![]() |
Citiraj:
Naime, totalno je nezrelo pljuvati po konkurenciji i to rade samo mala djeca. Cak ne bih ni rekao da ste neka konkurencija posto je poprilicno ocita usmjerenost it-review-sitea na strano trziste. S obzirom na to, a i tendenciju da su "ispred" PCE-a po pitanju dobavljanja hardvera, sa velikom dozom rezerve uzimam ovo o "oji je masno stimuliran od strane msana i onak... IMHO nisu se pomaknuli zadnjih godinu dana. j... ga. jednostavno nemreš bit objektivan i nedat se potkupit, a svejedno zarađivat masne pare." Jako tesko mozes biti objektivan u diskusiji o konkurenciji, a iznosenje ovako teskih optuzbi obicno ukljucuje i nekakve dokaze, inace se radi o kleveti. Cak na stranu to, primjecujem da ekipa iz it-reviewa uopce ne objavljuje clanke vezane uz ergelu proizvoda M-SANa. Dapace, od svih firmi, mislim da je hardveraj iz M-SANa najmanje zastupljen kod njih od svih domacih firmi. Sto ostavlja otvoreno pitanje kakav je smisao da su "masno stimulirani od strane M-SANa" jer M-SAN od takve politike ne bi imao nikakve koristi. Prema tome, vidim niz nejasnoca u tvojem postu. Nemoj se ljutiti na konkurenciju ako su uspjesniji od vas... |
Koji je sad ovaj : stoopid
|
Citiraj:
|
Dobro, rekao si svoje mišljenje, na koje imaš pravo. Valjda i mi imamo pravo na svoje, zar ne?
Uostalom, ako nisi "iznutra" upoznat sa situacijom u IT-reviewu teško možeš suditi o njima, kao i o nama. Tak da ono...Svaka daljnja rasprava u tom smjeru bi bila bespredmetna. Horza je rekao to što je, njegovo mišljenje, ti si se osjaetio prozvanim da to komentiraš, što i jesi - i mislim da je to dovoljno. |
Sad znamo zašto server pada. Preteški smo.
1 mitzek BMI 37,6 130 kg 186 cm 2 MAHER BMI 37,4 135 kg 190 cm 3 Ozy BMI 36,5 122 kg 185 cm 4 Big Guy BMI 36,4 110 kg 175 cm 5 Black35 BMI 33,9 130 kg 196 cm 6 Mljac BMI 33,4 118 kg 188 cm 7 AMD BMI 32,5 105 kg 180 cm 8 Boopsy BMI 32,5 121 kg 193 cm 9 lesa BMI 31,8 103 kg 180 cm 10 nino5 BMI 31,4 113 kg 190 cm :D |
Ipak forum proradio,koji je bio problem?
|
refresham od 9 vjutro svake 3 min.....napokon..
|
Citiraj:
|
Mislil sam da NIKAD nebude proradil... pa ne dela od jucer od 6 popodne ak se ne varam... poglecte samo trznicu kak je sfloodana :D
|
Radi radi radi! Ovak već dugo nije NE radio, da to nema veze s jučerašnjim hakerskim napadom? :D ;)
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...34965/index.do |
Citiraj:
|
It was about blooody time!!!!1
LOL Daso se svojski potrudio da proda hard disk :D |
Wheee, it works!!! :D :D....Me happy, me addict :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ili da vas natjeramo na dijetu i sportske aktivnosti? :D |
Citiraj:
Ja..120kg - 185cm |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img142.imageshack.us/img142/8964/cikadasots9.jpg |
Citiraj:
|
omg lol @ daso :D:D:D
uglavnom malo je lutrija forum :D |
Citiraj:
Nisam vidio ali da sam znao da mu se tako žuri rušal bi mu cijenu :D Radilo je 15-tak minuta i uspio sam kupit memu te hard i onda opet potop, nikad uzbudljivija trgovina :smoke: |
ROFL :D
|
lol daso stvarno ti se žuri: lol2 :
|
Bitno da radi forum danas punom parom poslije pada:D,eto valjda ste uspjeli rješit ove poteškoće koje su bile prisutne zadnjih par mjeseci,:beer: za trud.
|
Nebudi tako siguran ;)...znaš kako uvijek bude, kad ga pohvalimo da radi, za 10min opet padne :)
EDIT: ovo je zbilja iznenađujuće, 200 online korisnika, prošlo 10min od pohvale, a on još uvijek leti i ne pokazuje znakove umora :). Nice... Kako kažeš, Lihto, ovo zbilja jest za pohvalu :beer: |
Citiraj:
|
Zadnji put ga je Lesa zacopral (reko bi Jelc). Sada vi još izazivate vraga :D.
Dok radi, super, kad ne, čitajte vijesti iz svijeta or something ^_^ |
khmkhm.... daklen... sve radi super vech 2 dana i 2 noci, a vi nishta :)
ha-ha... kako neocekivano :) daklen, mr. dpavlin je "malo" "prčko" po apašu i majsikvelu i uspio nas rešiti problema sa "nezaustavljivim" swapanjem. svaka mu dala. |
Čestitam čestitam! :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08. |