![]() |
a hebote našao si se slikat sa "cenzura" ROFL !
|
Meni ne otvara sliku :confused:
btw, pise doomy_os i 1. slika je thumbnail :D |
Citiraj:
|
|
hehe, kiksevi neki, ha :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da kiks... recimo seoski bicikl;) |
pa se provozaš (sa kacigom naravno) i daš dalje :D
|
: lol2 :
imaš:beer: kaciga glavu čuva: goood : |
edit: cek nisam na tu kacigu mislio... joooj koja budala... : lol2 : : bonker :
|
Kaj, ak se cura popisa nakon :D :D
Mom frendu prije dva mjeseca pukla "kaciga" treci put, e eto, sta rec, zeni se na ljeto sa 21 godinom :) Otislo u OT ;) |
hebiga... to je sreća :lol:
u bebeli OT... al ipak je ovo sfašthara :) |
tu nam kronichno fale slike cura....dajte stavite, nebumo vas trazili da vas karamo...:D
|
hmm, posto ja uglavnom imam slike maloljetnica, ne bi htio ih tu stavljati :D
|
Citiraj:
EDIT:Kad ste vec kod pucanja kondoma,meni je puko...jednom,kondomi iz duty free shop-a od 5 eura (?!) neki ludi,uglavnom...nije puko al je vjerovatno imao tvornicku rupu tamo gdje nije trebao imat,fino zaobljenu (6xAA :D),a ja budala nisam skuzio...skuzio sam tek kad sam ga krenuo vadit a kad ono panika di je??nije valjda njoj ostao??:D Uglavnom,prosirio sam tu rupu za jedno 5x :D i tako...to su bili poceci s sadasnjom,pa je kondom bio u djiru najcesce,taj dan smo istog chasa isli po CILEST tablete,nagutala ih se i sve ok...sad posto smo dugo zajedno,pilule u djiru Ti kondomi ne valjaju nista,em smrdim po gumi ja i cijela prostorija u kojoj se prashilo,em ga ne mozes posteno nabijat da ne pukne :D:D:D |
Citiraj:
|
jelte, pa ja dobijem bananka, :D bude možda večeras :D
|
evo jedna slika, malo mutna al tiho...
http://img157.imageshack.us/img157/9...aisanja5vx.jpg ako je protiv nekih zakona, ili pravila, maknem... |
Citiraj:
|
pretpostavljam da se zovu andrea i sanja:D;)
|
Citiraj:
cileste pilule nisu pilule morning after btw, tako da vjerojatno nisi njima šopao curu :wink: al dečki i kondomi su ko krava i balet - ne žele zajedno... |
Citiraj:
:D :D :D :D : lol2 : |
Citiraj:
A godine,tvoje :) |
Citiraj:
|
hmm, evo malo starije. samo za Tbreda :D sa velkim cikama :D
http://www.imagesforme.com/images/3586maja i anita .jpg |
c c tbred... ;)
|
ajd šuti i odi natezat neš :D jadna ta tvoja... daj njenu sliku, pa da ocijenimo ;)
e da. isto su godište ;) |
Citiraj:
|
dajte prestanite vec sta stvarno previse u ot otisli, rađe nek neko otvori tread---------> slike nasih cura/komada/žena...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |