![]() |
Vidim da se opet posta po danu. Koje ste mi vi noćne ptice. :rolleyes:
|
Od sutra skola :(.
Od sutra se svaki dan dizem u 6h ujutro :(. Od sutra me nema na netu poslije ponoci :(. :D |
Barem ćeš vikendom moći biti iza ponoći.
|
Meni škola počne tek 1.1. 2005 . jer mi se onda mozak vrača sa godišnjeg , a možda se i produži jer uvek uz put zastane :)
|
Evo i ja sam večeras imao problema sa spajanjem na Carnet. Sad je sve OK. Eto nekima je počela škola, a meni je gotov odmor, ali pošto sam "insomniac" javljat ću se i dalje u kasne sate. :D
|
slatke muke
uzeti g800GT i ostati na 1900+ palamino i EPOX KRAI (VIA KT600)
ili uzeti a64 (npr. 3000+ ili 3200+) sa matičnom i 5900XT 1. kombinacija je bed jer će mi trebati bar 6 mjeseci da uzmem novi CPU,MBO i cooler,a dotada će PCIe i SLI biti u igri 2. kombinacija je bed jer će kroz 6 mjeseci s939 biti u igri (u ovoj varijanti mi nije toliki bed za grafulju) ....pa kome se nespava nek izrazi mišljenje :beer: |
Preporuka: uzeti samo grafičku i iza nove godine kupiti AMD 64.
|
vidjeti ću još što black dragon kaže za MBO....ali i meni se nekako čini da ću ipak ići na 6800GT....valjda će biti kvalitetnih nforce4 s939 ploča sa AGP utorom :rolleyes:
|
popiydio sam, do sad sam slagao komp :)
ne svoj :D uglavnom, bio je kod bratica, pa su on i buraz ustanovili da ne radi ili maticna ili procesor ili oboje posto nisu imali nijednog amd-a tamo (buuuuuuuuu) :) i kazu mi da su isprobali sve komponente i da sve radi, dofuram ja komp doma, ispusem ga kompresorom, podmazem ventove, i stavim proc u burazov komp (ne, ne bojim se da bi mogao syebat svoj, samo se moj kuler jako tesko skida :rolleyes: ), i kad ono, radi, a nista, velim ja maticna je, uzmem staru Epox 8KTA3L, KT133A chipset, stavim proc, ram, graficku, ustekam svoje napajenje, radi... idem sad to slozit u kuciste, slozim sve, spojim, upalim, ventovi se zavrte, ali to je sve. Vadim dio po dio, i na kraju, kad je modem u kompu, ne zeli bootat uopce.. A tako dakle kazem, stavim burazov modem, radi, ostavim ga unutra, slozim sve, jos treba windowse instalirat, i jos sam probao, i ploca radi, kao i 256 DDR-a na njoj, koje sad bome ne vracam unutra :)) a jos ce i past neka lova za "popravak" weee |
Vidi se da je počela škola. Samo je Mental tu.
|
Citiraj:
no sad ću i ja jer se moram dići u 10h :rolleyes: :fuming: |
Blago tebi. Ja se dižem u 8.:( Zašto sam morao igrati Thief ovako kasno:grrr:
|
Ciao! Segnalando per il turno di notte,:D (Hello! Reporting for night shift)
|
Nešto je malo noćnih ptica:D
|
ima nas:D
|
jutro, malo mi se oduzio popodnevni nap =)
|
Reporting for duty:) Upravo sam pogledao Mystic river. Sad malo pregledavam forume.
|
Kvragu moram se dizat u 9 a ja jos bauljam forumom...neizlječivo
|
Izgleda da se ekipa skuplja iza 3h:D Ja neću dugo jer se moram ustat rano u 8h:)
|
Nakon kaj sam pregledao sve strane forume, malo pogledao tu idem polako krmiti.
|
Idem i ja.Ups, skoro je 4h. Laku noć.
|
i meni se omaklo koji sat ma neka petak je...
a ja sam na dobrom putu da zasluzim titulu insomničara:) |
evo da se i ja javim....
:smoke: |
Evo imaen dasie javim jerobot sadasa, m sorso it garadsa i jebiga nemgiug naciu sat al nemojte oiut jga gvotku sa vcrvenom naranči evo usi prve ruiuhke nevalja ,. biuja frendo vraopššćećšt fA M N PA SE MA LO9S KOĆNICE OTPUSTILE , Ajte živli. Evo slu a+p č se red hot časćčjg su peppesra pas je kaktak dobr o,
|
A NE!!!!!
Citiraj:
|
Joj otkad nisam bio budan u ovo doba. :clap:
|
Re: A NE!!!!!
Citiraj:
a ne a ne a ne kaver bufa le budaleštinre =??? nema ki nikak k k budalštim a a jasa m konsata t ie am da nevvalja otii 'pitt votku sa crveni m nrančiamm . korisna informacuja nema ptšto št o što !!! Ajd živi ti mental legen fo legen ig legendo !!!!! Vidimo se sutae R ake me ne bannau uhj bannaj u banau nbanaju z bannaju!!!#$ |
ohoh podpredsjednik nam se udostojio pojaviti nakon 22h :D :p
@vudu2 je banana je ta crvena naranča čak i bez votke...al banana bu i sutra legendo :D daj mi broj moba da te zbudim u 7 ujutro i pustim nešto za razbuđivanje...nešto što se vrti na bar 180 BPM :D TK-CHK-TK |
Oš da ti ja dam njegov broj moba pa da mu poželiš "Dobro jutro"?:p
|
jooj kaki ba nanan na , man e nema više bannanne u kuči ????!!!. Sam o kručške i breke breskve !! Valjda to valj a i men ibuti bolje,
EEE danas popišo celu kutuij u ka kis strike lackuie strike a , a inače nepuši i alergičan naduhan , (skoro umro od jelcovog naoajanja koje kupio) . Samo da kačem : dobar dobar. Ak puši to pušiii !! prava cigareta""!!! Nwma šta!!! Bolja od onih socijala cigara """!!! I šta kaže , banane ujutaroi bro fo dobre aaaaa?' |
Citiraj:
Ti bi o ndma me ne budiaj aa?? E ee ee Kakvp o dobro jutra0 ??? Ja s enebudim prije12nemašanseniako ak nekog baž zanima vroj eoga 098828121 098939141r 0989281121 raj pravi :burn: :burn: :mad: ;) :) :( :p :eek: :argue: :gringo: :rambo: |
ma to su one BAN banane...znaš pokupiš BAN i onda banana :D
e ajde reci : "Koka Kola smeđe boje" na šatrovački :D |
WTF?:confused: :confused: :confused:
Na čemu ste vi ljudi, šta se to miješa sa Lucky Strikeom?:D |
Emissary, vidim Voodoo u sigu, pa, zanima me oćeš ju za jednu ASUS V3400 TNT1 16mb, VIVO??
|
Citiraj:
Vidim da si već back on the track:beer: |
Pa mijenjati.....skupljao bi vuduice pa moram od nekuda početi.
|
A jel dobra ta tvoja - mora mi izgurat CS na 800×600 dok ne kupim novi komp.
Jel tražiš nadoplatu,obe su prilično spore za današnje pojmove, a uostalom tebi bi moja Voodooica imala veliku sentimentalnu vrijednost. Daj odvrti kakav bench i napiši uvjete pa ću razmislit-je da je kartica užasna al mi je prirasla srcu u ovih 6-7 godina |
A je li ima TV-out? Mislim ako je VIVO onda je valjda i TV-out?:confused:
|
Citiraj:
|
Ma znam ja dobro šta znači kratica VIVO al nisam znao da to podrazumijeva TV-out.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |