![]() |
Citiraj:
|
Imaš i od mene pivkana... :)
Daj ti meni reci je li imaš ovako nešto "na lageru" i po kojoj cijeni: http://www.raidsonic.de/en/pages/pro..._objectID=4388 Hvala. :) |
Već vidim dostavu u Slavoniju onako usput kad već obilaziš rodbinu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo sidje s autoceste - SB/Djakovo/Osijek, ali vec za Baranju bi se moglo nac nesto :zdero: |
|
Konacno jedan pametni shop, nadam se da ces stici raditi od svih ovih pitanja "Hoces li i kad ces .... " Da se i ja pridruzim njima :D
Mene zanima ovo i po kojoj cijeni ? Ako ces moci nabaviti imas odmah kupca Pridruzujem se svim dobrim zeljama za tvoj shop i zelim ti puno srece i zivaca u borbi sa birokracijom i gulikozama koji hoce svoje a tebi sto i ako sto ostane Samo ti stavi stranicu da pocnemo sa narudzbama |
Hoće to konačno proraditi?
|
Citiraj:
|
Bubba da li dobijaš mailove za nove postove na ovom threadu? Samo je bilo pitanje vremena kad će netko puknuti nakon 434 posta.
|
Pa ono, Bubba je u pravu... ljudi kao da si misle da ce Beshtija rec "ma znas kaj, zajebi ti kaj ja nemam jos sve rijeseno, kaj nije jos sve spremno, ali kad su ovi na PCE-u tak nestprljivi budem jos otvorio iako stvar nije rijesena do kraja..." ... ili jos bolje mozda bude poslao mail HR Vladi, svojim cijenjenim dobavljacima i ostalima "ekipa na PCE forumu mi je malo nestrpljiva vec, ajmo ubrzat stvar...", a oni budu svi rekli "E pad kad je tak, ak je za ekipicu koja je nestrpljiva sa PCE-a onda bumo sve ubrzali... "
Ako Beshtija nista ne pise, naravno da on nista ne radi... dapace on sjedi negdje u birtiji i prica sa frendovima "pa dobro kad ce vise ta 12. epizoda druge sezone Heroes-a... kaj mislis da posaljemo jos koji mail na www.tv.com zahtjevajuci tu epizodu?", i sve dok mu neko tu ne napise "pa dobro kad ce to vise" on se ne prima posla. |
A kad budu,bude nema zurbe!
Ovo bi mogli uvalit pod stiky da se zna da imamo vlastiti web shop. |
Da stvarno kad će više ti Heroji? Beshtyja? Ajd barem je South Park krenio a i BSG će uskoro. Možda i neki novi onlajn šop u Hrvata proradi :D
Sad ozbiljno, pustite čovjeka neka radi. Imao je više nego dovoljno strpljenja do sada, pokažite ga i vi malo. Toliko ga gnjavite a kad krene shop onda ćemo baš vidjeti koliko će vas koji ste gnjavili zaista i kupovati to što ste tražili. Čini mi se da neki očekuju egzotične i obične stvari po niskoj cijeni. |
Predlažem ekipici da se premjesti na BSG forum, pa da malo tamo požure izlazak 4-te sezone.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Da se razumijemo, boli me cuna i uopce me ne interesira snosaj na potezu PcE -> sef "novog onlajn shopa u Hrvata" (FWIW, ako i nije dobio "dozvolu" da se reklamira, kao sto pise u PravilimaSvetosavljaIOphodjenjaNaPiSiEkspertu, koja je jedini legitimni nacin da se nesto "reklamira" ovdje, covjek je maksimalno korektan i daje nekim anonimnim mufljuzima 5% s foruma popusta a od sto glasa, ako njih troje dodje u ducan kupiti nesto...), no eto, samo kao indikativna notica... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sorry Beshtya nisam odolio, ovaj thread već počinje biti smiješan sa pitanjima. |
Citiraj:
baš to-popust će biti proporcionalan vremenu provedenom na forumu (znači tko je član 5 godina ima 5%, tko je član 1 godinu 1% a sve ispod su 0,.... nešto postoci :D |
Ajd ne pricaj neg otvaraj:D
Pretpostavljam da neces imat potenciometre za oko 150-200kn? |
Sve je to ok i super, divno, krasno, ali kak buš ti to kontroliro kolko je tko i tko je koja osoba? :stoopid:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OVO JE BILA ŠALA...kui'š? |
Ma sretno tebi sa shopom i samo ti polako i provjeri da sve bude tip-top kad bude otvorenje... :respekt:
|
Ok ok, sry :D
Nemoj se odma ljutiti, pa neću dobit popust :D Btw. ja sam na pola puta izmedju bregane i smba :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:06. |