![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Može preporuka miša oko 250 kn, Links ? Koristit će se uglavnom za gaming, važno mi je da mi dobro leži u ruci..znači da nije premal..nego pristojne veličine...
|
logitech G400?
|
Citiraj:
Sad dali je kriv miš, koristim još uvijek MX510, koji ima malene nožice ili bi se podloga izlizala i s bilo kojim drugim mišem neznam.. Sad koristim "steelseries ali platnenu" A miš po plastičnoj svakako kliže bolje, lakše i nekako imaš osjećaj kao da je podmazano.. |
Postoji li kakav logitech miš sa unifying reciverom cijene do 300kn, a da ima back i forward tipke (osim m510 koji je slabo dostupan)?
|
Citiraj:
|
Uzeo G400 s Steelseries Qck mini podlogom...miš je odličan, pristojne veličine...ja samo ne znam zašto neki govore za ovaj miš da je mal...definitivno best buy u tom segmentu, fireglider mi je miljama iza G400 (imao ga na tjedan dana)...
|
Citiraj:
Da se razumijemo, G400 je kvalitetnije napravljen, ali meni osobno je premalen i nikako ne lezi u ruci, takoder mi je smetalo to sto nema tipke da se mogu do samog kraja stisnut, nego ima taj nesretni rub. Razmisljao sam i o G500 koji je veci ali mi je to previse novaca bilo za glodavca izdvojiti. Uzeo Fireglidera, bolje mi lezi u ruci definitivno, osobno nebi mi smetalo da je jos veci ali kaj sad, ima 2 godine gare, toliko ce drzat, nakon toga uzet nes drugo i dobro. :) Btw, ovo je bio mrak mis za veliku ruku, takoder stari ima ovaj i u rangu je ovog srebrnog Sharkoona. |
Citiraj:
A na Fireglideru osjećam nelagodu, kao da mi je ruka previše opterećena. |
Moja preporuka za Roccat Kone ( v2., za razliku od v1 kome je identičan nema problem sa tipkama i scrollom), za medium šapu odličan,stvarno odličan, al i za veću šapu dobar. Vozim ga po Gigabyte Ghost podlozi - ha platnena podloga ko svaka druga, nevjerujem da postoji neka razlika sa Razer Goliathusom ili ikojom drugom istom cijenovnog ranga.
|
Glede M705, moze li mi netko reci kakav je u usporedbi s MX Revolutionom sto se velicine tice? Razmisljam da casnog starinu zamijenim, pa me zanima da li da igram na sigurno (i skuplje) u vidu Performance MX ili da riskiram s M705.
|
Može preporuka žičnog miša za oko 200 kn za igranje
i jednog bežičnog sa tipkama za napred-nazad isto za oko 200 kn za svakodnevno korištenje |
Citiraj:
Takoder, gomila ljudi po netu se zali na kvalitetu izrade u odnosu na pretke, pa ga ni ja zato nisam nikad kupio, a zamjena za vx-a bi bila vrlo pozeljna. Logitech ju nema (mx anywhere nije to, premali i preplitak je jos k tome i simetrican) |
Citiraj:
|
taj G400 za 200, a i za 250kn je taki nobrainer da je to strava :D
|
Je li bolji od mx518 ili fireglidera?
|
Citiraj:
|
Ok, a koji bezični preporičate i neka podloga za njih
|
Citiraj:
|
nije rijetkost da im treba da se pokrenu onako junački potez preko podloge :)
|
Ja sam sa mx 518 presao na Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000,iz razloga sto sam desktop racunalo zamjenio sa laptopom, i za sada kratko vrijeme sto ga koristim prezadovoljan.
|
Citiraj:
Treba mi za prosječnog korisnika sa tipkama za napred i nazad. |
logitech anywhere mx...jako dobar miš
|
Ja imam g300 i zadovoljan sam s njim za te pare super mis, izgledom mi je najljepsi od svih logitech gamerskih!!
