![]() |
Instalirao, izbrisao. Igra predobra ali ne za moju grafičku (PS 2.0 :()!
|
Citiraj:
Meni fali još 3 templara i nekih 30 zastavica pa javim danas ako bog da :) |
uf ja se te zastavice niti ne trudim skupljati..ja jednostavno ubijam :D
|
Citiraj:
Evo i ja počeo. Jel zna netko kako da pickpocketam frajera? Stalno me skuži.:stoopid: Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
i ja se mučim na toj malo, jednom sam uspio opljačkat ga (slučajno), pa 20 metara dalje zaletio se među čuvare i krenuo se reko sa njima borit (ma ubit ću ih :fiju:) kad ono kara, crko ja :care::nono: trebo sam pobječ' :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:dobar: :roller: šalim se alo :care: |
A ok onda:lol2:, i ja se šalim:D!
Nek, ma lagano je kad uđeš u đir samo moraš s leđa prići i nesmiješ ga tijelom dodirivati već samo rukom koju on ispruži kad stisneš button 5! I da, poslje kad dobiš skill za bacanje noževa, moral budeš svako malo krasti noževe! |
Citiraj:
|
A pa vidiš dal nosi tobolac sa noževima! Pa nebudeš išel krast onog koji ima samo onu dugu haljinu, vidi se dal ima remen i na njemu torbicu sa noževima...na sve su mislili!
|
Hvala, al daj mi reci taj button 5, jel to broj 5 ili je to neka gamepad fora?
|
Ma to je za gamepad za ove posebne :D I BTW, ne postoje button 1, button 2.... nego iks, kvadrat, trokut, krug, L1, L2, R1 i R2 :D:D:D
|
Citiraj:
|
a koji ce ti k desni klik misa za krast nozeve? valjda shift :D
|
Ne dobiješ ništa kada sve zastavice skupiš. :smoke:
Makar ja nisam dobio,ali možda se pojavi kada bi išao ponovno igrat neki chapter. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Instaliram Assassin`s Creed i sve lijepo i bajno. Klinkem na ikonu Assassin`s Creeda i on ništa ne pojavi niti išta pokrene.
Molim pomoć... Moj laptop - http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=6631&catid=28 |
Citiraj:
|
E frend mi ima problema sa DX10 modom! Pa ja pitam one koje imaju 3850 dal imaju kakvih problema sa pokretanjem DX10 moda u AC,? Njemu uđe u meni i tam zablokira, i kaže mu display driver has stop working, pa me zanima jel nekom od vas se to desilo, ispočetka je inst Vistu i opet isti k!
|
Ja skupljam zastave kad ih vidim samo radi sejvanja i ništa drugo... :D
Inače DX10 mod radi više nego zadovoljavajuće kod mene... :D |
jel to na foru thief-a, ja sam igrao thief 3: deadly shadows i to mi je bilo odlično
|
Citiraj:
Kombinacija Splinter Cella, Thiefa, Prince of Persia....ma odlična igra...Ako ti se svidio Thief 3 onda ovo svakako probaj |
Citiraj:
|
Di se u folderu od igre nalaze sejvane pozicije ?
|
Citiraj:
I u opcijama za folder ukljuciti Show hidden files and folders |
Citiraj:
nego dx10, evo dao visti sp1 sansu tjedan dana izmedju ostaloga da vidim dx10 u ACu i jebemu al ja nist ne kuzim da je drugacije. mozda jedino framerate :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |