![]() |
Citiraj:
Ništa novo. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam rollao Barba jer mi se čini da ga je najlakše igrat sa gamepadom i moram priznat da je vrhunski. Malo sam samo promjenio kontrole da mi bude logičniji raspored tipaka. Na Steam Decku se vrti neviđeno dobro, čak i 60 fpsa. Ugodno sam iznenađen. |
meni se barba čini dost jači nego u betama, u svakoj beti je bio struggle naspram drugih, ovdje samo idem i sve pada (veteran II)
već vidim nerf za koji dan, valjda neće odmah danas :D |
Citiraj:
Šteta da nemaju na PC-u WASD movement, s obzirom da postoji gamepad support. To bi bila špica. |
Offline naravno na to sam mislio ...
|
Citiraj:
|
^ ne, samo na konzoli.
kruže priče da je ww barb potiho nerfan. |
|
Sve slike su ti bad gateway, ali guba izgleda kompletić ...
@mommistake - da o plejki pričam, radio je offline mod ... |
Fantastično izgleda ovaj CE.
Ja uzeo Ultimate, večeras je pranje kad mala i žena zaspu. |
Citiraj:
|
Ne možeš.Moras imat ps plus.Ne postoji single player u Diablu 4 kao u D2
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja znam da se moglo na Nintendu, ali na PS-u, prvi glas. Nego, mamutinjo, čekam već jedno vrijeme cijelu blizzard kolekciju figura i ostalih stvari. :) |
Ja razmisljam u kupnji, igrao sam D3 dosta, tipa godinu dana, pa prešao na Path of Exile zadnjih 5 godina. Igrao sam i betu sad i stress test i ne znam dal sam spreman maknut s s POE na D4 :D
|
70EUR, da igram mjesec dana, ja sretan.
Toliko zdrobim na par rundi u subotu. |
Dugo me nije neka igra drzala da igram duze vrijeme. Nadam se da ce d4 uspjet u tome
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Ma ja na igram ništa već mjesecima, ovome se baš veselim.
Nakon Tarkova, sve je mlačno, ovo me baš onako dobrano upalilo. Sjedim u hotelu, gledam twitch kak drugi igraju, jedno 350km od svog kompa, valjda me onda uhvatila groznica. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne kažem da je idealan sustav ali ovaj PS+ porez zaista nije skup kad uzmeš u obzir dobiveno. |
mislim da se vise isplati uzet onaj ps+ srednji rang, jer za razliku izmedu ta dva imas hrpu vise izbora igara, uz sve ove koje skupis usput
|
Citiraj:
|
Kad se kod nas moze igrat d4 tocno?
Ne mislim na early access vec kad bu serveri online za one sa standardnom vezijom igre? |
Utorak mislim
|
Citiraj:
Diablo 3 mi je bio odličan baš zbog tog COOP bez plus subscriptiona. |
Meni je diablo oduvijek sinonim za pc kakva plejka ...a ako bas mora biti joy ima od xboxa koji isto radi perfektno
|
Citiraj:
|
ja sam se zajebo pa došo do lvl 50 bez mounta :D
išo po tamnicama, cellarima, eventima, side questovima, kraj mene prolazi lik lvl 17 na konju a ja pehaka :D pa sam išo riješit act 2 i 3 da dobim mounta, čisto da znate vi koji krećete, igrajte samo story na početku jer poslije s mountom lako riješite sve ostalo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:44. |