![]() |
Pa fino odvozi 2021. da se zagrije i onda 2022. nova pravila + budget cap... ako ga posere i renault slozi dobar auto (ili los auto, a da ostali sloze jos losije :D ) pa se fino potuce za naslov jos jednom... nadam se da ce bit dobro mjesanje karata 2022.
|
Citiraj:
Alonso.. meh, nek ostavi mladima slobodan spot. |
Alonso je 2 godine mlađi od Kimija.
Ostali su još Rubens (penzija s 39 god), de la Rosa (41 god) i Schumacher (43 god). Imaju još vremena dok ih ne skinu :D |
Eto ga, vozio bu se i Mugello 13.9.
Mogla bi ova sezona bit zanimljiva :) |
A da se htjelo ugurati neku nestandardnu stazu ne bi nikad imala sanse...
Ali neka, cim vise, tim bolje. Da imamo do kraja godine skoro svaki vikend rejs 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Navodno su u planu Hockenheim, Imola i Portimao kao triple header nakon Sočija
|
Uffff Mugello, da dopuste publiku isao bi sigurno. Bolje to nego razni street circuti i tilkedromi.
|
Citiraj:
|
Evo pocinje F3, kisa pada i polako pojacava, za sa dnema najave za startom pod SCa :)
|
Tko ce se prvi razbiti?
Ja kazem Đovinaci 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
☝🏻😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Bingo :)
|
Hamilton je tata. Max drugi, ali 1.2 sekunde iza 🤭
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Žao mi Sainza, napravio potez karijere ali u nazad odlaskom iz McL al zato oživljava Rica... Ne kužim ih kod tih prelazaka u Ferkana, jel zbog para ili lijepih odjela, ideš u drugu ekipu da bi bio gdje si sam bio prije dvije godine, po pitanju brzine a nitko te ne tjera. Šta im je stvarno povjerovao kad su mu rekli, ma imat ćemo bolid konkurtentan Mečki i RB, samo dođi.
|
Naravno da su pare u pitanju, manageri se bore za svoju proviziju, pe sto je Ricciardo iso u Renault nego po lovu :) :).
|
Koliko sad treba da dignu kvalifikacije na f1tv?
Stigao na pola Q3, reko ajde pricekam 10ak min pa pogledam cijelu reprizu. Kita dragi gledatelji, jos cekam. U medjuvremenu dok cekam, nebilo mi mrsko odoh pogledati F3 utrku... Nju sam poceo gledati na mobu prije par sati - ali nema vise snimke. Ima 9-minutni sazetak. Edit: evo dosle kvale, masala! |
F2 upravo starta, za one koji nisu cekali
Edit: bome zadnjih 10 krugova bilo napeto, vrijedilo je! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Dosta zanimljiv zadnji krug :D
|
Landooooooo :)
|
Lando zakon lik 😊
Steta za Ocona. Ferrari - tupsoni! 🥴 Sent from my iPhone using Tapatalk |
lol nub
Odlicna zadnja dva kruga i odlican Norris :) Ferrari - djelima sve sami pokazuju, ne treba dodatno komentirat :D |
Citiraj:
|
Zanimljiv clanak, mozda preksoce madjarsku i ostanu i treci vikend u Austriji :)
http://www.gptoday.com/full_story/vi..._Hungarian_GP/ |
Citiraj:
|
Max je od Albona jucer po krugu prosjecno bio sekundu brzi.
To je ono sto sam ja davno govorio. Imas Hakkinena/Schumachera/Alonsa/Vettela/Verstappena, a u drugom bolidu Coultharda/Barrichella/Fisichellu/Webbera/Albona. Nikakvi drugaciji bolidi i slicne gluposti. 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Postoje profići i postoji klasa iznad...tako su i plaće nekako raspoređene? :D I nikad uberklase nemogu zajednou F1 timu...to se zna,alfa je jedan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:25. |