PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Windows 7 - problemi, troubleshooting (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=160055)

The Comedian 15.12.2009. 00:32

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1511249)
inače prva stvar koju napravim na windozama je pod properties od My documents, i pod Location odah stavim jedan folder na drugom disku.. i sve mi tamo stavlja.

ovdje uopce ne kuzim kako to napravit, neke foldere pokaziva, neke ne, pa libraries, pa downloads postoji u libraries ali ne i pod documents..

daj nek mi netko objasni tu filozofiju novog explorera?

odes na C:\Users, izaberes usera, i mape My Music, My Pictures, My Documents i koju god jos oces.. - desni klik na njih - properties - tab Location - i promijeni C: u D: (il neki treci)

za pojasnjenje librariesa pogledaj ovdje
lijepo je pojasnjeno a i ima i filmic :D

TROOPER007 15.12.2009. 00:44

zna mozda tko kak otkriti sta je ovo probal sam update pa nece

http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_9f30f067.jpg

The Comedian 15.12.2009. 00:51

Citiraj:

Autor TROOPER007 (Post 1511287)
zna mozda tko kak otkriti sta je ovo probal sam update pa nece

http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_9f30f067.jpg

saznaj s everestom il necim koji je to tocno modem, pa progooglaj drivere za njega
il najbolje iscupaj to govance iz maticne, sta ce ti to uopce :D

TROOPER007 15.12.2009. 01:07

budem pokusao sa everstom

fre@k 15.12.2009. 09:46

imas i program SIW slicno kao everest, ali najlakse bi ti bilo da zavuces glavu u kuciste :D i vidis sta je to

Bob_Marley 15.12.2009. 09:52

preletio sam malo po forumu i nisam nigdje naisao na slican problem pa cu pitati ovdje:
Win 7 mi konstantno zauzima sve veci i veci prostor na disku, danas je vec 31,6 GB a instalirani su prije cca mjesec dana. Probao sam sa disc cleanupom jer sam mislio da su to neki temp fajlovi ali nije u tome problem, probao sam i sa uklanjanjem svih osim zadnjeg restore pointa ali nisam nista dobio pa mislim da mi restore points nije ni uključen.
ima netko neku ideju...

Ziiky 15.12.2009. 10:49

Citiraj:

Autor fre@k (Post 1511098)
pa jesi probo zamjeniti kabal na grafickoj kartici :D to sam ja napravio...npr. na prvom utoru je computer na drugom "projector" ...ako si me shvatio...mozda ti to pomogne ali nzm zasto te to pati

Jesam probao sam i to ... nije pomoglo.
Probao sam istekati lcd, monitor automatski postane 1; restartam komp i cim ponovo ustekam lcd, monitor postane 2.
Zanimljivo je to sto je poredak u CCC ispravan, tj. lcd je 2; a monitor 1.
Premjestanje snap-a lijevo, desno ... sto je nekima pomoglo kod mene uopce ne reagira.
Citao sam negdje da je lijevi display uvijek prvi, međutim kad ja premjestim monitor na lijevu stranu on i dalje nosi dvojku :(

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1511174)
Instaliraj si UltraMon za upravljanje displayima...

Domy, koristim UltraMon vec par godina, ali on ne rijesava taj problem.
U UltraMon-u, kao i u CCC-u poredak monitora je dobar, u windowsima je kontra :) lol

Ma i nije to tolika bedara, al kad cesto koristim WinKey+p za prebacivanje prikaza u letu kod igranja igara na LCD-u, volio bi da je prikaz ispravan.
Šibnem mu samo WinKey+p / computer only, a on tuka ode na LCD :)
A sad da forsam svaku igru sa UltraMonom da LCD mi se bas i nije pokazalo najbolje rijesenje, neke igre rade neke nece,
tako da sam taj nacin odbacio.

Brijem da je ovaj problem rijesiv kroz registry-je, al za sada nisam nasao di bi to bilo

TROOPER007 15.12.2009. 11:15

Citiraj:

Autor fre@k (Post 1511410)
imas i program SIW slicno kao everest, ali najlakse bi ti bilo da zavuces glavu u kuciste :D i vidis sta je to

rijesio je everst stvar naso sam ime jos sad samo drivere nac:D

Astral 16.12.2009. 01:39

problem sa instalacijom w7 32bit

poz, dakle pokusavam instalirat w7 na jedan malo stariji sustav, instaliravam tako da pokrecem instalaciju sa D: particije i zelim instalirat na C: particiju, trenutacno su gore win xp 32bit

instalacija normalno krene i onda na 27% kopiranja system files-a jednostavno izbaci error da mi ne moze dalje kopirat jer nema potrebne fajlove??

nesto sam googlo, ali nema nekog konkretnog rjesenja, jedino je sta je bilo je da se pokrene instalacija normalno sa dvd-a, problem mi je sta nemam ni prazan dvd ni przilicu pa sam prvo mislio ovdje pitat ako netko zna o cemu se radi prije nego sta idem vadit przilicu iz svog kompa i nosit je na drugi kraj grada da bi sprzio 1 dvd :)

any thoughts?

V.I.P 16.12.2009. 07:43

a imas usb stik?
sa njega mozes isto pokrenuti instalaciju ;)

Astral 16.12.2009. 10:26

probo sam vec i to, nece bootat s njega, napravio sam bootable disk sa HP softwerom i stavio win98 boot files, i kad odaberem USB-HDD samo stoji (hangs) tamo gdje bi trebala bit komandna linija i samo pokaze nekakvo "j"... sve ostale USB boot opcije u biosu nemaju nikakvog utjecaja i boota normalno s hdd-a windowse...

mozda mi ovi boot files ne valjaju, samo jedne sam naso za skinut pa jedino ak netko moze neki link na njih dat il nek mi uploada neke koji sigurno rade

domy_os 16.12.2009. 10:34

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 1511456)
Domy, koristim UltraMon vec par godina, ali on ne rijesava taj problem.
U UltraMon-u, kao i u CCC-u poredak monitora je dobar, u windowsima je kontra :) lol

Ma i nije to tolika bedara, al kad cesto koristim WinKey+p za prebacivanje prikaza u letu kod igranja igara na LCD-u, volio bi da je prikaz ispravan.
Šibnem mu samo WinKey+p / computer only, a on tuka ode na LCD :)
A sad da forsam svaku igru sa UltraMonom da LCD mi se bas i nije pokazalo najbolje rijesenje, neke igre rade neke nece,
tako da sam taj nacin odbacio.

Brijem da je ovaj problem rijesiv kroz registry-je, al za sada nisam nasao di bi to bilo

To i je problem što koristiš Winkey+P jer sve opet ide preko Windowsovog managementa. U UltraMonu si složi profile i onda preko njega upravljaj. Možeš si staviti da monitor bude jedini aktivan display, isto tako i TV, a možeš i da ti TV bude extended s monitorom. Ima mali milijun mogućnosti...

Astral 16.12.2009. 21:01

Citiraj:

Autor Astral (Post 1512415)
probo sam vec i to, nece bootat s njega, napravio sam bootable disk sa HP softwerom i stavio win98 boot files, i kad odaberem USB-HDD samo stoji (hangs) tamo gdje bi trebala bit komandna linija i samo pokaze nekakvo "j"... sve ostale USB boot opcije u biosu nemaju nikakvog utjecaja i boota normalno s hdd-a windowse...

mozda mi ovi boot files ne valjaju, samo jedne sam naso za skinut pa jedino ak netko moze neki link na njih dat il nek mi uploada neke koji sigurno rade

super, sad mi nece ni sa dvd-a bootat...sta da radim? pise boot from a cd: i tako stoji neko vrijeme i ode dic windowse...

sa win xp cdom sve normalno radi

Ziiky 16.12.2009. 22:30

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1512423)
To i je problem što koristiš Winkey+P jer sve opet ide preko Windowsovog managementa. U UltraMonu si složi profile i onda preko njega upravljaj. Možeš si staviti da monitor bude jedini aktivan display, isto tako i TV, a možeš i da ti TV bude extended s monitorom. Ima mali milijun mogućnosti...

Bas sam kreten ... jebem se sa windows display managerom, a ovdje u UltraMonu kojeg koristim svakodnevno imam gotovo rjesenje :hitthewal:

Kao sto si i rekao, slozih 2 profila koja sam implementirao u iMON i deri ... :fala:

Zodiac1 16.12.2009. 22:48

pod hitno bi molio nekog da mi pomogne riješiti problem koji me muči danima...naime,dobio sam očito nekaki virus,i nemogu pokrenit većinu programa,znači fileovi .exe,sve skinute programe neće pokrenit,odem na system restore pa mi se izbaci system cannot find "filename" make sure you typed the name correctly,and then try again,odem na run i upišem regedit al također isti problem,a ako uđem u safemode onda sve radi normalno,stvarno vas preklinjem za pomoć...Hvala Puno :)

fre@k 16.12.2009. 23:08

Citiraj:

Autor Zodiac1 (Post 1513095)
pod hitno bi molio nekog da mi pomogne riješiti problem koji me muči danima...naime,dobio sam očito nekaki virus,i nemogu pokrenit većinu programa,znači fileovi .exe,sve skinute programe neće pokrenit,odem na system restore pa mi se izbaci system cannot find "filename" make sure you typed the name correctly,and then try again,odem na run i upišem regedit al također isti problem,a ako uđem u safemode onda sve radi normalno,stvarno vas preklinjem za pomoć...Hvala Puno :)

odes u safe mode, probaj odatle system restore, ali prije restora probaj staviti search and destroy i skenirati s nekim antivirusnim ali u safe mode-u

Zodiac1 16.12.2009. 23:24

probo još prije,našo je neku gamad i obriso al ništ koristi od toga,restore radi al nemogu vratit system jer kao nema na čeg vratit
al hvala na trudu :)

domy_os 17.12.2009. 01:20

Probaj ga pokrenuti sa instalacijskog CD-a, možda prođe...

fre@k 17.12.2009. 08:08

nzm probaj CHKDSK da nije ostecen disk, evo jedan prijatelj je imo 2000 bad sectora i slicna stvar, samo on otvori program ali odma se ugasi, moze biti stvarno svasta :D

Pomo 17.12.2009. 08:24

Lexmark e120

Jel vozi netko ovaj printer na Win7?
Ako da može neki hint kako ga upogoniti.

I jedan komentar na win7: smeće.
Razlog: ne sjećam se OS-a po kojem je trebalo toliko kopati da bi upogonio npr. wifi.
Katafakingstrofa.

EDIT: Proradio, komentar na OS stoji i dalje.

fre@k 17.12.2009. 08:36

Citiraj:

Autor Pomo (Post 1513249)
Jel vozi netko ovaj printer na Win7?
Ako da može neki hint kako ga upogoniti.

I jedan komentar na win7: smeće.
Razlog: ne sjećam se OS-a po kojem je trebalo toliko kopati da bi upogonio npr. wifi.
Katafakingstrofa.

pa wifi je najlakse da proradi ostavis stick kon istalacije, on nadje drivere i samo te pita za WEP key ako ga imas nikad lakse wifi meni uspostaviti nije bilo

http://support.lexmark.com/index?pag...D&actp=HOTTIPS

evo tu ti je link za printer, skines drivere i to je to, si probo s update-a skinuti ??

Pomo 17.12.2009. 08:41

Citiraj:

Autor fre@k (Post 1513262)
pa wifi je najlakse da proradi ostavis stick kon istalacije, on nadje drivere i samo te pita za WEP key ako ga imas nikad lakse wifi meni uspostaviti nije bilo

http://support.lexmark.com/index?pag...D&actp=HOTTIPS

evo tu ti je link za printer, skines drivere i to je to, si probo s update-a skinuti ??

Sve isprobano, sad zadnji restart proradio lexmark universal driver s njihovih stranica. Kako, j3bi me, ali neznam.
WIFI ne koristim stick, PCI kartica je, drivere nije našao, pa ukloni driver signing, pa makni watermark, pa koji kujac?
Što bi svi mi morali kupit hardwer koji je svetom vodicom poškropio Bill osobno da bi to radilo iz prve? Jesu oni normalni? Što onda imaju na te tri i pol gige devedea? Drivere? Za koga majketi?
Stavio sam AV i radi firefox sa 3 taba, 1,13Gb rama je pojelo?WTF?

fre@k 17.12.2009. 08:50

Citiraj:

Autor Pomo (Post 1513267)
Sve isprobano, sad zadnji restart proradio lexmark universal driver s njihovih stranica. Kako, j3bi me, ali neznam.
WIFI ne koristim stick, PCI kartica je, drivere nije našao, pa ukloni driver signing, pa makni watermark, pa koji kujac?
Što bi svi mi morali kupit hardwer koji je svetom vodicom poškropio Bill osobno da bi to radilo iz prve? Jesu oni normalni? Što onda imaju na te tri i pol gige devedea? Drivere? Za koga majketi?
Stavio sam AV i radi firefox sa 3 taba, 1,13Gb rama je pojelo?WTF?

BTW drivere vuce s neta s njihovih suport stranica, probaj umjesto FF staviti operu ako te nesto previse neveze za FF, meni FF jede oko 500mb s vise tabova, dok opera s unite serverom oko 220 kad sve nakeljim...drivere si mozes provjeriti na njihovim stranicama vidi ciji je proizvodjac ta tvoja kartica i nadji na netu, nemas mrezu na MBO ???

EDIT; koliko vidim pod tvoj komp imas ovu plocu
http://www.supermicro.com/products/m.../G33/C2SBA.cfm

a na njoj ima za ustekat lan

Pomo 17.12.2009. 09:17

Citiraj:

Autor fre@k (Post 1513274)
BTW drivere vuce s neta s njihovih suport stranica, probaj umjesto FF staviti operu ako te nesto previse neveze za FF, meni FF jede oko 500mb s vise tabova, dok opera s unite serverom oko 220 kad sve nakeljim...drivere si mozes provjeriti na njihovim stranicama vidi ciji je proizvodjac ta tvoja kartica i nadji na netu, nemas mrezu na MBO ???

EDIT; koliko vidim pod tvoj komp imas ovu plocu
http://www.supermicro.com/products/m.../G33/C2SBA.cfm

a na njoj ima za ustekat lan

Hmm, lijen sam vuć kroz cijeli stan kabel od lan-a?
Ma sredio sam već većinu stvari, problem je s mojim stavom.
Dakle ovako, proveo sam 2 sata za kompom da bi upogonio printer i pogasio nepotrebne servise, maknuo aero, i dobijem kujac. To nije prihvatljivo.
I dalje troši ram ko mutav, a blaženi FF kojeg se nebi ni mrtav odrekao troši 50Mb. Dakle nije on kriv. Potrošnja rama nije prihvatljiva, treba mi za druge stvari.
Dakle da rezimiramo, digneš OS, da bi sve profunkcioniralo cca 2 sata, sat vremena tweakovi, koji kujca ne pomognu, skupa s instalacijom imaš nakon cca 4 sata posla OS na koji još nisi digao niti jedan program.
Veličanstveno. M$ je stvarno nadmašio sebe :care:.
Idem se objesiti što mi je uopće palo na pamet ovo ić instalirat.

fre@k 17.12.2009. 09:22

Citiraj:

Autor Pomo (Post 1513303)
Hmm, lijen sam vuć kroz cijeli stan kabel od lan-a?
Ma sredio sam već većinu stvari, problem je s mojim stavom.
Dakle ovako, proveo sam 2 sata za kompom da bi upogonio printer i pogasio nepotrebne servise, maknuo aero, i dobijem kujac. To nije prihvatljivo.
I dalje troši ram ko mutav, a blaženi FF kojeg se nebi ni mrtav odrekao troši 50Mb. Dakle nije on kriv. Potrošnja rama nije prihvatljiva, treba mi za druge stvari.
Dakle da rezimiramo, digneš OS, da bi sve profunkcioniralo cca 2 sata, sat vremena tweakovi, koji kujca ne pomognu, skupa s instalacijom imaš nakon cca 4 sata posla OS na koji još nisi digao niti jedan program.
Veličanstveno. M$ je stvarno nadmašio sebe :care:.
Idem se objesiti što mi je uopće palo na pamet ovo ić instalirat.

ja sam jucer kod sebe stavio tek drugi puta, instlacija 15min, driveri 10-15min (nisam jos skener i printer stavio) programi nesto vise od 1h i 3min za backup ja vise nego sretan, ak si stavio x64 onda se nebi trebao ni cuditi sto ti toliko rama jede, meni cca oko 900-1,2gb

Tihomir111 17.12.2009. 10:28

mali problem kod instalacije, naime sve prođe uredno, winsi 7 se rebootaju i kad prođe pozdravna poruka i logo win7, monitor se ugasi, i ne mogu dovršiti instalaciju, a slike nema niti na DVI niti na HDMI izlazu. Grafička je 4870 1GB.

fre@k 17.12.2009. 11:36

probaj ostaviti samo jedno ukljuceno

Zodiac1 17.12.2009. 11:43

Citiraj:

Autor fre@k (Post 1513243)
nzm probaj CHKDSK da nije ostecen disk, evo jedan prijatelj je imo 2000 bad sectora i slicna stvar, samo on otvori program ali odma se ugasi, moze biti stvarno svasta :D

probo sam i to..0 bad sectors...bojim se da je jedini način format :(

fre@k 17.12.2009. 11:46

Citiraj:

Autor Zodiac1 (Post 1513434)
probo sam i to..0 bad sectors...bojim se da je jedini način format :(

preporucujem ti svijezu instalaciju i backup :D

Tihomir111 17.12.2009. 13:37

Citiraj:

Autor fre@k (Post 1513428)
probaj ostaviti samo jedno ukljuceno

ma i bilo je samo jedno uključeno pa sam išao istraživati da nema slučajno sliku na drugom izlazu. A nema je ni na jednom izlazu. Uglavnom čitao sam da se treba nekako uci u 640*480 i stavit driver za grafičku.

Zodiac1 17.12.2009. 21:23

Citiraj:

Autor fre@k (Post 1513437)
preporucujem ti svijezu instalaciju i backup :D

evo to sam i napravio..fala bogu sad sve radi ko podmazano:chears:

Gabre 18.12.2009. 00:39

ljudi, da li itko zna gdje pronać drivere za zvučnu Creative Live! 5.1, ja nisam uspio... :( a treba mi ta zvučna...
ili ako možete preporučiti neku jeftinu zvučnu a da radi pod windowsima 7.

The Comedian 18.12.2009. 01:20

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1514179)
ljudi, da li itko zna gdje pronać drivere za zvučnu Creative Live! 5.1, ja nisam uspio... :( a treba mi ta zvučna...

probaj ove

Gabre 18.12.2009. 16:20

rade, ali imam pucketanja i neke glupe zvukove ponekad... a posluzit ce...

ma kupio bih najrađe zvučnu neku noviju, ali brate preskupe su i nikakav je izbor...

alen.s 18.12.2009. 19:00

Evo da se i ja ubacim iako neznam dal je win 7 krivac.....moj problem je zamrzavanje u igrama praćeno prilično nezgodnim zvukom iz zvucnika ( dosta neugodno zujanje ) . Malo san gugla al nisam nasa nista korisno pa ako neko ima isti problem.....svaki savjet je dobrodošao . Vidim da nisam jedini al za sada nisan nasa rjesenje ;

Hi everyone,

I have a problem running MMORPG games on Windows 7, they are: warhammer online and Aion. At some point during game (could be anything between 5 minutes and hour) the game freezes and speakers start repeating annoying sound (almost always same sound).

Can you please help to understand the nature of my problem and fix it?

Hi everybody

In the past couple of days, I've experienced a new thing with my pc, I suddenly get a strange annoying sound in my speakers and the computer freezes and I can't do anything anymore, but restart or unplug...

Any idea? I have recorded the sound but I don't know who to upload it here so you can hear it...

BUT i have greater issues. After about 10+ mins of gameplay i get a freeze, and a damnd solid one at that, which makes me have to restart. I cant figure out for the life of me whats causing this, Ive even gone as far as to set my computer to defaults with no Overclocks and fiddled round in the CCC to no avail, Ive un-installed and re-installed 3 times now, each time using a different patch version, so atleast i know its not a patch issue. Anyone else ever experienced something like this before?

BTW my speakers start Squealing while the screen is frozen if that helps any, and the gameplay freezes after 10 mins (+-) reguardless of what lvl or save point is reached.

tOta 18.12.2009. 19:04

Citiraj:

Autor alen.s (Post 1514652)
Evo da se i ja ubacim iako neznam dal je win 7 krivac.....moj problem je zamrzavanje u igrama praćeno prilično nezgodnim zvukom iz zvucnika ( dosta neugodno zujanje ) . Malo san gugla al nisam nasa nista korisno pa ako neko ima isti problem.....svaki savjet je dobrodošao . Vidim da nisam jedini al za sada nisan nasa rjesenje ;

Vidi šta ti kaže WhoCrashed.

:)

fre@k 18.12.2009. 19:27

Citiraj:

Autor alen.s (Post 1514652)

Hi everyone,

I have a problem running MMORPG games on Windows 7, they are: warhammer online and Aion. At some point during game (could be anything between 5 minutes and hour) the game freezes and speakers start repeating annoying sound (almost always same sound).

Can you please help to understand the nature of my problem and fix it?

Hi everybody

In the past couple of days, I've experienced a new thing with my pc, I suddenly get a strange annoying sound in my speakers and the computer freezes and I can't do anything anymore, but restart or unplug...

Any idea? I have recorded the sound but I don't know who to upload it here so you can hear it...

BUT i have greater issues. After about 10+ mins of gameplay i get a freeze, and a damnd solid one at that, which makes me have to restart. I cant figure out for the life of me whats causing this, Ive even gone as far as to set my computer to defaults with no Overclocks and fiddled round in the CCC to no avail, Ive un-installed and re-installed 3 times now, each time using a different patch version, so atleast i know its not a patch issue. Anyone else ever experienced something like this before?

BTW my speakers start Squealing while the screen is frozen if that helps any, and the gameplay freezes after 10 mins (+-) reguardless of what lvl or save point is reached.

driveri, i meni se to dogodi s mojom HD4850, sad je izasao 9.12 nisam imo vremena instlirat ali mi se to dogadjalo s borderlandom

EDIT: ako mozes pojacaj vent na grafi da ti neprelazi preko 70C* jer meni se na oko 71C* mislim zamrznio komp pa kada ulazim u borderland stavim turbo twin accelera na 60% pa temp budu oko 65-67C* i onda mi sve radilo bez problema

alen.s 18.12.2009. 20:04

stavio sam 9.12 a grafa ne prelazi 45°c , misliš da je katalist "krivac" ? Stavio sam ovaj WhoCrashed i sad ko iz inata nece da se srusi :lol2:

EDIT ; ipak nisan mora dugo čekat ;

Crash dump directory: C:\Windows\Minidump

Crash dumps are enabled on your computer.

On Fri 18.12.2009. 19:42:36 your computer crashed
This was likely caused by the following module: atikmdag.sys
Bugcheck code: 0x116 (0x85168008, 0x8E643016, 0x0, 0x2)
Error: VIDEO_TDR_ERROR
Dump file: C:\Windows\Minidump\121809-19718-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys
product: ATI Radeon Family
company: ATI Technologies Inc.
description: ATI Radeon Kernel Mode Driver

Offtopic ; prva i zadnja atijeva grafa........

fre@k 18.12.2009. 22:02

Citiraj:

Autor alen.s (Post 1514696)
stavio sam 9.12 a grafa ne prelazi 45°c , misliš da je katalist "krivac" ? Stavio sam ovaj WhoCrashed i sad ko iz inata nece da se srusi :lol2:

EDIT ; ipak nisan mora dugo čekat ;

Crash dump directory: C:\Windows\Minidump

Crash dumps are enabled on your computer.

On Fri 18.12.2009. 19:42:36 your computer crashed
This was likely caused by the following module: atikmdag.sys
Bugcheck code: 0x116 (0x85168008, 0x8E643016, 0x0, 0x2)
Error: VIDEO_TDR_ERROR
Dump file: C:\Windows\Minidump\121809-19718-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys
product: ATI Radeon Family
company: ATI Technologies Inc.
description: ATI Radeon Kernel Mode Driver

Offtopic ; prva i zadnja atijeva grafa........

a vidi nemora biti do toga no mozda i je, probaj otici u catalysta imas opciju "AI" i stisni disabled(to ti se nalazi u catalystu pod "3D" i pise tab "AI" i lupi disabled ak nepomogne vrati nazad :goood:

win32 18.12.2009. 23:09

Isssss.....na netbooku dosla predinstalirana Win7 Starter. Rekoh ok, idem pomicati sve gluposti od Asusa koje su gore instalirane, trial verziju Office-a i ostale gluposti...i tako ja to sve slozim i kako je ovaj netbook prvenstveno za bolju polovicu koja voli imati sve lijepo poslozeno, lijepe wallpapere i tako to....i ono sok! U hebenom OS-u ne mozes promjeniti wallpaper! Pa neka mi netko kaze kako u 2010. god. wallpaper utjece na bilo kakve performanse OS-a i zasto se to ne moze promjenit...pa makar to bila i ta "Starter" verzija!?
Pa nemamo Win NT(ili koja je vec bila verzija) i 286-ice da moramo kao nekada paziti na wallpapere jer "gutaju" RAM-a!!
Sada lijepo na kanti imam Win7 Ultimate jer rade super, na jednom netbooku Ubuntu 9.10 i na ovaj novi Asus fino upravo sada idu gore Win XP + SP3.
Ovu "Starter" verziju ili kako se vec zove lagano nabijem i radije bih da je netbook dosao bez icega te da je bio jeftiniji cca 200 kn....a ne sa ovim smecem gore! :fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:44.