![]() |
Patch je službeno najavljen i potvrđen za ponedeljak, 16.07.:goood:
|
Citiraj:
konacno !!!! bas me zanima ovaj nisan :chears: :chears: |
Mislim da se ovaj put neće ponoviti odgađanje jer je sad decidirano najavljen fiksni datum, a prije je bilo samo neko okvirno razdoblje. Navodno se zna i u koliko sati će biti pušten, ali obzirom da nakon posla danas idem na more ne znači mi toliko da bi išao čeprkat.
|
Hoće se moći patch skinuti bez greške bez upisivanja serijskog broja ili provjere autentičnosti..?...(dao igru prijatelju da i on malo igra)... :goood:
|
Iskreno nemam pojma... sve će informacije o patchu biti dostupne kada bude dostupan za download.
|
Eto i ja sam zbavio TDU.
Na konfi #1 iz siga nema nikakvog trzanja, igra je potpuno igriva (po mojoj procjeni preko 45fps-a), igram na 1280*1024 sa 4xAA. Kada se umjesto AA ukljuci HDR onda postaje, ajmo reci, neigrivo. Osjeti se lag u igri (auto kasni na kontrole). Na istim podesavanjim (bez HDR-a) ide glatko na X2 3600+, 1GB RAM-a, X1950Pro, tako da mi nije jasno kako kod nekih sa mnogo jacim konfiguracijama, a na istim podesavanjima ne ide kako treba. Ovaj patch cu bas skinuti (ako mi limit dozvoli) cisto da vidim Nisana. Inace za ova tri dana igranja nisam naisao na neke vece probleme ili bugove. Jedino sto mi se desilo dva puta je da kada sam usao u TDU i poceo igrati teksture su bile s***ane. Jedino je restart kompa pomogao. |
evo ja trenutno imam X700 i TDU radi ok, na 1024x768 sve na low u min 27 max 45fpsa
|
jedva cekam barem mi nece biti dosadno vozit one glupe aute jer me svi zivciraju osim dvoje a to je kawasaki,ford gt
|
Evo sad sam izgleda naisao na jos jedan bug.
Vozim auto kako prilici (270-300 kmh) i odjednom se auto, ne znam kako bih opisao, odbije od necega (od vazduh) i sleti s puta ili se trzna nazad velikom brzinom. To mi se jako cesto desava, pogotovo kada vozim onaj autic na popravku, a nagrada je 90k$ (ne znam koji je auto, neki narandzasti). Je li to se to desavalo jos nekome ili je samo kod mene problem (mozda gamepad)? |
i meni se desilo, a moze li mi otko dali link sta sve dozali s tim patchom?
|
:stoopid: kada ce se moc skinut taj patch?:stoopid:
|
Citiraj:
jos nije izasao :fiju: ali ce valjda biti, googlam cijeli dan, nigdje nicega. na atari forumu je zadnji post jutros u 2 sata koji kaze da danas patch izlazi. :beer: |
tdu patch
|
patch tdu
kod mene nema nikakvih promjena sa patchom,igra je neigriva
|
ah, 16.5 MB, malo mi je to previše za 56k vezu :(
već ću ga skinuti (vjerojatno čak ovu godinu) |
Koliko sam uspio shvatit nakon instalacije patcha promjene se neće osijećat na postojećim savegame-ovima, ili ti postojeći save-ovi neće funkcionirat nakon instalacije patcha pa pokušaj krenut ispočetka s igrom valjda ti tada upali.
|
16,5? Pa to nije ništa!! Treba samo 1h na 56k....evo ga baš downloadam i već je na 10%....
|
Citiraj:
jedino skyline... a niti on nije bog zna sto. toliko dugo ocekivano, pa opet nista... izgleda da ce otic s diska :goood: :chears: |
evo ja bas upravo snimio igru.stavio sam sve na high i aa 2x reza 1024*786 i sve radi odlično.nema stekanja.konfa je u moj komp.windovsi su svježe stavljeni.
|
Patch radi na originalnoj verziji igre, mi koji smo se "snasli" za nasu verziju smo ostali kratkih rukava.
EDIT: Ipak moze. |
Citiraj:
samo ponovno sredi ono sto si sredivao nakon instalacije igre i pokretanja iste... mahhhh idem ponovno jest krekere, a vi se snalazite :beer: ja sam je sa zadovoljstvom maknuo sa diska jer se sa patchom nije nista sredilo, samo mi se jos vise bug-ova pocelo pojavljivat. |
Jučer sam instalirao patch i ne mogu reči da je nešto epohalno. Djelomično je igra sada nešto fluidnija iako je i dalje prisutno malo štekanja, ali ono je sad fakat vrlo rijetko i na djelič sekunde, najčešće kad se neki AI auto spawna u blizini. Od dodatnih autiju, Audi je fora, a japance baš ne ljubim tak da Skylinea nisam ni probao. Budući da ne igram online, ne znam kako je na to utjecao patch. Dobro je što je riješio greške s corrupted save game i neke defekte koji su se još pojavljivali.
S obzirom na 4 mjeseca koliko je navodno patch u izradnji, ocijena je 5/10. |
ni ja ne igram preko online ja sam samo primjetio da kada sa instaliro patch da sve utrke moram ponovno prelazit ma makar sam bio na 61% a sada sam na 28% ne kuzim samo zbog patcha.
|
Citiraj:
|
:care: jel zna tko kako se stavljau igre na mobitel ako su u zip formatu?????:stoopid:
|
netreba skuzio sam
|
jao..probao sam taj glasoviti TDU i nikako mi se ne sviđa...:banned:
puko sam kod kupovine stana a čuo sam da kasnije ima i strašnijih stvari (naočale, haljina...) |
Citiraj:
|
Priča se da bi se skoro mogao pojaviti neki car pack za PC. Zasad su još samo glasine, ali eto, da znate.
|
Kod mene je igra isla potpuno zadovoljavajuce i prije instalacije patcha. Jedina promjena koju mi je patch donio su dva nova prevozna sredstva. Kupio sam Skyline.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |