![]() |
O čemu vi? *.txt otvaraš s notepadom, kakve veze browser ima s time?
A ovo drugo, valjda je zblokirao forum na par trenutaka... |
Problem je što niti jedan attachment ne mogu skinuti ni otvoriti??
Kliknem i ništa, otvori se prazna stranice i vrti u nedogled...znam za notepad al jednostavno ne šljaka. Uredim ovaj sig što je kolega Compenato dao, u previewu sve šljaka, al kad sejvam onda je stalno otvoreno i zauzima pol stranice. Sad sam maknuo sve da ne hebem ljude koji su na forumu prek moba.:( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nikako nije mobile friendly :) |
Na stranu moji problemi, sad kad je anketa pokazala da većina podržava obavezan sig., hoće to samo ostati na anketi ili će se nešto konkretno napravit?
U smislu konkretnog ,mislim na neki forumski predložak "gumba" koji bi bilo potrebno ispunit, bez da se mora upuštati u programerske vode, što je trenutno slučaj. Mislim, neznam koliko je to posla za admine, neznam je uopće moguće..čisto informativno pitam? :chears: |
Citiraj:
|
Nije "must have", nikako...to je jasno.
|
Kod mene sig ne radi ako napravim preview. Ako ga samo saveam onda mi se pokaže.
|
Sig kao sig nije obvezan, jedino se traži konfa ako se na podforumu problemi traži rješenje. Svi ostali imaju obvezu da sig usklade s pravilima, bio on iza gumba ili direktno u potpisu. Kako god, tko ima problem s time, javi se ovdje pa nešto riješimo.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=411 |
Pročitao sam sve uzduž i poprijeko, više puta.
Probao i Operu-kad u njoj sejvam onda se ništa ne vidi, kao da nisam ništa ni sejvao. Ma nema veze, odustajem za sad! Svakako, zahvaljujem za trud! |
Evo ja kopirao sve ono iz txta, zaljepio u operi u potpis i spremio, i evo radi mi..
Nemas srece il nest krivo radis :D |
Citiraj:
http://pastebin.com/8NdPFBNf |
kako će se ovo ponašat ako ga uređujem u eclipse-u
i još je li moguće zaobić sva ova programiranja u java scriptu i opalit par jednostavnih fraza u jQuery i nabacit neki cool dizajn, da nisu ovako suhoprani :P |
probaj pa javi, a ovo drugo - trenutno ne.
|
Citiraj:
EDIT: cini se da ne voli eclipse, ili ja nesto krivo radim EDIT2: nesto sam krivo radio. da se uredivat u eclipse-u |
ma ima, ali čemu ih trpati na ovakav retro dizajn foruma :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:10. |