PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   TES 4 Oblivion (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35992)

Jelc 11.04.2006. 15:43

Citiraj:

Autor .: Tyrael :.
LOL :beer: To sam i ja probao, samo postoji jedan razlog zasto je to nazalost nemoguce izvesti, ona tebe nece prva napast a ti docim se latis oruzja i napadnes je, dobijes Bounty na glavu 40 zlatnih pisova :) i docim dodjes do grada strpaju te u buksu a nju puste... :( smrc

Ja sam level 19 i imam AC 42, mac 18dmg i nemogu je nikako zasit.. zaje.... je dosta...
---
A za uru vremena idem u Zg. i nema me doma 10 dana :( umrjet cu bez shadowmare-a smrc...

Ah...ja sam ne jednom lupao po F5 kad sam se išao šorat sa njom...

Ono kaj me u igri živcira i kaj odnosi najviše vremena je pljačkanje leševa i "zavirivanje" u kutije, škrinje, bačve...bog te-pa valjda 15-20 sec svaki put
:mad:

Mislim da to odnosi najviše vremena provedenog u igri...

thedream 11.04.2006. 16:18

..ja sam već polumrtav : flyingey jer su mi sva chargana oružja prazna i moddani armori skršeni..dakle deadman walking..pomozite nekako gdje da se revivam...: roller : ,di ću napunit 4free igračke...i popravit ovaj breastplate il kako se već tu u ovoj igri zove : hello2 : ....

ma najdosadniji dio su ta vrata,napooorno ajme..a ova crvena boja je katastrofa..stavio bi najrađe u smartshaderima black and white effect :rolleyes: ...glava boli više..i dosadni impovi..: roller :

dajte helpajte please..igračke su mi prazne,a bez njih ništa...skršio me dobro skeleton guardian x2,i još neki lik dolje u fort redwater tako nešto...

maX 11.04.2006. 16:21

Ja sam maceve napunio sa Varla Stone-om kojeg sam nasao u jednoj grobnici (dosad sam ih nasao 4 tak da imam jos punjenja :D), kliknes na taj kamen i napuni ti sve maceve...

thedream 11.04.2006. 16:24

..može kakva mapa za tu grobnicu..:)
još dakle skrhani armor...šta s njim...

ćiber_manija 11.04.2006. 16:28

Jel postoje vukodlaci u igri?
Jel mi netko može reći ko je ukrao sliku onoj gradonačelnici u onom gradu , ispitao sam sve osobe i iscrpio sve mogučnosti no nisam naišao na nikakvo riješenje!
Plz pomagajte, taj sam quest mozgao od ponoći do 4 sata ujutro i nisam ga skužio!:fuming:

maX 11.04.2006. 16:32

Citiraj:

Autor thedream
..može kakva mapa za tu grobnicu..:)
još dakle skrhani armor...šta s njim...

Ajoj, da ubijes Boga u meni nebi se mogao sjetiti jer sam to pokupio na samom pocetku dok sam jos bio bezglavo lutao i kontao sam da cu ga prodat buduci da vrijedi 1000 GP-a, ali sam tek sad poslije slucajno skuzio za sto sluzi :D

thedream 11.04.2006. 16:50

..a ništa,ovako ću potrgan potražit koji common soul gem..da me malo barem chargea..: hitthewa ..nema mi smisla ovako zatvarat vrata..potrgan sam sav..: evil :

ćiber_manija 11.04.2006. 16:58

Kojeg konja imate?
Ja trenutačno imam Weyon Prerry konja i služi me još najbolje od sviju, bio kupio onog za 1500GP i naravno išao ga provozati malo po divljini kad dođe par vukova i ube mi konja !:fuming: :fuming: :fuming:

thedream 11.04.2006. 17:04

..blago tebi,bar si se maknuo od onog glupsona šarkija(pošaranog konja)..
njega onaj rak ubije..:D ..strašno...:burn: ,di da ja nađem taj f++king kamen za napunit oružja..pa ja ću poludit..a armor mi je 21,umjesto 36,37...sve mi je skršeno..aaaaaa : baad :

Zmalamuth 11.04.2006. 17:17

pa skupi love, pa popravi sve, pa nemoze sve mukte.
ili razvij skill pa opet popravi i napuni oruzja.

vec si dosadan sa tim svojim plakanjem. svaki treci post ti places kako ti je oprema razvaljena.

Ja isto imam hrpu "charged" weaponsa ali ih koristim samo za krsenje jacih bestija, a ne za klanje stakora i slicnih stetocina, za to sluzi obican neki mac, ili par fireball-ova u glavu pa se odmah smire.: DualWiel

a ove varla stoneove imas ruinsima, odi po mapi pa ih trazi, ako zelis rjesenja odi na gamefaq i tamo ih skini. Ako ti je igra preteska cujem da je izasla nova "ucilica" pa probaj sa njom mozda je uspijes proci.:clap:

LuXor 11.04.2006. 19:25

Kukulele, kukukulele, slažem se s tipom iznad.

Jel tko došao na najviši rang u Dark Brotherhoodu (silencer, tako nešto...)?
Ja jesam :-)))))))))

maX 11.04.2006. 19:35

Ja bas nemam vremena za Oblivion buduci da se svaku vecer do 1h vrti CoD2 na mojoj masini :D Ipak je ljepse igrati sa ekipom nego lutati svijetom Obliviona... sad pod praznicima bude vise vremena :rolleyes:

Sky 11.04.2006. 19:35

Ima li neki zločesti civil da ga riješim pa da mi Dark Brotherhood dođe? Ne da mi se dobrice ubijati...;)

OveRkiLL 11.04.2006. 19:39

Citiraj:

Autor LuXor
Kukulele, kukukulele, slažem se s tipom iznad.

Jel tko došao na najviši rang u Dark Brotherhoodu (silencer, tako nešto...)?
Ja jesam :-)))))))))

Ja sam na Listener ranku (the boss:D): CoolRamb

LuXor 11.04.2006. 19:41

Citiraj:

Autor OveRkiLL
Ja sam na Listener ranku (the boss:D): CoolRamb

E bash to sam i ja! Al' dosadno je. Kao kad u areni postaneš Grand Champion.

Sam Fischer 11.04.2006. 20:10

Jesam u Dark brotherhoodu, samo kaj ima par misija koje me podsijećaju na splinter cell :D
Nego, jel mogu ikako maknuti bounty osim da odem u buksu ili platim?

Što su ovi shrine-ovi?

Jelc 11.04.2006. 20:39

Citiraj:

Autor Sky
Ima li neki zločesti civil da ga riješim pa da mi Dark Brotherhood dođe? Ne da mi se dobrice ubijati...;)

Kajgod...svi oni imaju putra na glavi, kaj se za to brineš:D

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Nego, jel mogu ikako maknuti bounty osim da odem u buksu ili platim?

Možeš ako si i lopov, šef bu ti sredio samo pola kazne ako te ulove:)

E.T. 12.04.2006. 01:06

-Oblivion patch i update izlaze sljedeci tjedan:
http://www.elderscrolls.com/forums/i...owtopic=348450

-Oblivion prodan u 1,7 milijuna primjeraka u svega nekoliko tjedana

Chuby 12.04.2006. 02:06

sad sam stvarno razocaran :(
main quest je bezobrazno kratak, da nisam isao radit SVE questove u SVIM guildama ukljucujuci i Dark Brotherhood nema se kaj igrat 2-3 dana :grrr:
nadao sam se jednoj ozbiljnoj i dugackoj igri a kad tamo jos jedan Fable......
necu ni pomisljat sto ce napravit od Fallouta :nono:
idem spavat dva je ujutro a jos i radim, stvarno bezobrazno kratko.......
sutra jos malo prosecem ali brijem da sam vidio sve sto se ima za vidjet i igri
Over and out :(

OveRkiLL 12.04.2006. 02:27

Citiraj:

Autor Chuby
sad sam stvarno razocaran :(
main quest je bezobrazno kratak, da nisam isao radit SVE questove u SVIM guildama ukljucujuci i Dark Brotherhood nema se kaj igrat 2-3 dana :grrr:
nadao sam se jednoj ozbiljnoj i dugackoj igri a kad tamo jos jedan Fable......
necu ni pomisljat sto ce napravit od Fallouta :nono:
idem spavat dva je ujutro a jos i radim, stvarno bezobrazno kratko.......
sutra jos malo prosecem ali brijem da sam vidio sve sto se ima za vidjet i igri
Over and out :(

potpuno se slažem, baš sam se veselio da ću igrat par tjedana, Morrowind mi se nije dalo prelazit jer je komplicirano bio napravljen i sad ovdje sve fino naprave al je full kratka :grrr:

