![]() |
Citiraj:
|
Pa smanji na 0.05
|
spojim se na forum i vidim da imamo pool, nije da imam puno, ali da pomognem sa svoje dvi grafe :)
|
Jos cekamo Rijeku da se spoji ili ?
|
Rijeka se spojila
Prvi od ispod pod minerima 12 mh/s :) @lajchi - đe ti rig 1? Prehiti i buraza u tišina, da ga lupi panika kad otvori pool i vidi graf :) |
Citiraj:
Stvarno sada da, stavio. |
Prebacio se i ja
FR daj malo poguraj aplikaciju :) |
Ja imao na ethermine nešto preko 0,07 sa ovom svojom skalamerijom.
Vidijeti ćemo kako će biti ovdje. Sada koliko vidim lupam u prazno. Čekam :zdero: |
RudarOne je gore...poslijepodne bude i drugi rig :)
|
Rijeka jos mora zakacit 200 tinjak grafi ,...
|
Čeka se i Šibenik ,.. ajmo Krešimirov grade ,...
|
Jel svima tako ili samo mene mrzi
Pending Balance: 0.00000000 Kopa cijeli dan sa preko 900 MH. :wtf2: |
Super :)
Kad se iskopa novi block pokazat ce ti se balance, tako je svima. |
Citiraj:
neke malo i preskoči kada se blok riješi onda je isplata, a piše i na poolu http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=230 |
Mene fascinira koliko se ljudi bavi ovim poslom, a ne zna osnove osnova. Netko ima 900 MH/s, cca 30 grafi, to su ozbiljni novci, a da ne zna ništa o tome kako to funkcionira.
|
Eto i drugi je gore, nije puno ali cigla po cigla palača :)
|
1 privitaka
Citiraj:
|
pa tamo se iskopa blok svakih 4-5 sec
čitat link koji sam stavio u zadnjem postu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne share nego blok. Ethermine ima 70 000 GH a mi skoro 50 GH. Mala razlika :D |
Evo sad stoji last blok 11 sati iskopan, a trenutna varijanca 56% sto bi znacilo da nam treba manje od 1 dan za 1 blok u prosjeku, e sad bi netko od jacih statisticara i matematicara trebao izracunat koje su sanse da nas pogodi neko nevrijeme tipa 5 dana da nema bloka kao sto je bilo prosli put.
|
Citiraj:
Isto kakve su i one da nam treba par sati za blok kao nocas. |
Citiraj:
edit: pokusavam svojih 6 rigova prebaciti, ali mi bas i ne ide za rukom... na Simpleminingu... iz prvog posta kaze "-pool eth.gigantpool.com:8008" ali... ETH: Stratum - connecting to 'eth.gigantpool.com' lt;185.203.18.10gt; port 8008 (unsecure) ETH: Stratum - Connected (eth.gigantpool.com:8008) (unsecure) GPU0 t=49C fan=47%, GPU1 t=45C fan=47%, GPU2 t=44C fan=47%, GPU3 t=46C fan=47%, GPU4 t=52C fan=47% ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec... Probao sam i sa stratum+tcp i ista stvar... |
Ja sam iamo problema sa workerom, kada sam ubacio -eworker nesto a maknuo naj simpleminingov worker code proradilo je.
|
Citiraj:
Pošto ste imali 3 laka a ukupni share diff je još 122% prognoza je još jedan ispod 100% a onda poslije toga će se vrtjeti oko 100%. Ovo je fantastičan softwer iako je vizuala loša, no treba gledati ispod haube a to nam je svima najbitnije..Ovaj pool ima niveliranje na max 98% sveukupnih blokova iskopanih ikada a to je broj 1..Ostali pool-evi su fensi našminkani a unutra je motor od motokultivatora... Kopajte i isplatiće vam se, ovo je ko golf dvojka prije crkne šofer neg on..hahahahahahahahahahaha |
Citiraj:
-wd 1 -r 1 -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal 0x111111111111111111 -eworker $rigName -epsw x |
-epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal "celi nofčanik" -eworker miner1 -epsw x -mode 1 -ftime 10 -eres 0
To je za 1060 3gb Naravno vaš se nemora zvat miner1 I nakon malog remonta 9 grafi na Z270-A PRO radi i fercera,uz pol satno štimanje koja je grafa koja zbog clocka ... Kako inače znat koja je grafa koja,zamijetio sam da nakon stavljanja 7,8,9 kartice on malo pomješa redosljed (ako gledam po portovima) u biti 7 mi je bacio na 5 (GPU 4),a ove dvije stavio na 8 i 9 (GPU 7 i GPU 8),ono zakaj i kak saznati gdje je koja kartica ... Problem je kaj imam 3x3 1060 3gb (G1 sam,WF2 sam,WF2 Hyn) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pojacaj vent od jedne na 100% i vidit ces koja je, zapamti i tjt:chears: |
Evo i mene sa 2riga
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:28. |