![]() |
Citiraj:
|
Moguće je da igra ima tzv fps lock iznad kojeg ne ide, ali zato tvoj hardware može dati daleko više. Upravo u zahtjenim trenucima umjesto da fps padne hardware povuče i nadoknadi odnosno zadrži približno jednak fps. Možda analogija sa jakim motorom pod haubom auta ti može bolje dočarati što mislim. Uredno voziš 50km/h ali kad zatreba ima snage povući daleko više i u vrlo kratkom vremenu. Obrati pažnju da nije samo dostizanje brzine bitno već i za koliko vrijeme će dostići tu brzinu.
Nisam gledao .ini od cod4, ali od ut3 jesam i upravo ima dva reda koji govore o ovom. Jedan se odnosi na najniži poželjni fps, a drugi na najviši. Zbog ovog drugog ako se ne promijeni fps ne ide preko 62 bez obzira na hardware. |
Dobar demo, do-bar:D
Još je bolje kaj ide u 1680x rezi sa svim detaljima fino na mojoj AIW-jedva čekam cijelu igru:) |
Pih ja jos nisam slozio svoju pilicu... :-/
Nego, ima li kakve govorancije o mogucnosti namjestanja DX-a???? (tipa u COD-u 2 DX9 ili DX7) Nigdje nisam to nasao da itko to spominje spominje.... |
dx9 only. jedino se moze rucno editirat oces shader 2.0 il 3.0 mislim
|
kako se stave shaderi 2.0?
|
neznam tocno naredbu, ako oces dodaj me na msn pa ti sendam svoj cfg sa uberlow svim izbacenim djidjama za max fps.
pusa |
mislim da je:
seta r_rendererPreference "Shader model 2.0" |
Baš isprobavam kak sad radi na Intelu.Kad mi je sve na high padne mi na 25 fps u onoj gužvi :D a u zatvorenom prostoru se popne na cca 50-60.Ćim skinem specular map,shadow,dof, onda mi je min 35-40 a u prosjeku 55-60.
Čudno mi je jedino kad pod Texture quality stavim sve low jedva imam 20 fps.Sve u svemu zadovoljan.Datum izlaska je 05.11 a to vrijedi i za Hrvatsku. |
jel ima netko sa 9800pro da je igrao demo i kako mu ide igra , na koliko fpsa?
da ne trazim svaciju konfiguraciju... tnx |
stavio sam ove shadere 2.0 i nisam bas primjetio neki boost u performansama o_0
|
OMFG, igra je predobra!:care:
Jedva cekam full release:zdero2: |
taman da potkurim novu grafu(hvala nino)
taman ce se zagrijat na odgovarajuce temperature.... malo sam se bacio u trosak pa ocekujem da ce to sljakat.... pozz svima i nadam se da se pucamo...:D |
Neovisno o rezoluciji i detaljima jel itko uspio sloziti igru da NE pada ispod 125 FPS-a??
|
Citiraj:
|
u sp nema smisla 125 jer botovi pun****c opterecuju procesor
u mp ce bit maknute djidje pa ce se vec puno lakse slozit konfig maknit texture dim i slicno pusa |
Citiraj:
|
@tomasini -mapa je bila bridge ;)
a šta se tiče dima, ja ga mrzim, ubije mi FPS-e :D a i ja vidim brdo dima, dok neki pG sa pG cfgom možda ne vidi ništa... |
Je, i Bridge ali i još jedna, pustinjska s puno vjetra i onim velikim topom kod kojeg se plentalo.
Nego, nije li tvoja 9800Pro zaslužila mirovinu? :D |
po mojem mišljenju bilokakve stvari koje utječu na performanse igre tj. daju ti prednost u odnosu na ostale je varanje! kratko i jasno
|
Citiraj:
netko ima ovo http://www.killernic.com/ i on znači vara? Prije je to zavist ;) |
tomasini zar ne primjecujes da si unakazio stranicu:lol2:
|
Citiraj:
|
ma joj e to sto ja imam jadnu grafu pa nevidim neke stvari koje netko s bjesnom grafom vidi nije varanje,,,,,,, dim je zakon fora i stvarno je steta to izbaciti ili onaj flash sto ti sje*** vid na par trenutaka :D
sto se CoD4 tice mi na slabijim grafama u onom mraku vidimo bolje bez night visiona nego s njim,,,,,,, i sa sad..... mi rade da nam je mrkli mrak i sve 5 nego da nam je sve tako lame,,,,,, ubija dozivljaj u igri,,,,, sve te forice treba ostaviti ukljuceno inace kakva korist od njih? |
Citiraj:
Tipa secem se proplankom kada u daljini spazim kolegu nemca kako se bezbrizno sunca, podignuh pusku na nisan kad li tada se pojavi u nisanu nisko raslinje kojeg do maloprije nije bilo... :D Od prilike mozete zakljuciti kako je to popodnevno setkanje zavrsilo :D Pih jos nisam slozio jos komp ali sam morao skinuti COD4 demo tek toliko da malo gledam slide show no nazalost 2200+ Sempron, 1giga ddr-a i fx500 nisu dovoljne niti za to... :lol2: Vrijedilo je pokusati :beer: |
Korist dima vrijedi jedino za singleplayer, jer da bi stekli nekakav doživljaj akcije i prave pucačine na pješčanim mjestima, logički je dust i potreban, jelda?
Ali za multiplayer igra će se toliko optimizirati da će se čak 30 % elemenata koji unboostaju igru maknuti kroz modove te optimizirati kroz nove patcheve. Toliko ste mogli očekivati i od CoD2, toliko ćete očekivati i za ovo. |
moja 9800pro je neuništiva, dok ne rikne ju ne dam, dakle neće nikamo :p
šta se tiče optimizacija, nije fer, ali eto, uvijek ce bit tuda... |
basš me briga što imam prednost bez dima i textura i što mislite da sam cheater
imam low komp i moram ga iskoristit do zadnjeg fpsa kojeg mogu izvuc. lakse se igra bez tih govana po ekranu a i lakse vidiš neprijatelja. vi sa 8800gtf metnite si kaj ocete, time si samo smanjujes vidljivost tko jos igra mp igre zbog grafike lol |
Citiraj:
|
Planiram instalirati tu igru na zvijer od kompa:
PIII 933 MHz/Coppermine 512MB 9550:D Javim kak je prošlo. Valjda se bude dalo igrati u 800x600 i sa detaljima skresanim do jaja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |