![]() |
Citiraj:
|
Pa dobro što nije 1.9. trebao dsl pojeftinit. I gdje je to pojeftinjenje molit ću lijepo?
|
Prvih 40 macica se baca u vodu.
|
Citiraj:
|
Ma to će sad biti brijem, pošto počinje BigBrother 8.9, a T-Scum im je glavni sponzor, pa kako se oni za to vrijeme stalno reklamiraju 24/7, morat će imat neku novu reklamu, a ja pretpostavljam da će to biti najverovatnije za MaxTV ili to navodno sniženje cijene odnosno povećanje paketa, a možda i neke njihove super-extra akcije, uzmeš DSL, potpišeš ugovor od 24mj i dobiš pola pečenog pileta!!! :D : bonker :
|
Citiraj:
|
Mali OT
Evo ja već 2 tjedna čekam da mi dođu meštri-o-T-Scum-DSLa pa da mi to postave... Već mi lagano dopiz*** :grrr: Mislim, ipak sam u Samoboru, nije sad da ima milju ljudi i da svi traže DSL, a ionako 85% populacije su penzići, njima je vrhunac tehnologije da si mogu na placu izvagat težinu kelja, bez onih utegića... Ovi oko mene svi podobivali za kojih 2-3dana... : nono : Kaj da ih malo zvrcnem i prcam u mozak da se požure ili to nema efekta...? Ono da naserem da mi treba za posao hitno il tak nekaj... |
DSL - Pojeftinjenje?
I ša na kraju bude što od toga ili ne?
Povečanje prometa? Povečanje brzine? : cheers2 |
Citiraj:
ma fantaziraš, nikom nije došao za dan, dva, već za tjedan, dva, tri |
Ja znam neke koji su dobili za 3 dana samo zato jer su u pravo vrijeme na pravom mjestu :)
|
Pa meni su dosli za 4 dana i to u petak sam dal zahtjev u ponedeljak me zval dal sam doma i to je to,,,, i bu kaj sad od povecanja prometa??????
|
ne vjerujem....jedina novost MAX ADSL TV - nažalost
|
tresla se brda rodio se emu....
|
Citiraj:
Promet? sumnjam:( A brzinu bi mogli, al ono ne znači mi to ništa, isti k ima 0,5 mbps ili 1,0 kad ne mogu priko 5 GB ( koje sad iman ) |
mhmh,opet sad veza usporena koji ****cccccccccccccc rade,brzina 8 KB/s.
|
Citiraj:
Zaš bi lagao za takvu glupost :rolleyes: |
Ne zelim se prerano radovati, al ljudi mi pricaju da su im povecani paketi : stoopid
512 > 5gb 2gb > 10gb 5gb > flat ?? Zna ko sta o tome ?? |
da je to barem istina,ali ovo je prvo što čujem o tome
|
Uzasno me nesto kopka da je ovo neka patka, al deep down se nadam da je ovo istina... :D
|
Da ziher??? Pozlatile ti se riječi shady, ali to je vrlo, vrlo teško da će biti tako... :(
|
Citiraj:
a i odakle ti ta informacija? |
Ajoj, tužnih li priča ovdje. ADSL - LOL!
|
Sumnjam da bi se išta takvog dogodilo a da to nije popračeno reklamama na TV-u u kojima T-com radosno obavještava svoje vjerne korisnike kako im je poklonio veće pakete :D
|
Ček, ček sad će, sam da BigBrother počne :D
Uffff... šta će nam isprat mozak s tim... |
Citiraj:
...jos jedna bolesna sala nekog poremecenog uma... :smoke: |
Citiraj:
treba se strpit još malo... budem ja pito ovog mog meštra-o-DSLa kad mi dođe postavit tu kutijicu ADSL čuda... možda on ima kakve svježe informacije... :smoke: |
ma i oni ti imaju samo glasine,ne znaju ništa prije nego mi,ali ajde možda nahrani dobro trolove
|
A di je gospon CatKiller? Kaj nije on prvi dao informaciju za ono povećanje brzina, radi u T-Comu il kaj? : stoopid
On je otvorio ovaj thread možda nekaj novog zna... :smoke: |
ništa se bitno nije promijenilo u vezi brzina,jedino su ubrzali brzinu uploada...nažalost t-com je još jako daleko što se tiče brzine,svega...radim vani i imam pretplatu na flat rate(priključak 140 $ uz koji dobiješ sve potrebno) apretplata mjesečna je 42 $(a ima nas 6 koji koristimo što znači manje od 10 $ na mj.)nabolja stvar je odlična konekcija i brzina od 20 gb/s...dok mi masno plaćamo t-comu za puno manje...: baad :
|
20Gbita/s...? :rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |