![]() |
Nisam gledao, koja scena?
|
You ain't no Trekkies...
Ovako-lezbo scena između Jadzije Dax i neke pridošle doktorice. Bili su(preko trilova) muž i žena-pa se neizmjerno vole ili tako što. Uglavnom-sline jedna za drugom.Ja sam za klasiku-ako baš oće nešto prikazati-neka bude muško i žensko, a ne da muškarci ili žene sline međusobno.Misli vjerojatno na scenu poljubca, plača itd.Ovo treku nije trebalo. |
...
Citiraj:
|
A, znam, gledao to prije na SAT.1. Ma bezveze...
|
ja sam to napisal jel ste svi nesto slinili Jadzia ovo, Jadzia ono pa rekoh od ovoga bude debela rasprava kad ono muk!
|
Ma zaboravio sam gledat. Prekasno je repriza.
|
Ne znam, "degutantno".ja sam gledao epku zbog toga sto sam zapravo ocekivao nesto, neku radnju-a ne zbog toga.u svim aspektima-ovo je jedna propala i jako losa epizoda.Uistinu niste nista propustili, osim ako vam je taj "lezbo" poljubac trebao biti nesto.
|
Onda mi je drago da nisam čekao raprizu u ranim jutarnjim satima.
Jedba čekam drugi film ST-a. :p |
meni samo ni jasno kak smo vec uspjeli nadrobit 430 postova:D
|
Uskoro skidamo i Žderonje. :p
|
Hehe, da počnemo sa klopom u ST-u?:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
današnji DS9
E danas je bilo za 4/5 , ocjena nije za 5 jer nije bilo dosta akcije , ali ipak su malo pucali tu i tam , a i Quark i onaj drugi trgovac su spasili stvar.
Najbolje kad su se igrali sa torpedom i kad je ovaj drugi rekel da ih oni prodjeju . itd itd itd :) |
...
Meni je najbolje kad su onako dve epizode...
"And now the conclusion!" |
Re: ...
Citiraj:
samo kaj je HRT taj nastavak znal dati tek nakon godinu ili dve , a između nič:) |
Hehe, ono sa torpedom i "umrijet ćemo ako ne pogodimo" je bilo fora...:D
|
a to mi je bila i najbolja scena , prvo njihove dve face , a onda polako kamera na torpedo:p
|
Kao svoj 1000 post želim StarTreku da još dugo živi da se imamo oko čega raspravljat te da prestignemo Žderonje.
Svima piva. :beer: : cheers2 : hello2 : : goood : |
Resistanc is fjutal , we will have more posts than Žderonje.
They will surender :) |
Još jedan jubilej. Ice, imaš 100 poruka u najboljoj temi na forumu.
:beer: |
Kak pak si to brojil , ni vrag da si išel ručno brojiti.
Ali zato evo svima za taj jubilej jen multivitaminski sok :beer: |
Išao sam ručno prebrojit. :D Tolko još nisam skrenuo. Evo i tebi jedan vitaminski sokić : tequila :
|
O kojoj je epizodi riječ,to sa torpedom,lica?
|
To je jučerašnja epizoda , trebaš to pogledati ak bilo kak moreš , barem zbog quarka i tog djela sa torpedom :p
a današnja epizoda je isto bila dobra. Quarku ko pravom firengiju samo zarada po mozgu ide , a najbolji je bil Odo ko njemački ovčar:) |
Citiraj:
|
Onaj dio s Quarkom i torpedom je bio zakon:D
|
kaj niko nije skužio da je lik koji glumi oda glumio i onog stralnog krijumčara? tj... slobodnog poduzetnika :D
|
Citiraj:
Trebalo bi na internetu provjeriti dal je to bil isti glumac. |
Citiraj:
Čisto po očima mi se učinilo da je to Odo, ali nisam bil 100% ziher :confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:14. |