![]() |
Po zadnjim saznanjima Dota 2 ce biti "free to play", naplata ce ici samo za estetske dodatke za razne heroje (nesto kao sto je slucaj sa Team Fortresom).
Iduca dva heroja koja ce biti ubacena su Lanaya i Bane. Planirano je i ubacivanje jos jedne verzije, tzv. TEST verzije. Fazon je u tome sto ce u njoj biti ubacivani heroji i izmjene otprilike 7-15 dana prije nego u "regularnu verziju". Tamo ce se testirati, da se vidi balans i bugovi. Nakon tih 7-15 dana ti novi heroji i izmjene se ubacuju u regularnu verziju, a u TEST verziju idu nova cuda i tako u krug. |
Citiraj:
|
Ma i da nemam sve. Samo da ne igraju hrpa glupih klinaca.
|
Citiraj:
A što se tiče ovog s f2p, nekako mi je to sumljivo. Znači imamo cjeli gejm samo estetski izgled se može kupovat a to su skinovi itd. Neznam brijem da će ić na foru HoN-a i LoL-a da nemaš sve heroje pa da moraš skupljat za njih il dat 30-40€ za sve heroje. Iako bih više volio reču jednu cjenu platiš i imaš gejm :) a ne ove mikro transakcije -.- unište igru |
Citiraj:
Ja sam isto protiv F2P, bolje da ja platim 30-40€ il kolko već i da imam kompletnu igru. A i tako bi se makar minimalno smanjio broj idiota u igri jer nebi se baš svakom dalo davat određenu sumu novca samo da gine i da mu drugi jebu kevu. |
Citiraj:
|
Ne mogu vjeorvati dobio sam dota 2 key :D, veceras ludilo.
|
Na playdota.com? Nakon koliko dana čekanja? :D
|
Citiraj:
|
Da :) steam.
Covjece igram daily wc dota, ali dota 2 je mocnaaa :D |
Welcome to the club! :D
|
Hvala :D!
|
Uz key nismo dobili pozivnice od steama.
|
O kakvim ti pozivnicama za steam?
|
gift key
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam, al to što su na steamu davali još 2 invitea je čisto dobra volja njihova, pogotovo kad je bilo malo igrača online. Sad ih očito ima dovoljno za betu pa više toliko nedjele. A i neznam, ako ste dobili key na nekoj stranici(ne steamu), i logično je da ste dobili samo jedan, svoj key. |
@Pupo
nismo dobili sa neke stranice nego od steama. valve = steam |
Pa dobro, niste dobili, hebiga. Očito više nedjele ko prije šakom i kapom.
U čemu je problem? |
Likovi su prodavali key i zato je valve uskratio dodatni key..
|
A što da ti kažem, bio je i red da se nešto napravi u vezi toga. Sad što je tako nahebala i nekolicina ok igrača, nemožeš tu ništa.
Budi sretan da si dobio key, i sad opleti igrat :) Vamo u pcedota2 grupi su ti više manje svi koji igraju dotu ovdje na PCE, pa se možeš pridružit, dodat. Što god već želiš il neželiš. :beer: |
Bas sam zelio da pitam kada vi to igrate :D, jer ne mogu vise smori me 7 game igram, a 3 prosla game sami liveri,...
nick mi je : sha_nk |
Kako vi nadjete toliko leavera? Ja sam u svojih 150+ partija sreo mozda 10, 15 maksimalno.
|
Ja sam u prvih 100 partija imo dosta nubova i livera, a kasnije sam dobivo dobre igrace (top 500) koje znam s dota lige..
Al skor mi je uzasan jer igram s noob frendovima koji ne igraju dotu uopce il bratom koji je pocetnik. Zanimljivo je kako dok moj frend, koji je fakat totalni noob jer je počeo igrat dotu prije mjesec dva, igra solo match ima skor po 18:0 sa mirjanom. A kad igra sa mnom ima skor tipa 2:10 takođe s mirjanom. Pa sad mene zanima kako on dobije takve nubove :D, a onda dok igra sa mnom u timu dobije jake igrače, a pošto je on praktički useless, obično izgubim :D. Pa čak i da imam 15:0 s pudgeom u prvih 15min :D. Tj pitam se zašto neprijateljski tim ne dobije bar jednog nuba :D. |
Izgleda da onda ipak postoji neki matchmaking, da nije sve random kako se nagađalo.
Ja nikako da dođem sa skorom u pozitivu sa svojim vikend skilom, uvijek fali 3-4 wina. Jednu dobijem, drugu spušim i tak redom maltene :D |
ajde nemojte kukat kad budete imali score 20-36 onda se javite :P
|
Jedan SS od maloprije, partija s Milentijevom ekipom
http://cloud.steampowered.com/ugc/48...3E612B77D7798/ :D |
Vidim oduševljen si ekipom. :D
De daj i one što smo se slikali za feeeejzbuuuka. |
Naravno da sam oduševljen kad samo ownamo :)
Ludi ste :D |
Citiraj:
|
Kakve partije. Pupo jesi vidio kako Mr. Pro igra? :D
|
De ovo je bila najžešća partija ikad koju sam igro :D Prelud kombo.
|
Citiraj:
|
Dobro je, sad cu bar moci uciti kako treba. :D
|
http://cloud.steampowered.com/ugc/50...CAB732E46DE18/
Ovak se igraju pro gameovi di svako zna sta treba radit ^^ |
http://cloud.steampowered.com/ugc/50...7A60CC2C30E9A/
Dakle dokaz da je matchmaking u kurcu, nafarmam se ko zivotinja, ali izgubim game jer moj team jednostavno prvi put vidi dotu... silencer sa ultom tek na lvl9, juggernaut koji dize prvu i drugu na pocetku, i slicno... |
|
Taman će bit tjedan dana kak nisam igrao. Faks time. :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |