![]() |
Ja sam piknuo i Batmana i Just Cause 2 i sad fakat nemam vise love na kartici nadam se da sutra nece bit neka hebena igrica na popustu tipa Bioshock 2
Hvala steamu na 2 fenomenalne igre za 100 kn |
ja piknuo DRAGON AGE 2 :D skinut ce se za 15-16 dana, :D , samo pitanje dal ću tad imat love na kartici , ostalo još 10€,,,,hm...što uzet..
|
Evo danas je supreme commander 2 75% off tj. 5€
|
The Hitman Collection (svi nastavci osim Contracts) -> 7,47€ (cca 55kn)
moze i svaki naslov posebno za 2,49€ ;) jos malo pa nestalo :) |
|
E, bio sam kupio original igru Company of heroes u sophosu... Sad me zanima ako kupim tales of valor(ekspanziju) na steamu oce mi se spojit sa ovom mom igrom ili ce ostat na steam acc.? Tnx
|
probaj linkati CoH koji imas sa steam acc
ako mozes, bez frke mozes kupiti i ekspanziju, a ako nemozes, nemoj ni ekspanziju. pod linkati ne mislim napraviti shortcut u steam games folderu vec preko cd-keya aktivirat u steamu sad sam malo potrazil i vidim da nemozes. https://support.steampowered.com/kb_...7480-WUSF-3601 |
Uspio sam ga ubacit u steam i pokrenut preko njega... nisam ni znao da se moze... znaci sad mogu kupit bez beda?
|
Citiraj:
Pa jel ti napisao covjek: Citiraj:
|
Kane & Lynch serijal snižen 75%
|
aha... :D probat cu... tnx
|
Akcije im za one koji neznaju krenu od 19:00 po našem vremenu i traju 24h.
|
Imam jedan problem pa ako je netko imao slicnu situaciju neka helpa...
registrirao sam key od CoH-a u steam koji sam kupio u sophosu... Igra se downloadala i sve pet, ali mi igru prikazuje kao retail beta?! nemogu se spojit ni na jedan match ali vidim sve igre u tjeku i sve koji su online... anyone? |
Half Life 2: Episode 2 za 1,49€ :)
|
75% popusta na Command & Conquer igre
|
|
Rome: Total War - Gold za 2.5€ :)
EDIT: kupljeno, pa neka stoji. Bit će dobar za koji multiplayer tu i tamo! :) |
isusa im se najebem... kupil sam, pa su napravili cancel
i sad ima samo medieval 2: Total war eh, onda isprobat taj medieval 2 edit2: ma pisi propalo -.- |
BTW, zna li netko, iako ne spada u ovaj topic, ima li kakav pošten mod za medieval 2, nešto kao Rome Total Realism?
|
Free weekend na Monday Night Combat, udri narode :) [steam]
|
ajmo ljudi savjet , Newrwinther nights 2 Platinum , 20 € ? vrijedi li?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo ima katastrofu od grafike, sporo ko k, voice acting i atmosfera za šit 5€ moze, 20 sigurno ne:chears: |
a mass efect 2 digital deluxe , key za 120 kn? Isplati se jelda?
|
meni je me2 jedan od najboljih rpg-ova ikad. tako da se po meni itekako isplati, ako ne želis sa nekih malo jeftinijih sajtova :)
|
|
nije steam nego IGN, ali Battlefield: Bad Company 2 danas kosta samo $9.95
http://pcstore.ign.com/9268/product/...any-2-Download edit: This product is only available for purchase in the United States and Canada., ali mi se cini da je igru svjedno moguce kupiti ako se upise US adresa |
New Release - Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition
Citiraj:
|
Citiraj:
O da! :) Kupujem samo tako kupujem. :) Tnx na infou. ;) edit: Kupljeno. Skida se. :) Prešao sam prije nwn 2 ali ekspanzije nisam. Nadam se da negdje imam bekapiranog lika. |
Gothic 3 enhanched edition , 2.5 € ! Ak se to ne isplati , ne znam kaj se isplati!
|
|
Citiraj:
Vražji steam i njegove akcije :D |
Citiraj:
|
Lead And Gold vikend - besplatno do ponedjeljka, a cijena spuštena na 2.25 eura.
|
Taj Lead and Gold stvarno nije tak loša igra za zaigrati pola sata.
2€ je džabe :) |
Meni nije sjela, igrao sam je onaj tjedan prije izlaska (bila je isto free), ali nema mi ono nečeg što bi me zadržalo :(
Možda su što popravili, vidjet ću, stavit ću skidat... |
nije steam ali je CD KEY HOUSE , Stalker Call of Prypat , 3.8 € , za one koji ga nemaju :)
|
Hvala, kupio :)
EDIT: Došlo :) |
ja čekam na verifikaciju na tom CD KEY HOUSE od 12h..u čem je kvaka 22? Registriram se , platim visa debitnom , oni pošalju mail za provjeru broja telefona , ja potvrdim , i kaj sad..je prva kupovina mi je ..
|
Meni je pisalo da verificiraju nešto (jer iz nekog razloga uplata nije izvršena automatski), i kroz par sati je došao mail.
Plaćao sam PayPalom, također prva kupovina tamo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:08. |