![]()  | 

Ja sam piknuo i Batmana i Just Cause 2 i sad fakat nemam vise love na kartici nadam se da sutra nece bit neka hebena igrica na popustu tipa Bioshock 2 
	Hvala steamu na 2 fenomenalne igre za 100 kn  | 

ja piknuo DRAGON AGE 2 :D skinut ce se za 15-16 dana, :D , samo pitanje dal ću tad imat love na kartici , ostalo još 10€,,,,hm...što uzet.. 
	 | 

Evo danas je supreme commander 2 75% off tj. 5€ 
	 | 

The Hitman Collection (svi nastavci osim Contracts) -> 7,47€ (cca 55kn) 
	moze i svaki naslov posebno za 2,49€ ;) jos malo pa nestalo :)  | 

| 

E, bio sam kupio original igru Company of heroes u sophosu... Sad me zanima ako kupim tales of valor(ekspanziju) na steamu oce mi se spojit sa ovom mom igrom ili ce ostat na steam acc.? Tnx 
	 | 

probaj linkati CoH koji imas sa steam acc 
	ako mozes, bez frke mozes kupiti i ekspanziju, a ako nemozes, nemoj ni ekspanziju. pod linkati ne mislim napraviti shortcut u steam games folderu vec preko cd-keya aktivirat u steamu sad sam malo potrazil i vidim da nemozes. https://support.steampowered.com/kb_...7480-WUSF-3601  | 

Uspio sam ga ubacit u steam i pokrenut preko njega... nisam ni znao da se moze... znaci sad mogu kupit bez beda? 
	 | 

Citiraj: 

Pa jel ti napisao covjek: Citiraj: 

| 

Kane & Lynch serijal snižen 75% 
	 | 

aha... :D probat cu... tnx 
	 | 

Akcije im za one koji neznaju krenu od 19:00 po našem vremenu i traju 24h. 
	 | 

Imam jedan problem pa ako je netko imao slicnu situaciju neka helpa... 
	registrirao sam key od CoH-a u steam koji sam kupio u sophosu... Igra se downloadala i sve pet, ali mi igru prikazuje kao retail beta?! nemogu se spojit ni na jedan match ali vidim sve igre u tjeku i sve koji su online... anyone?  | 

Half Life 2: Episode 2 za 1,49€ :) 
	 | 

75% popusta na Command & Conquer igre 
	 | 

| 

Rome: Total War - Gold za 2.5€ :) 
	EDIT: kupljeno, pa neka stoji. Bit će dobar za koji multiplayer tu i tamo! :)  | 

isusa im se najebem... kupil sam, pa su napravili cancel 
	i sad ima samo medieval 2: Total war eh, onda isprobat taj medieval 2 edit2: ma pisi propalo -.-  | 

BTW, zna li netko, iako ne spada u ovaj topic, ima li kakav pošten mod za medieval 2, nešto kao Rome Total Realism? 
	 | 

Free weekend na Monday Night Combat, udri narode :) [steam] 
	 | 

ajmo ljudi savjet , Newrwinther nights 2 Platinum , 20 € ? vrijedi li? 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Ovo ima katastrofu od grafike, sporo ko k, voice acting i atmosfera za šit 5€ moze, 20 sigurno ne:chears:  | 

a mass efect 2 digital deluxe , key za 120 kn? Isplati se jelda? 
	 | 

meni je me2 jedan od najboljih rpg-ova ikad. tako da se po meni itekako isplati, ako ne želis sa nekih malo jeftinijih sajtova :) 
	 | 

| 

nije steam nego IGN, ali Battlefield: Bad Company 2 danas kosta samo $9.95 
	http://pcstore.ign.com/9268/product/...any-2-Download edit: This product is only available for purchase in the United States and Canada., ali mi se cini da je igru svjedno moguce kupiti ako se upise US adresa  | 

New Release - Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

O da! :) Kupujem samo tako kupujem. :) Tnx na infou. ;) edit: Kupljeno. Skida se. :) Prešao sam prije nwn 2 ali ekspanzije nisam. Nadam se da negdje imam bekapiranog lika.  | 

Gothic 3 enhanched edition , 2.5 € ! Ak se to ne isplati , ne znam kaj se isplati! 
	 | 

| 

Citiraj: 

Vražji steam i njegove akcije :D  | 

Citiraj: 

| 

Lead And Gold vikend - besplatno do ponedjeljka, a cijena spuštena na 2.25 eura. 
	 | 

Taj Lead and Gold stvarno nije tak loša igra za zaigrati pola sata. 
	2€ je džabe :)  | 

Meni nije sjela, igrao sam je onaj tjedan prije izlaska (bila je isto free), ali nema mi ono nečeg što bi me zadržalo :( 
	Možda su što popravili, vidjet ću, stavit ću skidat...  | 

nije steam ali je CD KEY HOUSE , Stalker Call of Prypat , 3.8 € , za one koji ga nemaju :) 
	 | 

Hvala, kupio :) 
	EDIT: Došlo :)  | 

ja čekam na verifikaciju na tom CD KEY HOUSE od 12h..u čem je kvaka 22?  Registriram se , platim visa debitnom , oni pošalju mail za provjeru broja telefona , ja potvrdim , i kaj sad..je prva kupovina mi je .. 
	 | 

Meni je pisalo da verificiraju nešto (jer iz nekog razloga uplata nije izvršena automatski), i kroz par sati je došao mail. 
	Plaćao sam PayPalom, također prva kupovina tamo.  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |