
That like I totally like pwn, like you.. and ahh,
You know you may think that like maybe one day like maybe I won't like anymore,
But that's wrong..I'm always going to pwn you, cause I'm teh_pwnerer, it's just what I do

[I pwn you la la la la la la la la la la
like you're someone's mom la la la la la la la la la]
I pwn you like pretty hard and stuff right, oh you want some of that?
You're someones mom.. Oh you begging for the mercy now

I'm gonna give you some spanks.. Cause you're total noob and you'll suck ass at every game you try to play
I pwn all.

sry morao sam. :)

Ček, to si pjevao sebi ili meni? :D

Cataphract 06.09.2006. 11:02

Citiraj:

Autor h3lld (Post 513951)
Da, preso sam u CIR i saura je tamo pa ima dobre high ranked ekipe, r9, 10+ ekipicu je tirim dovuko, budemo poceli s aktivnim gvgovima ovaj tjedan...

Zakon. Sjećam se da je Saura bio guildless za vrijeme eventa.
Citiraj:

Autor LuXor (Post 514195)
I evo jedan : finger : , ma pet za svakog fame farmera (osobito moga dobroga prijatelja Runju aka I Hopeless)
: finger : : finger : : finger : : finger : : finger :

Ajde, ajde - nemoj tako. Samo si ljubomoran jer hopeless ima goluba, a ti nemaš ni bambija.

SniperWolf 09.09.2006. 09:45

Naj gust mi je u gvg igrati balanced..
obicno igram modded e surgea vec neko vrijeme, samo je bed sto umirem puno. Neprijateljski monk me uopce ne voli, pa pozove 2 shock warra i 1 hammera da me istucu. A ja jadnik u 60AL armoru :D Boonprotu diversionam guardian i reversal, drainam mu recall i shatteram mu boon. A moze i blackout/diversion tka da nemre nist castat :D e-surge i e-burn 16energija uzmu :D

h3lld 09.09.2006. 13:38

onak, lijepo si stavis distortion i drzis se malo podalje...

Cataphract 13.09.2006. 11:04

Distortion FTW u svakom slučaju. : cheers2

SniperWolf 13.09.2006. 13:06

W00t. Nightfall world preview event :D
jedva cekam zaigrati dervisha, strippati enhancmente zivome i nezivome..
:slin: :slin:

edit: enivej - avatari su isto zakon. Pretvorim se u melandrua i nemre mi nist conditioni. Prodjem kroz ogromnu nakupinu trappova i jedino sto dobijem je dmg, inace dobijem bleeding, poision, crippled, knockdown, blind, burning..

isto tak jedva cekam nove trappove i skillove opcenito za rangera - mog najdrazeg lika :)
npr neki trap sa deep wound il slicno :D

Cataphract 14.09.2006. 07:40

Iskreno, anet potpuno pretjetuje s enchantment removalima. Okej, izfarmali smo Tyriu uzduž i poprijeko uz pomoć enchantmenta, ali količina ench. removing monstera u Canthi je izvan svake normalne granice. Cijeli kontinent je posložen tako ne bi li se monkovima otežalo ili onemogućilo farmanje. HELOOOOOU - kaj je s ljudima kojima je farmanje monstera i skupljanje dropova zabavno? A ne, ne bute vi meni farmali - trčkarajte uokolo i otvarajte chestove. FOF. Da ne pričam kako je za***ano imati energy management kao monk. Ta klasa ionako nema nekakav kvalitetan en.management, a onaj koji ima je enchantment koji ti skinu čim si ga stavio. Kao /me secondary možeš ići samo s 2 ista skilla za hex removal, na Channeling možeš zaboraviti jer je enchantment. Kao /n secondary zaboravi na elitni heal skill jer ti OoB za energy uzme njegovo mjesto. Iskreno se nadam da u Nightfallu neće biti toliko neprijateljski raspoloženi prema monkovima.

SniperWolf 14.09.2006. 18:21

Yebote pol sata mi je trebalo da udjem u Kaineng :D

Nightfall kupujem cim dodje u crovortex..

btw kao da su dodali jos nekakvo zamucivanje rubova.. sta ja znam, pise na wiki da je neki novi shader..
skill balance. I to se cekalo ;)

SniperWolf 21.09.2006. 20:24

Sutra je Nightfall preview event.

Bas me zanima kako su napravili elonu i monsterse.. :)

LuXor 21.09.2006. 20:43

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 529470)
Sutra je Nightfall preview event.

Bas me zanima kako su napravili elonu i monsterse.. :)

Kako su izveli nove misije, jesu ih stavili na onaj pluotok u Tyriji ili full novi kontinent?

SniperWolf 22.09.2006. 16:04

Nesto im nevalja sa bazom pa vracaju backup..

cekamo..

luxor - elona ti se nastavlja na onaj pustinjski dio tyrije, to je 1 kontinent. Treba jos vidjeti kako ce to sve skupa izgledat, al usput sam procito neku ,,sklepaj njuz u 1min'' pricicu o nightfallu, uglavnom neke horde undeadova furaju i na kraju je opet neki boss (shiro tangachi-like)..mhm

bas me zanima..

LuXor 22.09.2006. 20:22

Pa o tome pricam, onaj poluotok zapadno (desno) od Crytal Deserta, u pustinji su se spominjali eloniansi i kak su svi izumrli jer im je poluotok bio zatrpan prašinom blatom bla bla bla....

