![]() |
Otvoreno...
|
thx morph...imas pivo od mene ak dojdes na spancirfest :chears:
|
Yep, morph je i mene spasio :)
Taman su se ubrzo nakon moje rege zatvorile registracije :) |
Citiraj:
|
Ako si na nekom mail-u tipa hotmail, yahoo etc. moš imat problema sa dostavom. Ja npr. na Hotmail-u nisam imao nikakvih problema, mail došao odmah. Pogledaj si spam folder...
|
eto ako ko ima viska neka i meni posalje m4rc3ll1u5@gmail.com:dobartek:
|
Ljudi jel ima neka dobra dusa pozivnicu i za mene:fala:? lm1973@net.hr
|
ako netko ima pozivnicu viška ja sam zainteresiran pa ako želite pozovite me:chears:
hislipanj@yahoo.com |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace bas sam maloprije gledao, trenutno je otvoreno preko 80 siteova (vjerojatno se brojka penje i do 100). |
Evo, kako sam malo koristio demonoid, smijem pitati oko čega sva ta strka ? Moj dojam je jako loš - jako spor DL, a probao sam više torrenta. Drugdje leti, ovdje prosjek 20KB/s. Torrenti su noviji i ima seedera i sve - ali je svejedno sporo.
Neznam, nekako sam razočaran sa svime time Demonoidom. |
Citiraj:
Da ne bi bilo sve lose, rijec je o trackeru koji ima poprilicno stvari i u nekim kategorijama pruza jako dobar izbor korisnicima. Izvrstan tracker za pocetnike, dok ne skupe malo iskustva sa trackerima... |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugi trackeri najcesce ne pokrivaju toliko podrucje kao demonoid, nego se specijaliziraju za odredjeni sadrzaj. |
Citiraj:
tim redosljednom :) |
Edit
|
wow, nisam ocekivao ovako iscrpan odgovor
hvala morph :) |
Uglavnom kako je morph sigurno rekao (pošto je editirao post :p), puno je bolje imati 3 privatna, pa svaki specijaliziran za pojedino, nego jedan koji ima sve.
Ne velim ja da je demonoid loš. Stvarno ima dosta stvari što na drugim nema, ali je DL i općenito ekipa loša. Jako malo seedaju i DL im je koma... |
Citiraj:
|
E ljudi,jako bi vas molio da mi posaljete Invitation Code za Demonoid.com,treba mi zbog nekih torenta koje ne mogu skinuti,...a jako su mi vazni,....Zato bi vas molio da ako mozete,jako bi vam bio zahvalan da mi posaljete na moj e-mail
ili na msn boris.stjepanovic@hotmail.com Unaprijed vam zahvaljujem! |
Opet ja, molim vas mi posaljite pozivnicu jer nemam gdje skinut windows 95 torrent osim na demonoidu, trebam win 95 za staru kantu :). Vec molim za pozivnicu 2 tjedna, ako ne i vise
isoptija@yahoo.com |
..deminvitcd
Pozdrav...ako bi ko moga poslat invit.code meni na biglebowski@net.hr to bi bilo fantastično....thx in advance.
|
Citiraj:
|
ja mislim da su ti pozivnice za demonoid.com jos uvijek zatvorene
|
bio bi zahvalan kad bi i meni neko dao!
Hvala tko god bio! |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|