![]() |
....
|
Zadnja epizoda FlashForwarda mi je nekako vratila nadu, iako sam mislio već odustati od iste.
Nekidan sam pogledao V miniseriju, nije loše samo se nadam da u remakeu neće na baš tako jeftin način pobijediti njih. I čini mi se da u originalnoj miniseriji V neznači Visitors. EDIT: jesss :) Dark Blue potvrđena druga sezona. |
Jeste pogledali zadnju epku Dextera. Najbolja sezona do sad, isprva sam mislio da on zamišlja onakav kraj, al dok sam shvatio da je za stvarno već je završilo...
|
Gledat ću danas dextera zadnju :D uff nemogu dočekat :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim Dexter briljira u krimi/triler žanru, a bome je dobro i zamišljen. |
Odlican je zadnji nastavak bio, nikad to ne bih ocekivao.
Zaista najbolja sezona. Ne znam kad me neka serija tako iznenadila kao Dexter. Svaka cast scenaristima. |
Stvarno odlična sezona, a sam kraj sezone je stvarno bio nepredvidiv.
Svaka čast scenaristima i glumcima. |
Citiraj:
NHF Dexter sam gledao sezonu i pol, nije mi sjeo, moram priznat da mi je bio dosadan! Heroji, gledao 2 sezone, 3 se trudio gledat al odustao nakon 2-3 epizode. Lost, nije mi sjelo, jedna epizoda super a onda 10 dosadnih pa sam odustao! Gledam Hausa, Californication, Fringe, Sons of Anarchy, SG: U, Top Gear :goood: Inače, može neka preporuka SciFi serije :chears: |
Citiraj:
True Blood: http://www.imdb.com/title/tt0844441/ Ugl, serija o vampirima. Bez brige, nije ni približno slična Twilightu. :D Evo opening credits, po meni jedan od boljih: A inače, u 2. mjesecu dolazi Caprica, spin-off BSG-a, sci-fi drama... Svidio mi se pilot, jedva čekam... |
Citiraj:
|
Definitivno neočekivan kraj...ajme...Dexter je predobar...sva sreća pa je McG bio tu da ukaže na tu dobru seriju,thx man ;)
|
Pokusao gledati toga dextera jednom i odustao na uvodnoj spici. Previse krvi za mene, sorry...
Odoh u nabavku novog BBT. Sheldon kika ezz! :D |
i ja i cura se navukli isto na True Blood.. ugl ok za izgubiti vrijeme :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Californication - nisam se ni trudio pogledat pilot, likovi su mi bili :puke: ali možda je dobra (if žanr==SF) Fringe - isss koje sranje gleda sam 2 epizode :puke: Sons of Anarchy - a kao da mi vuče na Pleme :banned: (ali možda je dobra) SG - ajme Top Gear - zakon, ali to mi nije toliko serija koliko baca na informativnu emisiju sa crnim britanskim humorom :goood: |
de ljudi recite mi jer ce biti ikake naznake za povratak THE UNIT serija je bila predobra i onda se odustalo zbog mentalista, a totalno smo se ja , buraz i stari zaljepili za seriju no pise na netu da je totalno kraj serije :(
od ostalih sto pratim NCIS NCIS Los Angeles The Vampire Diaries The Mentalist Breaking Bad Warehouse 13 SuperNatural Hustle (definitivno najbolja serija o lopovcinama :D) |
Citiraj:
@ Baja Šta da ti kažem, o ukusima se neraspravlja a i nepatim od toga da ak je neka serija pokupila dobre kritike da ju moram gledati odnosno ako nije da ju negledam. Pogotovo ako se radi o seriji SciFi tematike! |
Trenutno;
- Red Dwarf - ST TNG - That 70s Show |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
Serija je teška sprdačina pogotovo Frank Moody (D.Duchovny) koji je lik kakvog nema. Citiraj:
Citiraj:
Nažalost, izašlo je premalo epizoda dosat te je teško dati konačnu ocjenu. Jedina space-fi serija koja u 10 epizoda nije imala neku svemirsku bitku, a da ne bude dosadna. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš završila sezona Californication-a. Damn. Tko će čekati 9 mjesec 2010. Kako mrzim proklete cliffhangere!
|
Citiraj:
evo kazu kao da ce biti i druga sansa za ove dark blue-ovce :D, serija mi se necini losa javim se nakon par epizoda :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ah... Sad čekat kraj 1. mjeseca za novu epizodu... |
Citiraj:
@McG Možda i imaš pravo, jednostavno nemam volje pratit nešto što mi se kosi s zdravim razumom. @syss Mogu ti skopirat TVTorrents listu ;) |
nije naodmet da ponoviš svoje favorite :D :D
|
poceo sam pratiti mal taj dark blue, prvih 5 epizoda zanimljivo a onda mi postalo dosadno sve na isti kalup, ni malo nije ravno THE UNIT-u za ubiti vrijeme je dusu dalo ;) ajd ako je netko pratio THE UNIT pa nek mi preporuci nesto slicno :D samo da se gleda
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutno: Fringe FlashForward V Boston Legal :lol2: SG:Atlantis da lakše zaspim |
Citiraj:
Jedino šta je u BSG-u valjalo je prva sezona, nakon toga su je ukenjali da je to nevjerojatno. Ako iti jedna serija ima previše patetike i sukoba među likovima, onda je to BSG, da ne spominjem "Cylon of the day" sprdačinu kad je svak Cylonac, e da i onu totalno suludu premisu cijele serije. Jedino di SGU "kopira" BSG je kamera donekle i sukobi među likovima. Što se tiče otkazivanja - bilo je puno dobrih serija koje su otkazane, tako da rejtinzi amera nisu meritorni. ;) |
Meni je BSG jos bila oke probavljiva (ebga, volim SF serije poglavito ST), ali onaj zavrsetak serije. Doslovno sam otisao na WC sa proljevom nakon gledanja!
|
Citiraj:
Uzmimo sada kao kontraprimjer Stargate Atlantis. Poprilično neuvjerljiva i loša serija. Odmah od početka se sve zna. "Mi smo dobri, oni su loši." Radnja sama po sebi nije bitna, bitno je da ima puno specijalnih efekata. Bitno je da brodovi i gradovi imaju fancy svjetleće štitove, da imaju nova cool oružja. I svu tu novu, nikad prije viđenu tehnologiju svi odmah znaju koristiti. Ako nešto i ne znaju, dovoljno im je samo 5 minuta da to sve svladaju. Oštećenja u bitkama? Nije problem, za 5 minuta će se sve popraviti tipkanjem po jednom terminalu. Još i brže ako smo pod napadom, tako se navodno može bolje razmišljati. Bitno je da si likovi u smrtnoj opasnosti razmjenjuju dovitljive komenatre, a uopće nisu zabrinuti što su u smrtnoj opasnosti. Jedini razlog zašto bi SGU mogao propasti je zbog publike, nikako zbog kvalitete. SGU je dio Stargate franšize, a ta franšiza je dosad bila namijenjena djeci. Atlantis je serija za djecu. A SGU više odjednom nije dječja serija. Obrađuju se neke teme koje djeci nisu zanimljive na jednom zrelijem nivou. I naravno, stari fanovi su razočarani novom serijom. A pošto je odraslih SF fanova puno manje nego djece, gledanost je naravno manja. Jer, kako ti kažeš, odrasli su navikli gledati takve teme u drugim, ne-SF serijama. |
@Wrbhhh - potpis.
Meni je jedna od najboljih epizoda SF serija ikad bila ona kad su došli na planet di su bila ona bića koja su ih pobila u par navrata. Totalno van standardnih okvira, a kraj je isto bio neočekivan. :) Nešto što mi se najviše sviđa u SGU i što se rijetko pojavljuje u SF serijama je to da je ta "posada" , tj ekipa na brodu vrlo ljudska. Nisu super-ljudi koji mogu sve napravit u 5s i sami pobjedit horde aliena bez gubitaka, nego su baš onako realistični (u granicama formata naravno), i dok u BSG-u Starbuck kolje horde Cylonaca bez problema, ovdje bi ih jedan Cylonac pobio sve :D |
Citiraj:
|
Baš gledam Devil May Cry. Odličan je.
|
Po meni su u BSGu drama i SF ,pogotovo koliko toliko realni ljudski odnosi u savršenom balansu.U SGu je malo pretjerano. jebiga, ne kažem da je serija bez mana, bez obzira što sam, fan nastojim objektivno pisat-BSG je uveo revoluciju u SF šta se tiče kamere,efekata,glazbe,scenografije i "drame". Sve poslje neće biti originalno. što se tiče Atlantisa, potpuno se slažem s vama, zato sam i napisao da je to serija za "uspavanku" :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |