![]() |
Citiraj:
i sto dobijes s time? koja je razlika? tj.koje su prednosti...? |
W810.
već oko 6 mjeseci.mobitel je odličan,ali čini se da će na servis. :p |
Citiraj:
|
Ja imam Unaprijeđeni Međugalaktički Sublimacijskotransleptatornocirinizacijski Polutelepatski Komunikator kodnog imena Z200,i uz dodatni nuklearni fuzijski reaktor ostvarujem ljudskom intelektu nepojmljivu autonomiju od futurističkih 2(dva) dana apsolutne autonomije-fantastičan uređaj,nedostupan običnim smrtnicima.Eh,kol'ko sam samo vratova morao...ehm!..jel'te...
Slobodno patite... |
Imam n73 preje....... je mob samo da mi radi usb cabel za prebacivanje podataka :D
|
Je li zna ko šta znači ovo na desktopu SE k300i?
http://img164.imageshack.us/img164/2...20807ty.th.jpg |
Ja trenutno imam Motorolu C450, al ce uskoro past D600:)
|
Ja imam lg u8360,mogu reći da je ovo izvrstan 3g uređaj
|
Citiraj:
|
SE V600i. Dobio ga prije dva dana. :)
|
Motorola E1000.Nabavio ga prekjučer
|
t-mobile mda compact sa i-mate softwareom
|
Nokia 6630
|
sony ericsson F500i.
|
k700i već godinu i pol i radi kao nov...
|
proud owner of 6610i :)
sva sreća da imam pun kup java igri za njega, super stvar dok nisam doma(čitaj:za PC-om) |
e di se mogu kupiti oni dodatci za sony ericssone?konkretnijie one slušalice nesretne i di se mogu nabaviti igre za k610i ako netko zna??
|
Slušalice i dodatke bi trebao moći nabaviti u svakom bolje opremljenom dućanu informatike, a igre možeš naći jednostavno preko p2p softvera (Shareaze, nema boljeg). Samo upiši k610 i dobit ćeš hrpu stvari, između ostalog i igara koliko hoćeš.
Moji mobovi : SE k750 sa 2GB Memory Stickom ( uvijek uz mene) SE K700 - nemam pojma di je: roller : SE T100 - ne radi Nokia 3210 - radi Nokia neka stara - također radi |
Samsung Z500..STROJ, jedino kaj 3G nisam još uspio isprobati na njemu..al bitno da on ima sve..
|
sony ericson k750i
|
Nokia 6230i
što se tiče mob odličan je! |
K800i, savršen je mobitel!
|
Kupio si neki dan K610.Ja super zadovoljan i mislim da neću mjenjati ovaj mobitel tako skoro :)
|
D600
K700 Motoralu V235 |
Nokia 6170
|
Evo danas nabavio Nokiu 7610 i owna i ovaj symbian koji je dost moderniji nego kod prijašnjeg Ngagea :D
|
k700i
lg u8630 he ovaj je strašan: evil : : evil : : evil : : evil : |
Nokia 6280
|
nakon niza sonđi eriksona prebacio se na nokiu 6280, to mi je ujedno i prva nokia i moram reći da je mob sasvim u redu za jednu nokiu, software je brz a baterija izdrži dan eventualno dva (dnevnih razgovora minimalno 90min.) što je za mob s tako velikim ekranom pristojno, inače ekran je odličan
|
Motorola c115! uber mašina, dizajn kao ruska nuklearna podmornica, baterija traje 5 dana, otporan na metke, prolazi sve detektore, nije radioaktivan - on je malo radioaktivan.. i što je najvažnije: neće ga nitko ukrast, lopovi bježe od njega!
Otkad su mi maznili mob. prije cca god. dana, ne dajem više od 100 kn za aparat. :mad: majku im lopovsku.. http://img165.imageshack.us/img165/6774/c115fi5.th.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |