![]() |
Powermizer nije ništa drugo već skripta koja zakuca vrijednosti na jedan nivo. neće ti nš bit ako probaš :D
|
Citiraj:
Probat cu na W7 friskom instalacijom SoC (na njemu je proba ne na CoP) pa cemo vidjeti. U XP bi bilo crk, krep :D |
probaj, ali ne vjerujem da je to do toga. prije bi rekao da grafa ili driveri imaju neke veze sa time.
a šta se toga tiče, meni je stabilnije radila ona 1.6.00 prva ruska verzija moddana sa google translatorovim prevodima :D nikada se nije skršila, osim kad želiš pričat sa Gontom nakon što si našao Flinta u Yanovu. ali to je inače bio bug u igri koji je otklonjen patchem 1.6.0.2 |
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 'Complete' Mod Announced, Clear Sky Complete Patched
Prolific S.T.A.L.K.E.R. modder Pavel 'artistpavel' Dolgov has confirmed that Call of Pripyat will receive a version of his popular 'Complete' overhaul mod compilation series. http://artistpavel.blogspot.com/2010...-complete.html Saying only "The work on the third and final entry in the Stalker Complete series has begun," Doglov doesn't reveal exactly what the mod will bring but it'll most likely follow in the footsteps of the much-praised Complete mods for S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl and Clear Sky, which delivered tweaks and bug fixes plus improved graphics, sounds, music and user interfaces while leaving their gameplay and stories intact. The announcement comes hot on the heels of the release of Clear Sky Complete version 1.1.2, a 9MB minor patch which requires v1.1.1 be installed first. |
bilo bi dobro kad bi Call of Pripyat bio malo više zeleniji, kao SoC ili CS. ono je poprilično sve smeđe i nekakva SMB boja. nadam se da bude u complete modu se popravila grafika.
|
Probaj ovaj,mislim da mi je negdje štekalo pa sam brzo odustao.
http://stalker.filefront.com/file/SC...d_Delta;112483 ili http://www.strategyinformer.com/pc/s...mod/35681.html |
Probao. ništa posebno, samo mi se grafa jače grije. :D baš me zanima taj complete mod za Pripyat ;)
|
Ima li gdje ikakvih vijesti da li se radi stalker 2(ili 4 ako brojimo pripyat i clear sky koji su expansioni)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bili bi ludi kad ne bi iskoristili popularnost cijele serije. Sad je samo pitanje kvalitetnih nastavaka, da se ne razvodni (toga smo se nagledali sa drugim igrama) i njihove volje za raditi dalje. Dio ljudi koji su ga radili je otisao (Metro 2033) ali to nije neka prepreka za dalje |
istini na volju stalker je po meni daleko kvalitetniji i igriviji od metro-a...a ljudi su otišli gdje se veća para vrti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OK je igra za provozati novu DX11 grafičku ali nema ono nešto što STALKER kroz 3 nastavka vuće. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
CoP sam prešao bez ikakvih modova i ni jednom nisam primjetio neki veći bug koji bi utjecao na gameplay kao što je bio slučaj kod clear sky-a gdje hodam i dođem do kraja svijeta, samo crnilo, možeš hodat ali ne vidiš kamo ideš ni tko puca po tebi.
|
Clear Sky ima problema sa granicama :D meni jedini problem u CoP-u je bio što se igra znala srušiti, tj. što je puknuo Nvidia kernel driver. no to sam riješio sa NVPowermizerom i nikada više nije puklo.
|
Kad želim ići loviti sa Noahom, nestane HUD, no ne spawnam se na drugom mjestu. Ostanem tamo sa Noahom u njegovoj barci.
Igra je patchana na 1.602, problem se ponavlja. Dogurao sam dosta daleko, ne bih volio sad krenuti ispočetka. Edit: Riješeno :) |
S.T.A.L.K.E.R. 2 je službeno najavljen :)
A sad loše vijesti: - okvirni datum izlaska igre je 2012. godina - igra će biti multiplatform a ne pc ekskluziva (bye bye xray engine) |
Upravo pročitao na Bugovom forumu.Tko će to dočekat,ono što bi babe rekle:"ko živ ko mrtav".A ništa bit će red krenut ispočetka sa igranjem.Ionako sam serijal počeo sa CoP pa unazad(užas).
|
Citiraj:
|
Svi su protiv togqa da bude multi platform, još uvijek se toplo nadam da ne bude, jer će konzole sjebat i tu igru :(
|
|
Citiraj:
A moguće je, pogotovo ako će fakat ići na novi engine radi multiplatformske kompatibilnosti :( Citiraj:
Citiraj:
Ni mnogobrojni bugovi nisu umanjili čar igri, štoviše mislim da su ti bugovi i doprinijeli šarmu igre :D U svakom slučaju, ne sviđa mi se ni daleki datum ni najavljeni konzolitis. Još jedan serijal u strmoglavom padu radi profita... |
Nevjerovatno :( opet konzole pa preportavanje na PC platformu. dobit ćemo opet neki delanac ala Star Wars: The Force Unleashed i bojim se da će igra biti corridor-like... :(
no jedna pozitivna stvar za mene, sad barem znam da nebum kupoval grafičku novu do tada :D a i nadam se da će u međuvremenu na svjetlo dana izići i kakav dobar mod za Call of Pripyat, kao npr. Priboi story za SoC i sada koji će doći Lost Alpha. no 2012. je daleko. samo je sigurno da je Xray engine bye-bye :( |
Citiraj:
Modova sam već sit i nekako sam se nadao da bi na proljeće slijedeće godine mogla izaći dvica. Bez Xraya bojim se da neće biti ni yebeno dobre atmosfere iz svih stalkera do sad. Volio bih da sam u krivu,a li dosadašnja iskustva s multiplatform igrama govore drugačije... |
Citiraj:
|
Možda ako uzmu Crysisov engine i pošteno ga prerade :D
Ne znam, ne zvuči mi dobro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sudeći po najavi, datum izlaska je toliko dalek da će biti puno nagađanja dok se ne pojavi neki prvi SS ili službena informacija... |
sva 3 stalkera dosad su mi bila odlična tako da ni od ovog ne očekujem ništa manje ;)
|
Ahhh, lova sve pokrece. Konzolitis se osjeti na preogromnoj vecini igara danas, ako se ispostavi da 100% izlazi i na konzolama od nastavka ocekujem samo najgore tako da me samo moze ugodno iznenaditi.
|
Slažem se, teško je odoljeti mirisu love, i ja bi na njihovom mjestu vjerojatno slično razmišljao.
Još mi je veća šteta što će igra po najavama izaći tek za dvije godine. Komotno su iz Xraya mogli nekaj napravit za ovu zimu, još jedan expansion za SOC ne bi bio loš, mogućih motiva i smjernica je bilo napretek :D Modova sam sit, nadao sam se da će se već razviti Lost Alpha mod, ali ta priča tapka na mjestu već skoro godinu dana, a ostalo sve vrijedno pažnje sam isprobao... Izgleda da ću na zimu morat po ko zna koji put ispočetka sa SoC, CS i CoP :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
koji q više čekaju s tim :D |
Citiraj:
sve se bojim da nebi bilo kao i Black Mesa Source...vaporware. |
Skužio sam sad, ali da, opet se to previše vuče a sve mi se čini da i dezowave tim traži dlaku u jajetu...
Previše toga žele napraviti i stvar postaje nerealna... |
Citiraj:
|
Sve me strah kak bu to zgledalo-kobog bu se usred močvare pojavil mali tropski otočić sa palmicama, pješčanim plažama, plavim nebom, džunglom i mutiranim i povampirenim iranskim teroristima:D
|
A možda jednosatvno zonu premjeste na neki otok u tropima, to im je jednostavnija varijanta ako idu na Cry Engine :D
I malo leda komotno mogu ubacit :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:28. |