![]() |
Kikali su me a nisam se mogo spojit na GRID...
A oke. |
Citiraj:
Do fulla se morate strpit malo :D ( imam druge izdatke :kafa: ) :chears: Edit: Također molim sljedeće osobe da mi se jave na PM da bi ustanovili koji joj je točno nick na PCE forumu. Lazarus Ledd; GhostZXY; Shadowfax; King Saban; RSH |
Decki pretpostavljam da se nemre igrat online s demo-om jelda??
|
Može se, ali pitanje je jel ima koga da još igra demo tak da možda nećeš naći protivnike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://max.tportal.hr/subPage.aspx?v...1&categoryId=1 |
Citiraj:
Ne kenjaj sad, sam si rekao na msn-u... Citiram: "...Ne vidim sesiju...", "...Ne mogu ući...". |
evo napokon sam i ja nabavio full igru.
kada cemo MP zaigrati svi zajedno?? |
Ajde ljudovi kad cemo nabaciti ?
|
kolko novih opcija ima u grid full...
ajde recite kada cemo igrati.. |
Ajde vi radije malo odigrajte pokoju online i malo počnite karijeru, da ne bi bilo vajnanja da nemate sve aute na odabir i da ne znate staze.
|
Jebena vista.. morat cu ju maknit da bi se mogao normalno spojit na hamachie
|
Citiraj:
"...sjebano nešt..." "...dok neo-st dođe..." "...onda budemo probali..." |
Citiraj:
|
Pa spojim se normalno ali mi ne nalazi session..
|
e da htio sam reci da GRID je napravio tj uspio sve ono sto Dirt nije uspio... ahh trebao je Dirt tako dobar da ga nisu malo zeznuli...
ja cu vam se kasnije prikljucit u Online igranju sad su mi ispiti na faksu tako da ne stignem bas puno da se igram a i kad se igram to je iza 2hrs :) |
Citiraj:
moja verzija hamačija je 1025, probat ću stavit stariji 1011 iako sam ga na Visti imao i isto sranje :( |
Citiraj:
|
Ako je jedan Hamachi premium i on hosta, dal ostali moraju bit premium ili mogu bit obicni da bi bilo vise od 16 ljudi?
|
Ja sutra budem uhvatil malo vremena i proštudiral zakaj taj Hamajči (1.0.1.1) ne radi na Visti x64. I meni zadnja verzija radi al ne pronalazi sesije. Ma mora biti neka caka da 1.0.1.1 proradi i namjeravam je najti.
|
Citiraj:
Ovak napravi. Pokreni command prompt kao administrator i unutra upišeš: bcdedit.exe /set TESTSIGNING OFF Trebalo bi ti napisati: operation completed successfully. Nakon tog restartaš i ako je sve u redu trebao bi na desktopu imat Test Mode watermarkove u sva 4 ugla i na vrhu verziju Viste. To ti je jedini način da ti to proradi. Ukoliko želiš opet uključiti driver enforcement i riješiti se watermarkova, napraviš istu stvar samo koristiš naredbu ON. Jedino s time 1.0.1.1 radi, a vjerojatno je i jedini način da igraš Grid preko Hamachija na Visti x64 |
Citiraj:
|
Napravljena nova mreza pod nazivom: pcekspert_grid2
password: pcekspert 2 mjesta su trenutno zauzeta, a to je moje i još jedno moje koje sam rezervirao za Neo-St -a, pošto njega svi vide, tako dok on napravi mogu igrati ljudi iz jedne i druge mreže. Molim Vas da se ne spajate u 2. mrežu ako ste već u 1., jer onda 2. ne bi imala smisla. |
Citiraj:
Zadnja dva dana nisam igrao zbog nekih obaveza, sutra je treći, nadam se da me nećete izbaciti :banana: |
e i ja bih se pridruzio ali zapne na zadnjem screenu prije menija
|
Ovo je frend dns uspio napravit, i onak wtf :D
http://pce.hostili.com/images/untitled-6rn9k_thumb.jpg Prije toga 0 oštećenja i onda ovo o_O |
Citiraj:
|
lol dobar :D
|
Citiraj:
Uostalom to je uber kewl, vozit brzo :roller: Valjda je mobitel opo sa stalka pri bočnom udaru i otpo hendsfri, pa zbog toga i je fatalni sudar :D Ma ima tak blesavih situacija s tim oštečenjima da stvarno ponekad nisu jasne :stoopid: |
Citiraj:
Sila udara 0,19 G :care: Pa tom silom se moš naslonit na ogradu, ništ drugo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:23. |