|
Ja imam vec par mjeseci Roccat Kone+ i przadovoljan sam s njim, odlicno stoji u ruci i moze se konfigurirat da kuva kavu :D Topla preporuka
|
Trebao bih savjet. Nikako se ne mogu odlučiti između ova tri miša: Steelseries Kana, Logitech g400 ili zowie gear ec1. Gledao sam razne rewiewe, sve je to divno krasno svi hvale, ali bih volio čuti nečije mišljenje onako iz prve ruke. Ako je netko možda probao te miševe, naravno za g400 znam da je best buy, no zanimaju me ovi drugi.
|
Kupujem sutra pa ako moze brzinska preporuka
Sharkoon FireGlider ili Logitech G300 ? Nekako naginjem Logitechu.... |
G300, al možeš i G400 uzet, super miš za 200 kn, razvaljujem COD4 s njim. :D
|
Znaci Logitech svakako,hvala na potvrdi!
G400 sam vec predlozio sinu, kaze da mu je G300 ljepsi :) Dilema je bila samo Fireglider (S iscrtanom vatrom :) ) ili G300. Logitech daje 36 mjeseci garancije. |
Citiraj:
što se tiče senzora (poredano po maksimalnim performansama): G400 (avago adns-3080e/3095 - razlika je u srom-u) - max brzina preko 4 m/s, nova verzija nema korekcije ec1 (avago adns-3060) - max brzina preko 4 m/s, ogromna korekcija kana (PixArt PAW3305DK-H) - max brzina preko 3 m/s (ovu brojka nije konstantna budući da ovaj senzor ne voli šarene podloge koje uzrokuju golemi pad performansi), nema korekcije. između ova tri g400 je očiti favorit, premda moram reć da osobno nisam zadovoljan s oblikom dotičnog (osobna preferencija, jeli), a i osjeti se nedostatak gume sa strane naspram starog mx518. međutim, da sada kupujem novog mišonju, pričekao bih da kod nas bude dostupan novi Zowie AM (za kojeg ne sumnjam da će imat paprenu cijenu, pa će isplativost biti upitna)... |
Trio je kompletiran, mislim da je ovo trenutni gaming best buy
Mis Logitech G400 Tipkovnica Logitech G105 Podloga Steelseries QCK mini http://img706.imageshack.us/img706/5...tografijad.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Nije lose,ja sam imam MX518(doduse njega koristi brat na laptopu)a ja sam sebi ljetos uzeo nagu molten i prezadvoljan sam samo jendu manu koju mene nervira je kad scrollam gore dobijam ruzni zvuk ko da imam mis od 15€,a ne od 80€
|
[QUOTE=Offshore;2097622]Trio je kompletiran, mislim da je ovo trenutni gaming best buy
Mis Logitech G400 Tipkovnica Logitech G105 Podloga Steelseries QCK mini Ja imam isto g 105 i kupio je na akciji za 300kn i mis g300 ali nije los ni g400 samo sta mi moj puno ljepsi zbog toga nisam ni uzeo g500 |
Iskreno, ja sam krenuo kupiti G300,odustao doslovno u zadnji tren.
G300 je puno ljepsi, ali je prelagan,malen,i zbog simetricne izvedbe losije lezi u ruci od G400. Da je budzet neogranicen ne bih se dvojio. G700 je uber mis. |
identičan setup kod mene, jedino je tast g510... super mišonja i super podloga za razumne novce.
g700 čim vidim na slici sa 200 tipki momentalno brišem iz memorije :) |
Isto i kod mene, samo shit tipkalo (Logi Cordless EX110). :( Nema se para, a i ne treba mi zasad...
|
Kad već oftopičarimo, Logitech Illuminated + G400 su jebački duet:chears:
|
Citiraj:
|
ja imam mis verbatin rapier v1.ja sam pre zadovoljan super lezi u ruci...dosta brz i precizan...dok sam ga kupoval prije 3 god platil sam ga preko 400 kn sad mu je jako pala cijena...a najvise mi se svida sto u sredini ima tipku kad ju jedanput stisnes napravi double klik....preporuka...solidan omjer kvalitete i cijene...
|
Ja sam si uzeo miš Mionix Naos 5000. Firma je relativno nepoznata, ali rade jako dobre stvari.
Stvarno sam zadovoljan, po ergonomiji najbolji miš što sam imao. Ali i košta bome :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |