![]() |
najjace je bilo kad je liku pokazao turbo fontanu. i na kraju jos ona glava ili stavec padne na kucicu i po 15 put je srusi a voda sprica 20m u zrak. priceless, pisao sam od smjeha.
|
jao ubil bi ih na licu mesta :D
|
Citiraj:
Mene je želudac bolio od smjeha :D |
Citiraj:
prajsles :chears: Vidit cemo, koliko se puta koristit Top gear stunt-mana :fiju: . Ti likovi su fakat teze flegme, najjaci tv show ikad slozen. Imam osjecaj da oni emisiju rade bez scenarija (za razliku od KS Automagazina :beer:) nego samo imaju zacrtano sto trebaju obuhvatit emisiji. Jeremy i ekipa imaju prebolestan smisao za humor, sto daje poseban stih top gearu. We have to make a limo of a small town car-> How hard can it be :lol2: @ Keyser soze: JESU! |
pa zar nisu dobili emmy il nesto tako za najbolju neamericku seriju bez scenarija?
|
fyi top gear serijal je najispiratiziraniji komad video materijala ikada.
samo da kažem tko misli skidat one australijance, neka ih ne skida, a ako ih je skinuo neka ih obriše i skine si nekaj drugo tipa may-ove big ideas ili 20th century, ili ono hammondovo kaj se vrti trenutno na discovery-u ili gdje već kad objašnjava principe rada tipa naftne platforme razumnim jezikom i sl. |
Citiraj:
|
odavno imam sve sezone i pratim ih kao lud nešto predobro!neprocijenjiva serija!
|
Top Gear Australia mi nije nešto ali pošto mogu progutati sve s tom tematikom gledao sam i to. Nisu uopće fora, skupili od ovih (ajde, licenca i to, razumijem) ali onaj razbijeni auto u studiju i još neke stvari. Odakle, zašto, od čega. Svi znaju zašto stoji toyota u studiu kod klarksona. Ali eto, valjda će mo saznati. Nekidan sam pogledao par epizota fifth gira čisto jer je top gir na pauzi. Imaju i oni svojih svijetlih točaka pogotovo što su testirali par stvari što ovi nisu jer su na pauzi. Ali nema boljeg kada hamonda zajebavaju za zube i slične stvari ili kako ih klarkson uvijek zajebe kada se natječu. Jedva čekam da počne opet izlaziti top gear.
Da li ima tko kakav info što je s američkim top girom? |
Citiraj:
Nego najbolji su mi specijali poput Puta na sjeverni pol i Afrika(OLIVER!!!). Kad pustaju sezonu 12 u eter ? |
Citiraj:
Svakako se slažem da su specijali najbolji, i amerika je dobra pogotovo kada svaki drugom kastomiziraju aute. Dobra stranica za pratiti kada koja izlazi epizoda je vevevetočkafinalgeartočkacom. Valjda će se znati, jebiga striktna pravila foruma. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Skoro sam zaboravio stuntmen-a.
Udes od hamonda mi je bio stravičan. |
bas sam danas opet pogledao ground force sa frendovima, ovi su se poscali od smijeha :D
|
Citiraj:
Pogledao, uzasno presmjesno i predobro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hemond veli da pocinje 2.11 !!!!!! woooohoooo
|
ček malo, pa sezona 11 je imala samo 6 epizoda?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hamond je imao udes pa vjerojatno zbog toga nisu snimali
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a) Odbljesak zbog sjajnih zuba se odbio od stakla i zasljepio ga. b) u ostrom desnom zavoju iskliznule su knjige na kojima je sjedio i vise nije vidio preko volana. c) Ekipa iz fifth geara ga je pokusala ubiti (ponovo!). |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. za one koji nisu vidjeli, 03.11. novi dvd od clarksona trailer ---> http://www.youtube.com/watch?v=VRPzG22zDjA preluuuuudo :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:56. |