Lihto 12.04.2006. 07:32

Citiraj:

Autor OveRkiLL
potpuno se slažem, baš sam se veselio da ću igrat par tjedana, Morrowind mi se nije dalo prelazit jer je komplicirano bio napravljen i sad ovdje sve fino naprave al je full kratka :grrr:

ma treba to sve polako igrat a ne po 15h na dan:D
nego sad će uskoro počet ekspanzije nadam se,nije ona mapa sa ostalim zemljama bezveze:D

Thoroughbred B 12.04.2006. 08:34

Sta treba u main questu napravit?ja sa mtek 2. level :)

Jelc 12.04.2006. 09:47

1 privitaka
Probudim se ja, a kad ono-cimerica mi se razodjenula na krevetu...već sam se usro da se hoće maznut....

A ružna ko Škegro i još Orka za ne falit...:D :D :D

Clifton 12.04.2006. 10:24

Citiraj:

Autor Jelc
Probudim se ja, a kad ono-cimerica mi se razodjenula na krevetu...već sam se usro da se hoće maznut....

A ružna ko Škegro i još Orka za ne falit...:D :D :D

Pih. Sve se to riješi u duhu stare hrvacke: nemereš-bit-tol'ko-ružna-kol'ko-ja-mogu-bit-pijan... pa flašu do dv'je Cyrodiil Brandyja i udri... :D :D :D

Jelc 12.04.2006. 11:01

Po onoj staroj narodnoj "U sili je vrag i muhe zobal":D :D :D

s.u.l.e.l.u.s 12.04.2006. 11:49

Citiraj:

Autor ćiber_manija
Jel postoje vukodlaci u igri?
Jel mi netko može reći ko je ukrao sliku onoj gradonačelnici u onom gradu , ispitao sam sve osobe i iscrpio sve mogučnosti no nisam naišao na nikakvo riješenje!
Plz pomagajte, taj sam quest mozgao od ponoći do 4 sata ujutro i nisam ga skužio!:fuming:

Da stvarno,dali netko zna riješenje za to,ja sam jedino našo pribor za slikanje u sobi od one žene i to je to?????ZNA LI TKO

Zmalamuth 12.04.2006. 12:20

SPOILER: Za ukradenu sliku

ako si razgovarao sa svima u dvorcu + zapovjednik straze.
Zadnji trag prije nego optuzis zensku da je maznula sliku je da pogledas Tepih u blagovaoni i naci ces tragove boje na tepihu tamo di ona sjedi i nakon toga je optuzis da je maznula sliku.

Kad prizna mozes reci grofici da je ova maznula sliku ili biti "dobrica" i reci da je sliku maznuo netko van dvorca i dobit od nje 50 zlatnika onda ce te ova nagradit i jos ce ti naslikat neku sliku koja vrijedi 400 zlatnika

Sam Fischer 12.04.2006. 13:05

Ja sam opet naletio na sranje, pokupio sam sve recomendaionse u mage guildovima, i sad moram na arcane university i sve pet, kaže mi frajer da trebam donijeti "wood" da mi može napraviti wizdard staff (onaj čarobnjački štap)...I niš, trebam mu donijeti wood...kakav wood? Kakvo drvo? Kaj da mu donesem?

Andeo 12.04.2006. 13:11

Možda je rekao da mu doneses weed, mislim da je to realnije. Donesi mi malo weeda pa cu ti napraviti "carobnjacki" stap.: stoopid

Sam Fischer 12.04.2006. 13:19

Citiraj:

Autor Andeo
Možda je rekao da mu doneses weed, mislim da je to realnije. Donesi mi malo weeda pa cu ti napraviti "carobnjacki" stap.: stoopid

: bonker2 : baad :

Ako se tko sijeća...Kakav wood?
pa nemrem posijeć drvo iz šume dammit :D

PS obecajem da neću stavljati finger smajlice!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:26.