![]() |
It’s runs great. Looks great. Gun play is good. Players run like chickens with their heads cut off. Plays a lot like COD. Clearly pushing in game purchases which ruins the atmosphere. Most mechanics are useless. Doesn’t look like WWII. Aircraft are pointless. It’s a cluster fuck with no flow. It’s very very average.
Potpis probao danas, nastavit cu testirat ovih dana al ocekiva san malo vise... |
Citiraj:
|
čitavo vrijeme koje god postavke stavim, neki micro stutter, pogotovo kad pucam
pa sam stavio dx11 i sad je ok, pa ak neko ima slične probleme nek proba |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sve low mesh ultra kazu ljudi na internetima
|
Citiraj:
stavio sam sve na ultra, sve max što god ide na dx11, ko podmazano stavio sve medium na dx12, stutter |
Na BF1 je DX12 bio u qrcu i za nVidiju i za Radensku. Bočito da bi slično moglo biti i ovdje.
Sent from Usreo Mobara |
svi imamo s dx12 probleme :D
|
jel se gubi išta vizualno s dx11?
|
Upgrades costumization sistem mi se nikako nesviđa mislim da to treba van...
|
kad umrem prvo cekam sto godina da iskrvarim, onda sto godina jos da se mogu spawnat
jedno od tog dvoje ukinut |
|
Pa bome, lijepe brojke. Još to ispoliraju do izlaska i super.
Ako ništa drugo, Frostbite su stvarno doveli na zavidnu razinu u BF igrama. BF1 također radi full glatko bez obzira na kaos na ekranu. |
O majketi zaboravio da beta počinje.
Jel da uopće skidam sa ovom svojom konfom ili ne ? Tj oće li na 1200p na low radit ikako ? |
ak ti je bf1 i ovo će
|
|
Invite na Discord za BF 5 PCe.
Ovaj link ne istice - invite : https://discord.gg/DKUaQVC Discord za download : LINK za download, a može se koristiti i bez aplikacije preko browsera. Kad instalirate Discord kliknete na link za invite i to je to. |
Citiraj:
Nisam probavao BF1. Zadnje je bilo BF4 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
performance guide
ovo na 5:00 u nvidia CP mnogima poboljša fps što to radi zapravo? grafu vrti stalno na maximum? |
Da, to znači da će grafa bit na max clocku kad se koristi.
Ako to želiš koristit u određenoj igri, bolje podesit u profilu za tu igru pod "program settings", nego primijeniti kao "global settings" što je lik u videu napravio jer će onda grafa bit na max clocku i u totalno nepotrebnim situacijama - tipa kad browsaš ... |
da on je mutavo satvio, ima desno od global settings program settings, tamo se nađe igra i stavi samo za nju ta opcija
iako ja probao ali nije mi niš drugačije |
Odigrao sam par partija. I mogu reci da mi se sviđa.
Zvuk je napokon odlican. Gameplay ok. Graficki je wow. Pogotovo snjezna mapa. Cekam danas navecer kad se oformira squad. Svidja mi se da nema više 3D spota pa te ne gađa pola mape na spot. |
malo dugačak, ali dobro rečeno dobre stvari je naveo koje ne štimaju |
Daj mogli bi večeras nabacit da probamo malo. Baš me zanima
|
Citiraj:
probaj prije dal ti to radi. |
Ja sam isto večeras na Strikinom discordu.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Znaci veceras se moze igrat? Taman do 20h radim, pa da se malo napucavamo 😁
Btw sta je discord? |
znaci guglanje nula bodova :D
Free Voice and Text Chat for Gamers https://discord.gg/EcUuJM tu je od PCE, ima i striko svoj pa di god ćete |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:26. |