![]() |
Citiraj:
btw. ja ću je najvjerojatnije prodavati za nekih mjesec dana... |
Citiraj:
Btw. ako moze jos koji prijedlog za maticne. Hvala |
ne vidim u cemu je problem, bilo koja asus/gigabyte ploca sa P45 chipsetom sa cijenom oko 1000kn ce biti dobra
|
Kveščn
Koju ploču uzet u slijedećem dućanu; http://tinyurl.com/3okmsg Oko 500 kn, i da mogu u nju ubost LGA775 Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz proc koji sad imam. |
eto, i mene bi zanimalo, P45 ili X48 DFI lanparty ili je neki drugi brand bolji po necemu??
ako vec ne DFI, šta da i zašto dfi ne... THX |
ako planiraš vrtit CF i stalo ti je do toga da obe grafe delaju na x16 onda uzmi X38/X48
ako ti treba za normalnu uporabu P35/P45 su sasvim dovoljni za bilo koga |
Citiraj:
imas jednu asusovu sa p965 chipsetom i jednu nesto skuplju gigabajticu sa p35 chipsetom imas i 2 matx sa integirranom grafikom obe ce dobro radit, podrzavaju sve danasnje procesore p35 se uglavnom nesto blje kloka ostalo je stvar opreme na ploci i osobnog izbora |
Citiraj:
|
Aj ovak predložite mi neku SLI ploču za kupiti, novčano nisam ograničen (polovnu bi kupio ako bi našao) ali opet da neide preko nekih 800 kn (polovna).
Stavite i neke jeftinije modele, ako ih ima. Nek bude solidna za OC, ali da nije baš poznata po nekim klanjima sa drugim komponentama. |
Prpavi je prodavao Fatal1ty abit FP-IN9 SLI(nForce 650i) za 400kn, ako se ne varam...baci oko na trznicu ;)
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119580 http://www.abit.com.tw/upload/produc...li_top_140.jpg |
E da, vidio sam tu sto je na prodaju (redovan sam na tržnici :D). Čitao reviewe, malo me obeshrabrilo to sto je stariji čipset (650?)
A i zaboravio sam reći da bi bilo poželjno (mada nije uvijet) da je PCI-E 2x16x (jbg, znam to je sad zanovijetanje al kad već kupujem nek bude i za ubuduće kombinacije) A sad, koliko je ta ploča dobra? reviewi ju baš nisu mazili :/ |
dobra je upravo koliko i review-i :D
loš chipset a ni ploča nije baš nekaj IMHO nema baš dobre ploče za Intela sa nV čipom, također ako hoćeš 32 stazice gledaj 680 čip ili novije. radije odustani od SLI-a |
prilično početničko pitanje zbog nedostatka vremena kopanja po informacijama:
razlika između x48 i p45 čipseta? što se tiče overclocka... te može mi netko reći koji su množitelji procesora E7200 i E8200... Hvala |
Usporedba specifikacija sa službene stranice...
|
Citiraj:
|
Gledam Maximus II Formulu vec duže vrijeme, da li se isplati kupovat jel ju mogu dobit za manje od 200€ uz Njemačke, ili nesta drugo da gledam.
|
Pa uzmi je, najbolja DDR2 ploča.
|
što mislite o Gigabyte EP45-DS5? i X38-DS5?
|
Ti se još boriš s pločom :D Uzmi P45.
|
da :D, ma naručio sam Abit IX38 quad GT u Hardveraju, ali kaže Darko da su mu dobavljači rekli da je neće biti još 2-3 tjedna, pretpostavljam da više uopće neće naručivati Abit zbog zatvaranja proizvodnje MBO...
|
Imaš i Asus P5Q Deuxe, baš mi se sviđa u zadnje vrijeme, cijena je slična kao u gore navedenih, s Wolfom odlično dela
|
evo, jel me možete nagovoriti zašto da uzmem EP45-DS5, a ne Ex38-DS4 ? :D razlika je 200kn (EX38 je jeftinija), danas odlučujem
|
Pogledaj askijev "moj komp" tamo imaš "recenziju" EX38-DS4. :D
|
Citiraj:
hmm, u igri su Asus P5Q pro (1000kn) i EP45-DS5 (1300kn) danas navečer odlučujem, izguglam probleme jedne i druge pa vidim... naravno ako tko ima kakav savjet neka samo kaže |
Asus P5Q Deluxe, 1300kn, odlična ploča.
|
Citiraj:
Imam ju i odlicna je. Opcija u biosu ko u prici. @Razer: Kaj je s onim reviewom? Nije još gotovo? |
Citiraj:
nego, Buger, uzmi ili ASUS P5Q-E ili Pro. nećes se zaje. BIOS je jako user-friendly. ja sam bio uzeo E verziju, nisam siguran jel pro ima solid state kondenzatore. no bilo kako bilo, svejedno koju od te dve zgrabis. |
Nije ni Biostar TPower loš izbor ako gledaš P45
|
Citiraj:
Citiraj:
ma sad sam u školi i sve mi se više čini da ću uzeti Asus p5q pro... |
Citiraj:
|
i pro i deluxe imaju polymer japanske kondenzatore ako kome šta znači, premium ima solid kondenzatore
EDIT: nije da bi vam baš znao reći koja je razlika, mislim da su to sve isti samo se reklamiraju drugačije na premium |
Citiraj:
|
evo ja ipak naručio EP45-DS5 :D
hvala svima na pomoći, moralnoj podršci i savjetima, vidjet ćemo sljedeći tjedan što će biti :) |
Citiraj:
|
Zanima me što mislite o ploči Gigabyte EP45-extreme ?
Ovdje je najjeftinija... |
mislimo da je jako dobra i seksi
|
ja rade bi isao na dfi, asus ili abit od tih ploca iznad 1500kn
|
Kakav GB za 1500kn. :stoopid:
Tu je čak izgubio i glavni adut,a to je relativno povoljna cijena.Za te pare osobno nebi pristao na ništa manje od DFi ploče neke,ali i Asus i Abit su fest kvalitetni. Vjerojatno je i ovo dobra ploča,vjerojatno su PWM konačno sredili,ali znate onu-vuk dlaku mijenja... |
Zasad DFI a ni Abit (koji neće ni imati) nemaju ništa u višem razredu, čeka se LP UT P45 T2R/T3R :)
IMHO, ova GB-ica je dobra ploča. No za kojih dva tjedna bude i recenzija na PCE-u EP45(-T) Extreme ploče, pa ćemo vidjeti što ima za reći ;) |
taj gigabajt ide 700+ fsb :smoke:
ima i ddr3 verzija za 2000kn prestigo me sekač |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:46. |