![]() |
Pozdrav svima! Malo prije sam imao namjeru preći na tomato sa tele2 jer sam skenirao mreže kod roditelja daleko u zabiti gdje je do jučer bio samo edge.....trenutno ima 3g vip. Žena mi reče zašto tomato kad on ima lošiji signal i radi preko tmobile mreže. Da li je to točno?
|
Tomato radi preko VIP mreže....sad nabijaj na nos to ženi do kraja života da je u krivu :D
|
Da li se isplati uzeti vip umjesto tomato? Skuplji je za 10ak kn za praktično istu tarifu.....vezano za priče o onim prioritetima u mreži....pretplatnik, bonaš, vidtualna mreža dva itd.....ako je to uopće točno?
|
Ne budes ni primjetio razliku.
|
Iskreno, ne bi se složio. Sa vipa sam prešao na tomato (pretplata u oba slucaja), tamo gdje sam imao slab signal - sada ga nema. Po mom iskustvu, imam vip (sad tomato) privatni i ht službeni i cini mi se da ht ima najbolju pokrivenost. Dosta putujem po zabitima, pa imam iskustva.
|
Probat cu tomato za pocetak....
|
Citiraj:
|
I ja cu sad 7brojeva prebacit iz ht u tomato.ht je postao preskup
|
Koja je sad najbolja opcija za internet i razgovor kod tomata?
Imam prejaku za 50 kn mjesečno, jel ima šta povoljnije a da se dobije isto ili više? |
Brutalna +500 za 39kn 1500min/1500sms/2000MB i zicer za 29kn 250min/500sms/1000MB
+ naknada za uspostavu poziva 29 lp |
39kn je za nove korisnike, 49 kuna je za stare
|
Do kraja mjeseca se stigneš prebacit na drugu mrežu i vratit na tomato ;)
|
Citiraj:
Prebacivanje broja izmedu mreza je moguce svaka 3 mjeseca. Bar je tako bilo prije. Ako ode na drugu mrezu tamo mora 3mj biti :) |
Bilo ;)
|
Jel ista brzina 1500 mb kod brutalne tarife? Il se spusta nakon 1000mb?
I dali se gubi pravo na promociju ako nemas 55kn svakih 30 dana? |
Da. Ne. Da, ako nemaš 39 kuna na računu.
|
Citiraj:
Kad da novu karticu ubacim, pretpostavljam u pon. šta nisu mogli samo broj prebaciti-istu karticu ostaviti? |
Da.
Ne. |
Je li netko možda jučer kupovao elektronski bon preko web shopa? Inače se novac odmah skida s računa (plaćeno karticom) i ispiše se kod bona, ali ovaj put je ostalo da je obrada u tijeku, a novac je uredno skinut s računa.
I još sam danas dobio račun na mail s privatnog maila, ali s vipove domene :) |
Ja sam jučer tako kupovao u popodnevnim satima.
Sve je prošlo kao i inače. Odmah sam dobio kod, a račun je stigao koji sat kasnije. |
Piše mi da je spreman za isporuku, a nadam se da su odabrali najbržeg goluba :)
O kako ću im se krvi napit :) |
Kakva su vaša iskustva sa Tomatom? Razmišljam da s bonbona prijeđem na Tomato brutalnu za 39kn mjesečno, jedino što me muči je uspostava poziva i to što gubim promociju ako nemam na računu tih 40kn onda kad Tomato poželi obnoviti paket.
|
nekoristim više Tomato, no mogu reći da im je jačina signala i brzina i odziv na 3G mreži bila zadovoljavajuća, u mom gradu bolja od HT-a i Tele2 koje koristim sada, no potonja dva imaju mogućnost 4G mreže gdje su ipak supriorniji u odnosu na Tomato.
prednosti tomata: jeftina tarifa, kupnjom bona na webshopu se dobij 10x toliko MB, jeftini paketi dodatnog interneta 1GB=15kn, 2GB=25kn. minuta i sms-a u brutalnoj ima i više nego dovoljno, možeš uzeti i više bonova u mjesecu i za svaki ćeš dobiti 10xMB. minusi su mi: gubiš pogodnost cijene od 39 kuna ako nakon 30. dana koristenja nemaš dovoljno na racunu za reaktivaciju ( no kupis bon ranije ili namjestis podsjetnik kada da kupiš bon :) ), bonaši nemogu napraviti tomato online profil i upravljati svojim racunom i opcijama kao kod bonbona, simpe i tele2. također nemaju online službu za korisnike kao ovi operateri koje sam naveo i u slučaju nekog problema morate ih zvati i čekati da se jave... mobilna stranica im je očajna (kad se surfa na mobitelu jer nemožete sve jednostavno obaviti), čudan webshop u odnosu na druge operatere. i da, glavni minus i za mene ograničavajući faktor zbog kojeg sam se pozdravio s tomatom je što u slučaju kada potrošiš jedinice iz brutalne recimo nakon 20 dana, nemožeš ju sam aktivirati a da ostane cijena 39kn, već moraš uzeti dodatne pakete. (iako tada nisu imali dodatne pakete neta ovako povoljno kao sada) to je moje iskustvo i mišljenje o Tomatu. |
Moja iskustva s tomatom su bila kao i cubijeva. Na podrucju Istre signal jako dobar, nisam imao puno neugodnosti sa signalom, a i kad ih je bilo to je bilo opravdano. Samo ja sam ih zadnji put koristio prije godinu i pol cca, nisam vise siguran.
|
Tomato je uvea 4g ili?? https://s21.postimg.org/45f7qsbrr/Sc...010_132037.png
|
I to 4G+ :)
Sta kaze *#*#4636#*#*? Je to HSPA+ pa ga tvoj mob prikazuje kao 4G+ ili posteni LTE? http://i.imgur.com/uAlRMBv.jpg |
Pise ni LTE..
|
4G se navodno plaća 20kn mjesečno, i treba ga aktivirati SMS porukom.
|
Citiraj:
|
Oni koji su na pretplati imaju promotivnu cijenu od 0kn do 31.3.2017.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:06. |