SniperWolf 24.09.2006. 10:59

My bad :)

enivej, dogurao sam svog dervisha do lvl 8, odvozao par kvestova, - moglo bi se reći da je dosta bolje od Factionsa. Anet je napravio dobar posao s ovim nastavkom. Nema vise onog lvl 20 u 1 dan, kvestovi su zanimljivi, nije onak unbalanced ko kad iz shing jea dodjes u kaineng pa radis kvestove a oko tebe lvl 20 mobovi, a ti lvl 14 (jedan od razloga zašto sam odlučio malo pauzirati assasinku, budem ju furao po eloni :D) .. i tak to
landscape ti sliči na kao nekakav afrički teren (da, čak i hero mi ima afro frizuru :D) kao da si nekak smixao desert i maguumu, tak nekak..
jucher sam ga ipak izbrisao, treba mi taj jedan slot za pvp. Vidio sam sto me zanimalo, - oduševio sam se.

SniperWolf 01.10.2006. 13:47

http://www.crithitcomics.com/botmanga04.htm
:D citajte malo, ima svacega..: goood :

Cataphract 03.10.2006. 13:51

Healbot je zakon. Najjača epizoda je u kojoj objašnjava kako funkcionira grupa. : goood : : goood :

Gemmy 06.10.2006. 01:15

pitanje:Kako izaci iz guilda kojeg sam osnovao, tj.izbristi guild?

Cataphract 06.10.2006. 10:21

Klik na svoju ikonicu i zatim "Disband my guild".

SniperWolf 06.10.2006. 18:20

Ha je opet 6-man: goood :

jos i da neke nove mape stignu sa tim chapterima..:p

Gemmy 17.10.2006. 13:23

Ajde nek mi netko objasni sta da radim s rare materialima, imam ruby i neznam dali da ga prodam, mogu dobit 2k i nes sitno za njega, ili se dam to pametnije iskoristit?

SniperWolf 17.10.2006. 14:30

Ruby trenutno nema nikakvu svrhu u igri, mozda je za neki buduci ultra-mega-turbo-rare-expansive armor .. zasad nista, barem kako gwiki kaze.
Ja nebi prodavao..
btw šansa da dobijes to je tak malena, sto je droppalo to?

Gemmy 17.10.2006. 14:36

Ma nakon nekog questa,bili neki unclaimed items i to dobio :D

BTW tek sam lev 14 ali sad mi je veca fora igra kad se malo ufuras,jos kad pocnem igrat nightfall...

a ono pvp jos nisam ni probao, nekako mi ne pase

SniperWolf 17.10.2006. 16:33

Kojeg lika igras? Proph ili Factions? :)

Gemmy 17.10.2006. 17:08

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 546508)
Kojeg lika igras? Proph ili Factions? :)

Prvi dio Prop.

Ele/monk

Tek sam sad skuzio malo finte,nabijao si armore sa onim kamenjima da mi sve nesto dava +1 a nije ni skupo

BTW Sniper addo sam te na msn-mrcino :D

SniperWolf 17.10.2006. 22:45

Primjetio sam :p
btw, proph je bio bas pravi chapter, ono cak i kad zavrsis igru opet imas titane cistit ako ti se da.. probavat buildove jos ti i smanje i party size pa se ti snalazis.. i onda jos dodaju uw,fow, tombs, grenth's, sorrow's.. factions mu nije ni do koljena :) :burn:

Cataphract 18.10.2006. 08:06

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 546411)
Ruby trenutno nema nikakvu svrhu u igri, mozda je za neki buduci ultra-mega-turbo-rare-expansive armor .. zasad nista, barem kako gwiki kaze.

Wiki priča gluposti kao i aNet. Prije izlaska Factionsa, Gail je rekla "čuvajte sapphire i ruby jer će vam trebati" kad ono kita. Ne da ti ne trebaju već ih niti jedan jedini monster ne dropa. Barem ja nisam čuo da je ikome dropao neki monster iz Factionsa.

SniperWolf 18.10.2006. 14:20

Ma to je sve mutno..
zasto nadjes gwen's broken flaute oko old ascalona i tattered girl cape onda skroz tam na prijelazu kryta-maguuma? Neki prodaju maglu po forumima kaze soloas cijeli uw, droppas 250 ectosa, 250 shardsa, broken flaute i cape, sve u odredjenom redu, i prdnes, pa se stvori duh gwen i kaze sta joj se dogodilo :p

Darth Revan 19.10.2006. 11:04

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 547275)
Ma to je sve mutno..
zasto nadjes gwen's broken flaute oko old ascalona i tattered girl cape onda skroz tam na prijelazu kryta-maguuma? Neki prodaju maglu po forumima kaze soloas cijeli uw, droppas 250 ectosa, 250 shardsa, broken flaute i cape, sve u odredjenom redu, i prdnes, pa se stvori duh gwen i kaze sta joj se dogodilo :p

lol svasta se govorilo oko tog fluta i capea a ustvari nema nista tocno u tome, mene zanima sta se dogodilo sa jadnom Gwen i hocemo li to ikad saznati ?... uglavnom znam da nije mrtva ! noooooo Gweeenn !! OMGgggg

SniperWolf 19.10.2006. 12:36

Znam.. moderatorima dodje mrak na oci kad vide ovakvo nesto na gwg-u :D

btw, iway je izgleda skroz umro. W00T. :)
sad se vozikaju balanced, dualsmite, rspike..

jos ima nekolicina njubova koji vozaju VIMway ali i njih lako pwnamo pa ono :)

SniperWolf 26.10.2006. 23:12

Izasao novi update..
kako sada odabrati weapon/focus na pvp likovima?? :confused:

btw ovo ce dosta olaksati re-rollanje

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43.