![]() |
Ja moram isto konstatirat da je super imat 8mbit i flat ako si to mozes priustit. Ja studiram i sam si placam net pa eto skidam divx film kakvih 6 sati na voljatelu.
|
joj joj,,,jeste razmazeni..ja jos na modemu! :hitthewal::fuming: sad doduse koristim usb stick od t-coma,pa mi ide prek EDGE-a,i to mi je preporod :lol2:,samo max adsl mi je dostupan,uzet cu ga vjerovatno druge godine,mozda jos skresu cijene do tada,il dodje koji drugi isp..:D
|
Citiraj:
molio bih moderatore da promijene naziv teme, jer ovo sve je krenulo od 1.3. pa da ne bunimo ljude! :fala: |
ma, samo neka dodaju gore da je 01.6.2007. i sad opet 01.3.2008.
|
Tih 40kn manje flata iskreno ne vjerujem da cu uopce primjetiti u mjesecnom budzetu, ali je pohvalno sto ipak ide nabolje, bebinim koracima, ali ipak ide ...
Meni iskreno 2mbita dosta, za kod kuce odlicno, ionak na faksu imam 100+ mbit i RS acc pa mi manje vise svejedno |
Citiraj:
|
Čitao sam temu i vidim da neki govore da se smije ovaj mjesec potrošit 10 gb a neki ne ?
Što je na kraju točno da se stvarno ne zeznem i da mama ne dobije infarkt kad vidi račun za internet :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemoj, s j ebatt ce te
|
Citiraj:
Imas visak razmaka i slova, i jos ti fali argument :D |
pa ono, to je t-com, a i na korisnickim stranicama nist ne pise 10GB paket only 5..
razmak je s razlogom :D |
alrighty, po pedeseti put:ide od 1.3.
a sad kako ocete... eto mene:
:) |
Pa normalno da ide od 1.3 ko to još nezna nek lupa:hitthewal:! Kaj da drugo velim!
|
ah, sjetili su se promjeniti i na korisnickim stranicama :kafa:
|
Pa baš mi se downloada hrpa stvari tako nema straha više :D, valjda :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko se sjećam službena im je bila kakti "Grimizna" :lol2: |
da skratim muke: magenta! rofl
|
I zakljucak je:skidati do 10gb il ne??
|
Citiraj:
eto, ja sam skinuo 10gb. :kafa: |
Ja sam na 8 gb trenutno, sad mi je svejedno :D
Pa ako su ljudi zvali (nekoliko njih) i svi dobili isti odgovor, da se može ić do 10 gb ovaj mjesec, zašto im ne vjerovati ? |
Je nikaj onda...idem i ja dokraja:P,hvala
|
alo...odite si na user.t-com.hr i vidite... pa, koliko vam puta treba ponoviti da su promjenili na user stranicama...pozz
|
|
|
Ma zvao ja jucer i 100% vrijedi od 1.3. uuuuu sad se skidaju 3dčmarkiči i ostale gluposti:D
|
ej ljudi, eo malo ovo citam i to...
(stari mi poceo nest kenjat...pa sam se morao malo informirat) Samo trazim nekog da mi malo ovo posvjetli... ja trenutno imam 78kn(brzina) + 99(start paket)+jedno 6 GB(6x20 kn)= dost love(j***u) e sad, ako se ja prebacim na onaj flat od 178kn, to je maksimalni(sa pdv-om) racun koji cu dobiti za ADSL??Znaci 78(brzina) + 99(FLAT) ?? Hvala (ak je tak, sutra sam prvi u redu u Tcom-u) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:01. |