![]() |
istina, više se isplati uzet GT-a jer je noviji. mada su to u stvari gotovo pa isti volani. Pro/GT su inače volani koji su kompatibilni za PS2, PS3 i PC tako da ti je moja preporuka da uzmeš volane tog tipa. polovne ih se da nać i po 350, 400 kn.
|
Evo. Proradio je i moj volan. CANYON CNG-GW3. Reinstalirao sam igircu, Skinuo sam druge drivere za volan, napravio kalibraciju u Windows-ima, sve podesio i sad radi. Valjda je problem bio u driverima.
|
Evo danas mi doša Sapphire HD6870. Igran DiRT 2 na 2. monitoru (1680x1050), i sa 8800GT je išlo na High, sada kada san stavio HD diga san na Ultra i igra troka. Ono ide normalno di je manje detalja, a di je više ajme.
Driveri su zadnji sa AMD stranice, a nVidini su pobrisani Driver sweeperom. E da grafika radi na 940/1100, CPU (i5) na 4GHz, 6 GB DDR3. |
Citiraj:
6870 tf2 sam imao u svom kompu par dana na toj rezi i onda je stavio kod frenda na i5 760 i full hd monitor i nije trzalo ni u jednoj kombinaciji, a maxxao sam detalje u svim igrama, samo u metrou nisam navrtao aa i af. |
Citiraj:
|
Jesi uštekao napajanje u grafičku ?
|
Citiraj:
Naravno 2x6 pin. Grafika je prema GPU-Z programu opterećena niti 100% u igrama, temperatura je ~69°C, ventialtor ~1000 RPM. Ništa nije ono da se prigrijava ili nešto, a igre opet lagano lagaju povremeno. :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |