![]() |
Citiraj:
|
Pogledaj samo koliko ih ima sad na križanju Savske i Vukovarske. Murja ih je fino pobacala van iz dvorišta kad grade nekog vraga opet. Samo Polo i Golf
|
za zadani buget focus i gotovo, dobro lezanje, dobri motori i neizostavni hrvatski must be - svabooooo
inace bi ti kao Captain Slow (top gear anyone??)preporucio daciu sandero, mekano za po gradu, jeftino za odrzavati i garancija bar 3 godine vjerovatno.... o.t.: kad citam ovo o golfu, odmah me meka stolica uhvati, da ne kazem proljev:))))) |
Upravo tako, zašto razglabati o 100+ ks modelima kad ni približno ne ulaze u zadani cjenovni okvir u kompaktnoj klasi.
|
Ja bih preporucio da pogledate Hondu Jazz, stari model, prodaje se po cijeni 89900kn. Ima svu opremu koja treba, vrlo je ugodan, ima dobar motor, zivahan je s obzirom na konjazu (1.4 88ks), praktican, pogotovo dizanje straznjih sjedala, nakon kojeg se dobije ogroman prostor. Ovaj auto definitivno vrijedi svake lipe, a ima vise mjesta cak i od nekih automobila kompaktne klase...a da ne govorim o tome koliko dobro drze cijenu na tržištu. Od automobila do 100tk, ovo je definitivno moj broj 1.
|
Do 100tk kn? Crna Octavia Classic,dizel po cijeni benzinca. Ako akcija još traje. Napisao sam ovo,pa evo opet,pošto vidim da se razbacujemo,a Octavia je vrhunski automobil za današnju cijenu. Mislim na posljednji Classic model, prije nove. TDi 90ks se uzme,i traje cijelu vječnost uz pristojne troškove održavanja.
|
http://www.vecernji.hr/newsroom/econ...F79BF0F425DC.1
Čekat još malo, akoo ne žele propast spustit će cijene, moraju... |
eno imaš i Fiat Bravo novi za 94900.. odlična kupnja, daju puno garancije, a auto je generacijski noviji od Focusa koji se vuče već godinama ista linija...
|
Citiraj:
|
Ma Bravo i Grande punto su nebo i zemlja,prvo nisu ista klasa,a drugo bravo je kvalitetniji,to znam iz prve ruke. Vrijedi 3,4 000 eura više,sigurno.:chears:
Ta akcija se odnosi uz otkup vašeg rabljenog vozila,cijena brava nema ispod 115k. Tako da su spustili taman 3 000 eura koliko bi dobili max max za rabljeno. http://www.fiat.hr/fiat/news.php?id=...psadrzaja_id=2 Skup auto,nema šta,al je predivan. |
ma nek je i 100 klasa bolji, ali care 72k kn za grande punto je stvarno fer cifra... nisam upoznat detaljno sa modelom, par ljudi oko mene ga ima i nisam čuo nikakve zamjerke.
|
cijena je stvarno mrak... odrzavnje je isto podnosljivo.... za po gradu mila majka...
|
Citiraj:
|
pa ebemu, onda ga ne bi reklamirali ko novi auto... i to na tv-u.. ne vjerujem da su baš takvi muljatori... a nije baš da ne moš skužit vožen auto... eno opet slušam reklamu za focus.. :D sad je nekakav X model za manje od 90000kn čini mi se..
|
Bi bi, i po novinama isto :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo što piše ispod zvjezdice na dnu: Citiraj:
A šta je to točno testni model? Citiraj:
Citiraj:
|
Koji mufljuzi...
|
jos mi je bilo cudno da je tako jeftin. A gle vozis 2 godine dok ima garanciju pa prodas :)
|
Da, ali za koje pare?
|
za jedno 55 k bi iso bez beda. Ak netko imas malo visu placu od prosjecne nije mu bed izdvojiti svake godine soma, dva eura sastrane i svake 2 godine mjenja auto (em dobiva na sigurnosti , i fora je mjenjati, ali naravno ovo vrijedi sam za neku low - srednju klasu :) )
|
Efo honde imaju popust 21% i mnoge pogodnosti (kaj god to bilo) za prvih 50 kupaca, moglo bi se upecat nekaj dobrog :)
http://www.net.hr/auti/page/2009/02/03/0131006.html |
Kupi Kiu i bok. Nudi najviše za te pare.
Inače, ako se ima vremena i volje uvijek se može ubost nekog super polovnjaka. |
Citiraj:
ponuda je dobra svejedno. fiat fu sa tim testnim vozilima... nemreš vjerovat. |
Čisto mazanje očiju, nikakav popust nije. Gledam Civic 4V cijena ista kao i prije "akcije". Seru naveliko.
|
da se malo opet u bacim u temu...
prodao sam audi-a skupio pare i išal nekaj kupit. Prošetuckal sam se malo po salonima da vidim kaj se od novih nudi i nisam se na niš mogal odlučit.... Nakraju sam kupil passata starog ~ 4 godine. (Znal sam od koga kupujem kak je održavan auto itd...) Za manje od 100 000kn dobil sam poslovnu limuzinu s brdom opreme i perverzijama koje se nebu niko sjetil nabrojat. Od kupnje natukal sam 4000 km i zasad je sve u najboljem redu.... :) |
to je posao :goood:
|
key part :
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim ja znam kako ja vozim te aute, a mogu si mislit sto im stvarno pacijenti rade :D Pogotovo ''novinari''. Vozio sam se par puta sa njima kad su radili test za neki casopis. Zalim covjeka koji je taj auto poslije kupio (zapravo ko mu kriv :p) :D |
|
Evo kia pro ceed pojeftinila jos 8k kn...
http://www.kia.hr/ |
ma onako cisto informativno, jesi ti na kraju kupio neki auto, malo sam se pogubio u ovom svom ot?
|
Ma vjerovatno se opametio pa je išao potražit savjet na nekom drugom forumu...
:) |
cek cek, sta zelis reci da na ovom forumu nemoze dobiti dobar savijet za jeftin i kvalitetan gradski auto???!!!! cccccc, pa vidis da svi znaju da hebes auto ispod 150 konja pogotovo u ovoj klasi, to i ovi 16-sto godisnjaci znaju ccccc:nono::D
|
ova kija leather sport 1.6 za 120k kn je onak... pro za te pare, još i garancija, a ak nekome ne treba toliko opreme, model ispod je 100k sa 1.6
fine cifre imho. |
baš sam neki dan bio u mandiju pa se zaletio pogledat kaj to ima u Kiji
ProCeed 1.4 LX Fresh za 93k kn je fina ponuda ak hoćeš i alu felge imaš LXCity za 96k btw kaj mislite o Suzuki SX4 nisu baš skupi jedino me iritira maaali prtljažnik |
To je manji auto, eto, to je moje mišljenje, a i činjenica...
Rađe ceed, pa i pro, ako nekom nisu ni potrebna stražnja vrata još i bolje :) |
znam da je manji auto, pitam o mišljenjima/iskustvima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51. |