![]() |
kakav crni pdv?
To je ono što pokaže vaga i štok na vratima koji me malo-malo štrajfa ako se ne sjetim na vrijeme....:) |
104kg na 190cm.
|
196 cm 112 kg ali to kad sam na dijeti, inače 117 kg.
Ljudi spustite kile ako možete, i dok još stignete prije dijabetesa 2 i još težih sranja. |
Pa ovo je valjda natjecanje ko ce prije do dijabetesa i ostalih bolesti ili tko ima najveci BMI. I ti si lud pa pises gluposti.
|
Nije valjda da te ta pošast zahvatila :( ?
|
Hebiga je, dobio terapiju nedavno. Sad je OK, glukoza 5-6, bez te jedne tablete bude 7-8, to je početak a ako se ne tretira i ne kontrolira bude samo gore. I defiunitivno sam si sam kriv, previše kalorija i pre malo kretanja.
Zato kažem, zahebiote zajebanciju sa kilažom, "pivskim" trbuhom i sl. sranja ak vam je mrsko svaki dan piti tabletu, vaditi si glukozu svako malo i odlaziti na kontrole. A nakon povečenaog šećera idu još puno gore stvari, srčani, moždani itd. A sve se to da spriječiti ako imaš malo volje. Mene je shebalo kaj sam prestao pušiti 2002. Od onda svake godine kila gore. |
Citiraj:
|
Samo aerobno 74-76kg na 185cm 😁
|
Dajte vi kaj morate utege od vešmašine nosit da vas bura ne otpuše, ne morate se javljat u temu jer nije za vas :)
|
113 na 190cm
ima 10g da san bacija duvan i od tada sa nekih 95kg na 110-115...priko 115 jos nikad nisan bija...ali nikad nije kasno :) |
130 na 176cm... a pred dvije godine uspio spustit na 98, moram ponovo u samokontrolu...
|
Citiraj:
|
Sa svojih 76 kila nam možeš samo dunut pod prozor :D
|
194cm i 125kg. Prije ravno godinu dana sam bio na 160kg i rekao ne ide dalje ovako. Jebes kile kad sa 40 godina mirises ljubicicu iz korijena.
|
Citiraj:
Ove 10x kilaze sam prešao u srednjoj :D |
195/106 i tak već godinama.
Ovo prvo je visina. :D |
202cm /110kg
Teske kosti rekli bi Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ja sam opet na 192/110. Bio sam neko vrijeme na 101-103 varirao, ali težak je život u njemačkoj, stalno se kupuju kikiriki, chipsi, čokoladice :(. Voće tako rijetko kupim jer ništa ne valja. Eventualno ponesem od doma.
|
193-194cm, 105kg, 31 god
Rapidno povećanje. Našao podatke kad sam bio maturant 192cm i 72kg :D . Dobro tad sam bio premršav, na 80-84kg sam bio dugo (od cca 19-20 do 25 god), pa je krenio rast do 97kg, to je bio stop gap nekoliko godina, pa krenilo do 106 max... Žderem puno slatkog, kasno navečer, ne krećem se, znači sve što ne treba. Većinu života sam bio premršav, nikad nisam bio na dijeti, ali vidim već par godina da bi morao, ali se ne mogu natjerat. Nikad se ničeg nisam odricao. Volio bi imati cca 90-93kg |
Bio u kratkom društvu 100kg+ ovu zimu(nikad prije), inače se sam 196/95 po zimi max do 100. Ajmo reć da kontroliram više manje, ali kada bi bio na niskih 90kg bio bi taman. Slatko obožavam, jest standardno, mislim da me bicikl spašava oduvijek.
Fućkaš kile i sve, ali kada to krene načimat zdravlja, onda nije šala. |
103/173 , manekenski :D Ali krenio sam sa "tesanjem" na nekih 75 kg kak je bilo i prije, jebo ti to, ne treba mi 4. operacija koljena, i ovako sam raštiman .
|
Frend sa 126kg pao na 104kg nekom dijetom koja je zapravo zdrava prehrana - skroz izbacio sve slatko, doručak šejkovi i ta sranja, ručak riba ili piletina, večera - orašasti plodovi :D
Treba to izdržat... Ja bi nakon dan i pol bez slatkog poludio. Inače cijeli život se bavi košarkom i pri tom cijelo vrijeme je bio debeo (rekao bih polu-profesionalno, 2 liga ako se ne varam, neki su plaćeni neki ne.) On lako izgubi, ali i lako vrati. No kad je ovaj put sišao s te dijete, samo je normalnije jeo, tu i tamo teretana (ne vjerujem da je često i ozbiljno išao) i čak izgubio koju kilu (samo ne onom brzinom). |
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ne mogu ti ja toliko istrčat, umro bi :D
Ja se nikad nisam bavio sportom, no čak sam trčao u zadnje vrijeme (cca 1.6km uz pauzu na pola :D) Budem malo dvoranskog nogometa sad jednom tjedno. Nisam ni nogomet igrao od jedne momačke tamo prije cca 2-3 god. , a prije toga zadnji put na faxu :D A ovaj frend što sam gore pisao. Nije se on nikad prestao bavit košarkom, pa da se udebljao, nego je oduvijek debel. Faking košarka, nije neki sport :D |
E da, igrao i ja nekada za kadete i juniore Cibone i bio na 196 i 87 kila. Inače zadnjih mjesec dana bez grama slatkoga, eventualno pola litre kole zero bez kalorija, izbacio kruh u potpunosti, jedem samo prepečenac, ugljikohidrate samo tu i tamo, većinom meso i povrće, izbacio skroz alkohol. hodam sat vremena dnevno i smršavio
nula .D Inače imam 48 godina i još nisam deda :D Moram skinuti kile jer sam skupio tek 28 godina staža, tak da moram odguslati još 12 do pemzije...a da bi to izdržao ne smijem više žderati kao da mi je zadnji dan. |
Možda si izgubio mast, a dobio mišiće (koji se ne vide pod salom što je ostala). Zato kažu treba mjeriti centimetre, a ne gledati kile
|
Pa nisam ni ja opalio odma 12 km umra bi :), pocelo je sa 3 km sa setanjem nakon nekog vrimena osjetis da moze bez stajanja/setanja pa onda podignes na 5 km osjetis opet da moze pa opet podize km itd...sad eto 2 g. poslje mogu i 15 km(to mi je sad granicaa boli sve)ali minus zadnji km kojeg odsetam ,jedina konstanta koje sam se drza od pocetka je raspored obavezno svaka tri dana i sprintanje uzbrdica, ali znas najgori je pocetak.
OT necu vise :) Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
neznam, ja sam isto ovisan o slatkom, ali sam odlučio prije nekog vremena probat prestat
to jest ne prestat, kupujem čokoladu sa 99% udjela kakaa https://www.chocolate.lindt.com/shop...ocolate-99.png ogavno je, ali sam se silio svaki dan i uspio se nekako naatjerat da mi to bude ''slatkiš'' možete uzet i 80-90%, opet 100x bolje nego ova slatka sranja od milke itd. mali korak, ali jbg korak po korak kak se veli |
Citiraj:
Kalorijski deficit + tjeovježba barem 45 minuta svaki dan. Ja sam tako skidao po 10-15-20 kg kroz periode od 60 do 120 dana. Ali disciplinirano. Izbacio pekaru, cugu, procesuirano meso (salame, kobasice, hrenovke i ta sranja). Tučem normalno po svojim prascima koje sam lično priklo i to je to. I dalje sam 191 cm / 109-112 kg ali zbog usrane nove godine i činjenice što su mi domjenci počeli sa 01.12 a i skoro cijela familija ima rođendane u siječnju, a ove zime hedonizam je bio lvl 9000 pro. Sad već 3 tjedna 1500-1600 kcal dnevni unos. Uglavnom variva i juhe, piletina (ne pohana) i gorenavedena krmetina iz vlastite proizvodnje. Naravno, sa UH i sa svime ostalime. I trenutno ne vježbam jer imam nekih zdravstvenih problema pa kad to riješim, krećem i na to. Cilj je 102-104 kg do 01.09. Što vjerujem da budem i postigao. Ali ispod 100 nema teorije, ne želim :D Krv vadio pred 3 tjedna. Veli doturica da obzirom na to da nisam baš neš tanak, da mi je krvna slika ko u mladića, vrhunsko sve. Samo na UVZ kažu da mi je jetra malo masna. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |