![]() |
@Mar
aaaaa, skoro sam poceo bacati drvlje i kamenje na monitor kad sam to procital, jos si mislim, koji smrad nie stavio Spoiler ispred aaa:Machineg: :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
da je ovo istina jok nebi monitor kroz zid prosao :D kao kad je CO ima "mastariju" da je spicio metak adami onak u soku sam bio ... |
mnogo dobar nastavak. eh da... brijem da sam skužio tko je peti ortak :) al malo je pretanko za zaključak... pričekat ću da vidim kaj će biti u sljedećem nastavku, al ako je, savršeno se uklapa.
|
Galactica rulz, ovak neke si nisam očekival, definitivno mrak i šokantno :care:
doduše nisam si ziher ko bi mogo biti zadnji, no s početka sam zabrijo na onog odvjetnika... a ko sto sam reko mladi Adama je predsjednik sad :D ...izgleda da su caylonci na svim ključnim pozicijama :D |
Pogledo sam prije 2 sata...
Ma, mali Adama, znao sam odmah kad je pocela da ce bit predsjednik... Bemu misha, Adama je smijesan u onom flight suitu. |
Citiraj:
ja još uvijek mislim da je adama senior 5cy. stari je premočan :care::care::care: a daleko najbolja scena u ovoj epizodi mi je kad adama predaje tighu zapovjedništvo, a tigh se bori sam sa sobom bi li preuzeo ili ne.... samo sam čekala da tigh poludi i kaže adami da je cy i da mu sve prizna onaku u "svom" stilu :) a kad su se pofajtali.... uffff žestoko :care: |
Jedan od njih 2 sigurno je. :)
|
Najbolje kad veli Tigh ono: "Do you believe in Baltar's CRAP." Svaki put prasnem u smijeh kad veli CRAP. Šteta kaj ne mogu docarat sad.
BTW: Ko to drži lightsaber? http://max-save.org/pix/j81p2f5.png |
Ovo je fakat al fakat kompletno glupo... Zaboravio sam sve kaj se dogadjalo... A nove nema ni na vidiku.
|
pa šta nije danas na sky-u nova ep? :stoopid:
|
Ništa sa mojeg 720p izvora...
Ako govoris o osmici, odavno je imam. |
misli na devetu, s obzirom da je na Skyu proslu srijedu isla osma epizoda bilo je logicno za pretpostaviti da ce ovu srijedu ici deveta, al ocito ce pricekati SciFi...
idem baciti oko na trailer za devetu... |
Ubij me, al još se nije ni osmica rasprostranila... (720p)
Devetke nema. Ništa. Nada. |
evo ga na ---> ljink
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja je vec imam :D
svaku epizodu sa curom gledam... jos mi i na kucistima crta :D edit: pardon... ona ima mene (za svaki slucaj ako vidi ovaj post) :D |
kad ce onda na kraju ta 9. izac na torrentima? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uglavnom, galactica joj se bas svida jer nije krcata shoot 'em up in space sranjima. misljenja sam da se bilo tko moze zakacit na galacticu ako mu das prvu drugu i trecu sezonu u komadu da moze gledat kad hoce. |
Ja takodjer gledam BSG s svojom zenicom, sva sreca da sam ju zakacio na BSG, sad se vise ne moze odvojiti isto ko i ja :D
Meni je BSG s pocetka (nisam gledao od pocetka epizode vec od kraja prve sezone) bila bezvezna, nisam nist kuzil, a onda kak sam sve vise pratil postalo mi je no1 i ostati ce no1 neko duze vrijeme, sumljam da ce u skorijoj buducnosti biti neke adekvatna zamjena... nda, deveta ce biti opaka, em fight, em otkrivljenje :fiju: |
Sad sam skužio kontekst. Lolčina!
|
Kada će 10 epizoda? i znali se točno kada će zadnjih 10 epizoda?
|
Konacno se pojavila u 720p (S04E09)!
|
Bogati ova deveta je bila uber, opet su nas digli s forom, joj skočil sam u zrak kad je Deana rekla Roslinici :D :care:
ekipa koja je radila scenarij su carevi :care: damn no jos uvijek neznamo ko je zadnji A zadnja scena je zaakon! |
upravo odgledali 9 epizodu :care::care::care::care:
*** spoiler d'anna je napravila takvu cimalicu sa roslenicom da sam skočila iz kreveta. i baltar nam je zamalo gecrkt :care: a taj baltar je oveći kreten :D e crkla sam od smijeha sa njegovim mambo đambo spikama.... btw izašao je novi trailer za 10 epizodu :D izgleda da će u sl epizodi naći zemlju :goood: |
Pročitao sam da je 10. zadnja epizoda ove sezone :( a nastavak će biti tko zna kad.
|
tak je, ostale epizode će ići negdje početkom 2009-te...
a ova deseta će onak završiti da ćemo popizdit do nastavke... :fiju: |
Citiraj:
Eeee, da bar nađu Zemlju. Bilo bi još napetije. Hmmm, nekak mi se malo pojavljuje Starbukica... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:30. |